Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőKendermag termékek >> Kendermag olaj >> 1 találat

Kendermag olaj - 500 ml

Omega kendermag olaj,natúr, hidegen sajtolt, 500 ml

Az Omega kendermag olaj hidegen sajtolt, kellemes aromájú olaj. A kendermagolaj az omega 3, -6 és -9 többszörösen telítetlen zsírsavakat szervezetünk számára legjobb arányban tartalmazza. A linol és linolén savak mellett tartalmaz még természetes gyulladáscsökkentőt is.

A kendermag ideális forrása valamennyi esszenciális zsírsavnak, mint pl. omega-3 zsírsavaknak, vagy más néven az alfa-linolénsavnak, valamint az omega-6 zsírsavaknak, azaz linolénsavnak. A kendermag emellett jelentős mennyiségben tartalmaz gamma-linolénsavat (GLA) is, amelynek komoly terápiás hatása van.

Mivel a kendermagolajnak kellemes az aromája, fogyaszthatja úgy is, hogy a napi étkezések során ételét meglocsolja egy-két evőkanál olajjal. Nagyszerű főtt vagy párolt zöldségekhez, salátákhoz, tésztákhoz, még a vajat is helyettesítheti vele, vagy egyszerűen kortyolgathatja. Salátaönteteket is készíthet vele. Mint minden hidegen sajtolt olaj, ez is elveszítheti az egészségmegőrző tulajdonságait, ha a hőmérsékletét növeljük, tehát sütéshez-főzéshez ne használjuk.

Összetevő: hidegen sajtolt kendermag olaj. Nettó térfogat: 500 ml.

Bővebben a kendermagolajról és további, kendermagot tartalmazó termékekről

Ár: 9700 Ft

Kendermag termékek >> Kendermag olaj >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved