Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőVitaminok, nyomelemek >> 15 találatkövetkező oldal>>

All in multivitamin taurinnal - 2x60 db kapszula
Flavitamin All in multivitamin étrendkiegészítő kapszula - vitamin, taurin, zöldtea és flavonoid tartalommal. A csomagban két doboz található, 60-60 db kapszulával.

A kapszula -"Prevent" - taurint és flavonoidokat tartalmaz.

Összetétele: L-taurin, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

"B" kapszula - Multi:

Összetétele: kalcium-karbonát, magnézium-karbonát, zöld tea, nátrium-dihidrogén-foszfát, C-vitamin, inulin, B3- vitamin, Vas (II) szulfát, E-vitamin-acetát 50%, cink-acetát, lutein, B5-vitamin, mangán(II) klorid, B2-vitamin, B6-vitamin, B1-vitamin, réz-szulfát , A-vitamin, kálium-jodid. K1-vitamin 1 %, nátrium-szelenit, biotin, nátrium-molibdenát, króm (III) klorid, D3-vitamin, B12-vitamin; zselatin kapszulában.

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben:

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
2 kapszula
Taurin700 mg
Össz polifenol10 mg
Ebből -flavonoid7 mg
-rezveratrol0,005 mg
Kalcium160 mg RDA 20%
Magnézium57 mg RDA 15,2%
Zöld tea123 mg
C-vitamin (aszkorbinsav)80 mg RDA 100%
B3- vitamin (niacin)16 mg RDA 100%
Vas 5,15 mg RDA 36,78%
E-vitamin6 mg RDA 50%
Cink3,54 mg RDA 35,42%
B5-vitamin 6 mg RDA 100%
Mangán0,87 mg RDA 43,7%
B2-vitamin (riboflavin)1,4 mg RDA 100%
B6-vitamin (piridoxin)1,4 mg RDA 100%
B1-vitamin (tiamin)1,1 mg RDA 100%
Réz0,4 mg RDA 40%
A-vitamin (retinol)800 µg RDA 100%
Jód114,75µg RDA 76,5%
Szelén25,14µg RDA 45,68%
Biotin (H-vitamin)50 µg RDA 100%
Molibdén23 µg RDA 46%
Króm 13,12 µg RDA 32,81
D3-vitamin (kolekalciferol)5 µg RDA 100%
B12-vitamin (cianokobalamin) 2,5 µg RDA 100%

Ajánlott napi bevitel 2 x 1+1 kapszula.
Ár: 8860 Ft

Flavitamin Kalcium - 60 db kapszula

Flavitamin Calcium kapszula, kálcium és flavonoid tartalommal.

A kálcium elősegíti a vas felszívódását, enyhíti az álmatlanságot, erős csontokat és fogakat épít, javítja az idegrendszer működését. Különösen lényeges a csontritkulás megelőzésében.

A flavonoidok a szabadgyökök káros hatása ellen védik a szervezetet.

Összetevők: kalcium-karbonát (ebből Ca=40%), Flavin 7 bioflavonoid komplex. (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

Hatóanyag napi adagban
Kalcium - karbonát160 mg RDA 20 %
Összes polifenol 3,3 mg +- 10 %
ebből: - flavonoid2,3 mg
  - rezveratrol 0,0016 mg

Ár: 1210 Ft

Flavitamin B6 vitamin - 60 db kapszula

Flavitamin B6 vitamin étrendkiegészítő kapszula.

A B6 vitamin fontos szerepet játszik az ingerületátvivő anyagok képzésében, idegműködési folyamatokban. Elősegíti a bőr anyagcseréjét, azaz a bőrfelület épségét. Hatással van az aminosavak, fehérjék és az esszenciális zsírsavak anyagcseréjére, ez a fehérjék átalakulásában végzett fontos szerepe.

Összetevők: Flavin 7 bioflavonoid komplex. (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), B6 vitamin; zselatin kapszulában.

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
B6-vitamin 1,4 mg RDA 100%
Össz polifenol 10 mg
Ebből flavonoid 7 mg
Resveratrol tartalom 0,005 mg

Ajánlott napi bevitel: 1 kapszula

Ár: 1320 Ft

Flavitamin Ester-C vitamin - 60 db kapszula

A termék új neve: Flavitamin Chester C kapszula. Összetevői változatlanok. C-vitamint tartalmazó étrendkiegészítő kapszula polifenol tartalommal.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Az Ester-C vitamin a C-vitamin új alakja, több ideig marad a vérben, valamint kevésbé választódik ki. Ez a kombináció nem csak vízben, hanem zsírban is oldódik, tehát hatékonyabb a felszívódása a test sejtjeiben. Azoknak is alkalmas, akik gyomrának gondot okoz a nagy mennyiségű C-vitamin, semlegessége megakadályozza a gyomorirritációt.

A flavonoidokkal szinergista hatásban elősegíti az érrendszer épségének fenntartását. A flavonoidok megkönnyítik a C-vitamin felszívódását, valamint növelik hatékonyságát, mert védik a gyors lebomlástól. A flavonoidok mint antioxidánsok elősegítik, hogy a C-vitamin valóban vitaminként hasznosuljon.

A C vitamin a leggyakrabban használt, a legismertebb és legtöbbet kutatott vitamin. Erősíti az immunrendszert, segíti a fertőzések leküzdését. Allergiaellenes, valamint segít a vörösvérsejtek képződésében. Fokozza a védelmet a rák, a szív- és érrendszeri betegségek, a szürkehályog ellen. Gyulladáscsökkentő hatású és erősíti a kötőszöveteket és a hajszálereket. Elengedhetetlen a kollagén előállításához - a kollagén egy olyan fehérje, ami építőeleme a bőrnek, csontoknak, ízületeknek, biztosítja a szvetek rugalmasságát és terhelhetőségét.

A C vitamin segíti a vas felszívódását. Sportolóknál javítja az izomregenerálódást. Véd a pszichikai vagy fizikai stressz okozta károsodások ellen. Dohányosoknak fokozott a C vitamin szükséglete, mert a dohányzás kimeríti a szervezet C vitamin tartalékát.

Összetevõk: C-vitamin (Calcium-L-ascorbate), Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörösszõlõ mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, piros ribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
C-vitamin 90 mg RDA 112,5%
Össz polifenol 6,6 mg+/-10%
Ebből flavonoid 4,7 mg
Resveratrol tartalom 0,0033 mg

Nettó tömeg: 21,66 g (60 db x 0,361g).
Ajánlott napi bevitel: 1 kapszula.

Ár: 1320 Ft

Flavitamin D vitamin - 60 db kapszula

Flavitamin D-vitamin - D3-vitamint (kole-kalciferolt) tartalmazó étrendkiegészítő kapszula polifenol tartalommal. MEGEMELT D-VITAMIN TARTALOMMAL, az új ajánlásoknak megfelelően: kapszulánként 2000 NE D-vitamint tartalmaz.

A D vitamin a kalciumháztartásért felelős. A kalcium és a foszfor felvételéhez és a csontokba való beépüléséhez szükséges, illetve gátolja azok kiválasztódását.

A D-vitamin hozzájárul az erős csontozat és fogazat normál szerkezetének kialakításához és megőrzéséhez.

A D-vitamin ezen kívül hormonszerű hatást fejt ki a test szinte minden szövetében.

A napfényvitaminnak is nevezett D-vitamin napozásnál természetes módon képződik a bőrünkben. Valójában nem vitamin, hanem egy olyan zsírban oldódó vegyület, ami egy hormon előanyaga, ami ahhoz kell, hogy ez a hormon a szervezetben megfelelő mennyiségben álljon rendelkezésre. Hiánya növeli a szervezetben egyes betegségek kialakulásának a kockázatát a csontbetegségektől kezdve a szív és érrendszeri megbetegedéseken és bizonyos immunbetegségeken át a daganatos megbetegedésekig és a cukorbetegségig. A D-vitamin hiányt összefüggésbe hozzák olyan krónikus betegségek kialakulásával is, mint a reumás ízületi gyulladás, demencia, autoimmun betegségek.

Sok tudományos vizsgálat támasztja alá, hogy a D-vitamin elengedhetetlen a csontrendszer, az idegrendszer, az immunrendszer és gyakorlatilag az egész test számára.

Összetevõk: Flavin 7 bioflavonoid komplex. (vörös szõlõ mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), D-vitamin (kole-kalciferol); zselatin kapszulában.

Egy Flavitamin D-vitamin kapszula tartalmaz 50 mikrogramm D vitamint (RDA 1000%) .

Bővebben a D-vitaminról

Ajánlott napi bevitel: 2 kapszula.

Hatóanyag napi adagban1 kapszula2 kapszula
D-vitamin50 µg (2000NE)
RDA 1000%
UL 50%
100 µg (4000NE)
RDA 2000%
UL 100%
Össz polifenol10 mg±10%20 mg±10%
- Ebből flavonoid7 mg14 mg
- Ebből rezveratrol0,005mg0,01 mg

NE: Nemzetközi Egység
RDA: a felnőtteknek ajánlott napi bevitel %-a.
UL: a napi maximális vitamin/ásványi anyag mennyiség %-a
Nettó tömeg: 21,6 g (60 db x 0,361 g).
Ár: 1320 Ft

Flavitamin E vitamin - 60 db kapszula

E-vitamint tartalmazó étrendkiegészítő kapszula polifenol tartalommal.

Az E-vitamin szerepet játszik a szervezet védekezőképességének működésében. Hatékony antioxidáns: segít semlegesíteni a káros szabadgyököket, védi a sejthártya épségét, így hozzájárul az öregedési folyamatok gátlásához. Szerepet játszik a DNS, az RNS és a vörösvérsejtek képződésében. Prosztata bántalmak esetén hatékony a kezelésében. Fokozza az izmok tápanyaglebontását.

Szerepet játszik a bőr, az idegek, a vérkeringés és a szívműködés egészségének megőrzésében.

Hiánya többek között idegrendszeri zavarokat, vörösvértest-károsodást és terméketlenséget, visszértágulatot, lassú sebgyógyulást sérülékeny bőrt is eredményzhet. Az E vitamin felszívódását szelén és C vitamin fogyasztása elősegíti.

A flavonoidok a szabadgyökök káros hatása ellen védik a szervezetet.

Összetevõk: Flavin 7 bioflavonoid komplex.. (vörös szõlõ mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), zselatin, E-vitamin (Dl-alfa tokoferil-acetát), színezék (titán-dioxid).

Nettó tömeg: 21,66 g. (60 db x 0,361 g) Egy Flavitamin E-vitamin kapszula tartalmaz: 12 mg E-vitamint. Ajánlott napi bevitel: 1 kapszula

Ár: 1320 Ft

Flavitamin Króm - 60 db kapszula

Flavitamin króm étrendkiegészítő kapszula.

A króm megfelelő bevitele különösen cukorbetegeknél fontos, mert hozzájárul az inzulin vércukorszint szabályozó hatásához. Hasonlóképpen a króm szerepet játszik a vér zsír- és koleszterinszintjének szabályozásában. segítheti az Izomnövekedést és testzsír csökkenést.

Összetevők: Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), króm(III) klorid; zselatin kapszulában.

Hatóanyag napi adagban
Króm 24 µg RDA 60%
Összes polifenol 10 mg +- 10 %
ebből: - flavonoid 7 mg
  - rezveratrol 0,005 mg

Ajánlott napi bevitel: 1 kapszula.

Ár: 1490 Ft

Flavitamin Vas - 60 db kapszula

Flavitamin Vas kapszula - vas tartalmú étrendkiegészítő kapszula polifenol tartalommal.

A vas legfontosabb funkciója a szervezetben a hemoglobin előállítása és a vörös vérsejtek oxigénellátása. Fontos az egészséges immunrendszer fenntartásához és energiatermeléséhez, valamint elősegíti a sejtek növekedését és regenerálódását. A katazán nevű enzim alkotórészeként a szabadgyökök elleni védekezéshez szükséges. A vérszegénységben szenvedőknek elengedhetetlen ásványi anyag forrás. Visszaadja a bőr jó tónusát.

Összetevõk: Flavin 7 bioflavonoid komplex.. (vörös szõlõ mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), vas-szulfát; zselatin kapszulában.

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
Vas 2,8 mg RDA 20%
Összes polifenol 10 mg ± 10 %
Ebbõl: - Flavonoid 7 mg
- rezveratrol 0,005 mg

Nettó tömeg: 21,66 g (60 db x 361 g)

Ajánlott napi bevitel: 1 kapszula

Ár: 1210 Ft

Flavitamin Magnézium - 60 db kapszula

Flavitamin Magnézium kapszula - magnézium tartalmú étrendkiegészítő flavonoid tartalommal.

A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál fogazat fenntartásához. A magnézium részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

A magnézium (Mg) elegendő mennyisége az idegek és az izmok hatékony működésének alapfeltétele. Segíti a szervezet alkalmazkodását a jelentős szellemi és fizikai igénybevételhez. Segíti a stressz kivédését, a feszültségoldást.

A magnézium hozzájárul a szívizom, az izmok és az idegrendszer egészséges működéséhez. A csontanyagcsere fontos szereplője és számos enzim alkotórésze.

A flavonoidok védik a szervezetet a szabadgyökök káros hatása ellen.

Összetevők: magnézium-karbonát, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

Nettó tömeg: 48 g (60 db x 800 mg)

Ajánlott napi bevitel: 1 kapszula.

Tápérték kapszulánként
Magnézium 120 mg RDA 32%
Összes polifenol 10 mg
Ebből: - flavonoid7 mg
- rezveratrol0,005 mg

Nettó tömeg: 48 g (60 kapszula x 800 mg).
Ár: 1210 Ft

Flavitamin Szelén - 60 db kapszula

Flavitaimin Szelén - szelént tartalmazó étrendkiegészítő kapszula polifenol tartalommal. A szelén elősegítheti a sejt védelmét a szabadgyökök okozta egyes károsító hatásokkal szemben. Elősegítheti az immunrendszer normál működését.

A szelén alapvetően fontos a növekedéshez, a haj és a bőr karbantartásához, valamin a látáshoz. Kiemelkedő szerepet játszik a máj működésében és a termékenységben. A hatékony pajzsmirigyhormon termelődéséhez szükséges, ezen kívül a szelén az immunrendszer valamennyi összetevőjére jótékony hatással van.Gátolja az erekben a vérrögképződést. Kutatják rákellenes szerepét. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Összetevõk: nátrium-szelenit, Flavin 7 bioflavonoid komplex.. (vörös szõlõ mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

Ajánlott napi bevitel: 1 kapszula.

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:
Szelén 25,3 µg RDA 46 %
Összes polifenol 10 mg +- 10 %
Ebbõl: Flavonoid 7 mg
Ebbõl rezveratrol 0,005 mg
Ár: 1600 Ft

Vitaminok, nyomelemek >> 15 találatkövetkező oldal>>(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved