Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőVillarosa kapszula és gél >> 2 találat

Villarosa gél - 40 ml

Villarosa gél és Villarosa kapszula - a természetes női hormon forrása. A nők a hormonális változásokkal egészen az utolsó menstruációig - a terhesség hónapjainak kivételével - állandó kölcsönhatást élnek meg az ösztrogének, a progeszteron és az agyalapi mirigy hormonjai között.

A menopauza (változókor) a hormonháztartás megváltozásával jár. A legújabb kutatások eredményei a változásokat, az ösztrogén és progeszteron szint csökkenésével hozzák kapcsolatba, egyúttal alátámasztják, hogy a természetes ösztrogénekkel és progeszteronnal a kiesés pótolható, és a kellemetlen következmények leküzdhetők.

A szintetikus hormonokkal szemben, a természetes hormonok használata során nem alakulnak ki kellemetlen mellékhatások (méhrák és trombózis hajlam, stb.). A megfigyelések alapján állíthatjuk, hogy a hormonhiány következtében kialakult tünetek a természetes hormonok adására fokozatosan eltűnnek. A csontok és az erek visszaszerzik elveszített előnyös tulajdonságukat. A növényi kivonatokból a természetes hormonok jól felszívódnak.

Számos növényből nyerhető természetes hormon. Közülük is leginkább elterjedt a Wild Yam (Dioscorea villosa) progeszteronszerű anyagainak felhasználása. A wild yamból könnyen kinyerhető, átalakítható a hatóanyag.

A Villarosa gél rendben tartja a havi ciklust, csökkenti az éjszakai izzadást. Idősebb nőknél csökkenti a hüvelyszárazságot. Harmonizálja a hormonszintet, ennek köszönhetően gátolja a menstruáció idején fellépő hormonális alapon kialakuló bőrproblémákat (pl: fokozott faggyúműködés, pattanások kialakulása). Ugyancsak csökkenti a menstruáció ideje alatt gyakran fellépő kellemetlen végtag ödémát, puffadást, ami a szervezet fokozott vízvisszatartása következtében alakul ki.

Csökkenti az étvágyat, ezért a fogyókúrát, illetve az ideális testtömeg megtartását elősegíti. Segíti a szexuális aktivitást, illetve jótékony hatással van a termékenységre. Amerikai tapasztalatok alapján kb. 40 %-kal csökkenti a klimax kellemetlen tüneteit. Ezen túl csökkenti a triglicerid-, illetve növeli a HDL szintet. A flavonoidok a növényi antioxidánsokkal együtt lassítják az öregedést növelik az érfal rugalmasságát.

Esszenciális növényi olajokat és Wild Yam növényi extraktumot tartalmazó készítmény.

Összetevők: ioncserélt víz, wild yam, Carbopol 940, Cetiol OE, nátrium-hidroxid, metil-parahidroxi -benzoát, propil-parahidroxi-benzoát, eukaliptusz olaj, rozmaring olaj, levendula olaj, bazsalikom olaj, szerecsendió olaj, boróka olaj, geránium olaj, neroli olaj, szantálfa olaj.

Villarosa gél használata: Ciklus hiánya esetén: az előírt mennyiséget: naponta ¼ -½ ml-t (1-2 borsószemnyi) finoman masszírozzuk el a kézfejen, az arcon, vagy alhasi tájékon egy tenyérnyi területen. (40 g = kb. 1-1, 5 havi mennyiség). Ciklus esetén: 1-6 napon 0,25 ml (1/4 teáskanál), 7-20 napon 2 x 0,25 ml (reggel-este), 20-28 napon 0,5 ml.

Hasonló termék: Villarosa kapszula

Ár: 5870 Ft

Villarosa kapszula - 60 db

Villarosa kapszula - yam kivonat, szója, lenmag és cirok mag-héj felhasználásával.

A Villarosa kapszula és a Villarosa gél - a természetes női hormon forrása. A nők a hormonális változásokkal egészen az utolsó menstruációig - a terhesség hónapjainak kivételével - állandó kölcsönhatást élnek meg az ösztrogének, a progeszteron és az agyalapi mirigy hormonjai között.

A menopauza (változókor) a hormonháztartás megváltozásával jár. A legújabb kutatások eredményei a változásokat, az ösztrogén és progeszteron szint csökkenésével hozzák kapcsolatba, egyúttal alátámasztják, hogy a természetes ösztrogénekkel és progeszteronnal a kiesés pótolható, és a kellemetlen következmények leküzdhetők.

A szintetikus hormonokkal szemben, a természetes hormonok használata során nem alakulnak ki kellemetlen mellékhatások (méhrák és trombózis hajlam, stb.). A megfigyelések szerint a hormonhiány következtében kialakult tünetek a természetes hormonok adására fokozatosan eltűnnek. A csontok és az erek visszaszerzik elveszített előnyös tulajdonságukat.

Villarosa kapszula: Összetevők: Wild yam kivonat (Dioscorea powder extract), cirok mag-héj őrlemény. Zselatin kapszulában, színezék: titán-dioxid.

Nettó tömeg: 21,66 g. (60 db kapszula x 0,361 g)

Hasonló termék: Villarosa gél

Ár: 3510 Ft

Villarosa kapszula és gél >> 2 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved