Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőVitaminok, nyomelemek >> Flavitamin Silymarin >> 1 találat

Flavitamin Silymarin - 60 db kapszula

Flavitamin Sylimarin étrendkiegészítő kapszula szilimarin és Flavin7 polifenol tartalommal.

A máriatövisből kivont silimarin antioxidáns hatású, szabadgyökfogó flavonoid-komplex, mely a máj funkcióinak erősítésére, tisztítására, regenerálására ajánlott. A szilimarin tapasztalatok szerint nem csupán megakadályozza a máj károsodását, hanem az új májsejtek termelődését is serkenti, melyek a sérült sejtek helyébe léphetnek.

A máj szűri ki a vérből a méreganyagokat és semlegesíti is azokat, pl. a nikotint, az alkoholt, a kémiai anyagokat és szennyeződéseket. Mivel a máj az egyik legkeményebben dolgozó szervünk, általános egészségi állapotunk nagyban függ annak állapotától.

A Flavitamin Silymarin étrendkiegészítő kapszula kiemelt hatóanyagai a szilimarin, valamint a Flavin7 összetevői segítik a máj regenerálódását, védik a májsejteket, segítik újraképződésüket. Tapasztalati adat, hogy mikronoduláris májzsugor esetén jelentősen javult a májbetegek állapota Silymarin kezelés hatására.

A máj egészsége, további termékek

A májvédő máriatövis, a máj védelme, méregtelenítés a TV2 Két testőr műsorában:Összetevõk: Flavin 7 bioflavonoid komplex.. (vörös szõlõ mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), sylimarin, zselatin, titán-dioxid.

Nettó tömeg: 21,66 g (60dbx0,361 g). A Flavitamin Silymarin kapszula silimarin tartalma: 30 mg.

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
Sylimarin 30 mg
Össz polifenol 8,3 mg
ebből flavonoid 5,8 mg
Resveratrol tartalom 0,004 mg

Ajánlott: napi 1 kapszula.

Ár: 3580 Ft

Vitaminok, nyomelemek >> Flavitamin Silymarin >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved