Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőVitaminok, nyomelemek >> Flavitamin Cink >> 1 találat

Flavitamin Cink - 60 db kapszula

Flavitamin Cink étrendkiegészítő kapszula polifenol tartalommal.

A cink (Zn) ellenőrzi és irányítja a szervezetben az anyagcsere-folyamatokat, a hasnyálmirigy által termelt inzulin alkotórésze. Fenntartja a sejtek épségét, elengedhetetlen a fehérje szintézishez, a DNS előállításához. Fontos szerepe van a sejtek regenerációjában, a sebgyógyulás folyamatában, a növekedésben.

A cink fontos az egészséges bőr, a haj és a köröm szerkezetének megtartásában.. Ajánlható pattanásos bőrre, ekcémára. Elősegíti a sebgyógyulást.

A cink fontos nyomelem a fertőzésekkel szembeni védekezésben, az immunrendszer normális működésében, fontos alkotó eleme olyan enzimeknek, melyek a flavonoidokkal együtt a szabadgyökök káros oxidatív hatása ellen védik a szervezetet.

Hiánytünetei lehetnek: növekedés visszamaradása, étvágytalanság, az íz- és szagérzékelés gyengülése, sebgyógyulás lelassulása, késői nemi érés.

A kutatások szerint a depresszió cinkhiánnyal járhat együtt, és így a cinknek depresszió esetén antidepresszáns hatása lehet.

Összetevõk: Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szõlõ mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), zselatin, cink-acetát.

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
Cink 3 mg RDA 30 %
Összes polifenol 10 mg ± 10 %
Ebbõl: Flavonoid 7 mg
Ebbõl rezveratrol 0,005 mg

Ajánlott napi bevitel: 1 kapszula.

A TV2 Két testőr műsora a cink hasznos voltáról:Cinket tartalmazó egyéb készítmények:
Dermato kapszula
Memorio kapszula
Visio kapszula
Flavitamin All in multivitamin kapszula
Trace Minerals - 84-féle ásványi anyag

Ár: 1600 Ft

Vitaminok, nyomelemek >> Flavitamin Cink >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved