KezdŇĎlap √úgyf√©lszolg√°lat H√≠rlev√©l Kos√°r Hogyan v√°s√°roljak? Hat√°ster√ľletek; Honlap
Flavin7-es term√©szetes √©trendkieg√©sz√≠tŇĎk, vitaminok, ŇĎssejtfokoz√≥

√ĀrkeresŇĎMedicannabis olaj >> 1 tal√°lat

Medicannabis olaj - 200 ml

A term√©k neve megv√°ltozott. Az √ļj neve: Cannabis Sativa Cannabinoid Oil. Az √∂sszet√©tele, √°ra v√°ltozatlan.

Nemes√≠tett, az eur√≥pai szab√°lyoz√°snak megfelelŇĎ kendermag (Cannabis Sativa) √©s m√°s n√∂v√©nyi olajokat tartalmaz√≥ √©trendkieg√©sz√≠tŇĎ k√©sz√≠tm√©ny.

A "Cannabis Sativa Cannabinoid Oil" olaj √∂tf√©le hidegen sajtolt olaj kever√©ke (kendermag olaj, v√∂r√∂s szŇĎlŇĎmag olaj, di√≥olaj, lenmagolaj, m√°kolaj) - a benne l√©vŇĎ zs√≠rsavak (omega-3, -6 √©s -9 zs√≠rsavak. ) term√©szetes gyullad√°sg√°tl√≥, f√°jdalomcsillap√≠t√≥ hat√°s√ļak √©s v√©dik az √©rrendszert √©s az immunrendszert. A nemzetk√∂zi szakirodalom szerint a k√∂vetkezŇĎ hat√°ster√ľleteken vannak j√≥ tapasztalatok:

- Az idegalapi f√°jdalommal j√°r√≥ kr√≥nikus betegs√©gek t√ľneteinek csillap√≠t√°sa, pl. sclerosis multiplex
- Sz√≠v-√©s √©rrendszeri megbeteged√©sekn√©l v√©dŇĎhat√°s√ļ: az √ļjb√≥li sz√≠vinfarktus rizik√≥j√°nak cs√∂kkent√©se, v√©rr√∂gk√©pzŇĎd√©s, √©relmeszesed√©s, sz√≠vritmuszavar, magas koleszterinszint, magas v√©rnyom√°s kieg√©sz√≠tŇĎ kezel√©se.
-. √ćz√ľleti probl√©m√°k - bizonyos √≠z√ľleti gyullad√°sokn√°l j√≥t√©kony hat√°s√ļ.
- BŇĎrbetegs√©gek - gyullad√°sos bŇĎrbetegs√©gek megelŇĎz√©se: ekc√©ma, psoriasis (pikkelys√∂m√∂r)
- Egy√©b j√≥t√©kony hat√°sok - a szellemi teljes√≠tŇĎk√©pess√©g fokoz√°sa - em√©sztŇĎrendszeri gyullad√°sok cs√∂kkent√©se - doh√°nyosok l√©gzŇĎszervi panaszainak cs√∂kkent√©se. Seg√≠ti a bŇĎr rugalmass√°g√°nak, fiatals√°g√°nak megŇĎrz√©s√©t.

A tel√≠tett zs√≠rsavakban, a koleszterinben gazdag, √©s √©lelmi rostban szeg√©ny t√°pl√°lkoz√°s hat√°s√°ra n√∂vekszik a v√©rben a koleszterinszint, ez pedig az √ľtŇĎerek fal√°n zs√≠rszerŇĪ anyagok lerak√≥d√°s√°hoz, az √©relmeszesed√©s elsŇĎ f√°zis√°hoz vezet. E szempontb√≥l vesz√©lyeztetett koroszt√°ly a 40 felettiek, elsŇĎsorban a f√©rfiak, de a nŇĎknek is tudniuk kell, hogy a klimax k√∂zeledt√©vel amikor cs√∂kken az √∂sztrog√©n szint, elvesz√≠tik viszonylagos v√©detts√©g√ľket.

Az omega-3 zs√≠rsavak g√°tolj√°k az √©relmeszesed√©s kialakul√°s√°t √©s erŇĎs√≠tik a szervezet immunrendszer√©nek mŇĪk√∂d√©s√©t

A tudósok éppen ezért azt javasolják, hogy hetente kétszer-háromszor fogyasszunk többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag élelmiszert, de az emberek nagy része jó ha hetente egyszer fogyaszt ilyet.

Felhasználási javaslat: 2 kávéskanál (5 ml) naponta.

A Medicannabis olaj √∂sszetevŇĎi: hidegen sajtolt kendermag olaj, v√∂r√∂sszõlõmag olaj, di√≥olaj, lenmagolaj, m√°kolaj, E-vitamin -acet√°t (50%).

Hatóanyag napi adagban (5 ml)
E-vitamin 6 mg RDA 50%
Kendermag olaj 4,25 ml
V√∂r√∂s szŇĎlŇĎmag olaj 0,5 ml
Dióolaj 0,085 ml
Lenmagolaj 0,085 ml
M√°kolaj 0,08 ml
Omega 3 zsírsav 840,65 mg
Omega 6 zsírsav 2769 mg
Omega 9 zsírsav 660,1 mg

BŇĎvebben a kendermagolajr√≥l

√Ār: 4950 Ft

Medicannabis olaj >> 1 tal√°lat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved