KezdŇĎlap √úgyf√©lszolg√°lat H√≠rlev√©l Kos√°r Hogyan v√°s√°roljak? Hat√°ster√ľletek; Honlap
Flavin7-es term√©szetes √©trendkieg√©sz√≠tŇĎk, vitaminok, ŇĎssejtfokoz√≥

√ĀrkeresŇĎVillarosa kapszula és gél >> 2 találat

Villarosa gél - 40 ml

Villarosa g√©l √©s Villarosa kapszula - a term√©szetes nŇĎi hormon forr√°sa. A nŇĎk a hormon√°lis v√°ltoz√°sokkal eg√©szen az utols√≥ menstru√°ci√≥ig - a terhess√©g h√≥napjainak kiv√©tel√©vel - √°lland√≥ k√∂lcs√∂nhat√°st √©lnek meg az √∂sztrog√©nek, a progeszteron √©s az agyalapi mirigy hormonjai k√∂z√∂tt.

A menopauza (v√°ltoz√≥kor) a hormonh√°ztart√°s megv√°ltoz√°s√°val j√°r. A leg√ļjabb kutat√°sok eredm√©nyei a v√°ltoz√°sokat, az √∂sztrog√©n √©s progeszteron szint cs√∂kken√©s√©vel hozz√°k kapcsolatba, egy√ļttal al√°t√°masztj√°k, hogy a term√©szetes √∂sztrog√©nekkel √©s progeszteronnal a kies√©s p√≥tolhat√≥, √©s a kellemetlen k√∂vetkezm√©nyek lek√ľzdhetŇĎk.

A szintetikus hormonokkal szemben, a term√©szetes hormonok haszn√°lata sor√°n nem alakulnak ki kellemetlen mell√©khat√°sok (m√©hr√°k √©s tromb√≥zis hajlam, stb.). A megfigyel√©sek alapj√°n √°ll√≠thatjuk, hogy a hormonhi√°ny k√∂vetkezt√©ben kialakult t√ľnetek a term√©szetes hormonok ad√°s√°ra fokozatosan eltŇĪnnek. A csontok √©s az erek visszaszerzik elvesz√≠tett elŇĎny√∂s tulajdons√°gukat. A n√∂v√©nyi kivonatokb√≥l a term√©szetes hormonok j√≥l felsz√≠v√≥dnak.

Sz√°mos n√∂v√©nybŇĎl nyerhetŇĎ term√©szetes hormon. K√∂z√ľl√ľk is legink√°bb elterjedt a Wild Yam (Dioscorea villosa) progeszteronszerŇĪ anyagainak felhaszn√°l√°sa. A wild yamb√≥l k√∂nnyen kinyerhetŇĎ, √°talak√≠that√≥ a hat√≥anyag.

A Villarosa g√©l rendben tartja a havi ciklust, cs√∂kkenti az √©jszakai izzad√°st. IdŇĎsebb nŇĎkn√©l cs√∂kkenti a h√ľvelysz√°razs√°got. Harmoniz√°lja a hormonszintet, ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen g√°tolja a menstru√°ci√≥ idej√©n fell√©pŇĎ hormon√°lis alapon kialakul√≥ bŇĎrprobl√©m√°kat (pl: fokozott faggy√ļmŇĪk√∂d√©s, pattan√°sok kialakul√°sa). Ugyancsak cs√∂kkenti a menstru√°ci√≥ ideje alatt gyakran fell√©pŇĎ kellemetlen v√©gtag √∂d√©m√°t, puffad√°st, ami a szervezet fokozott v√≠zvisszatart√°sa k√∂vetkezt√©ben alakul ki.

Cs√∂kkenti az √©tv√°gyat, ez√©rt a fogy√≥k√ļr√°t, illetve az ide√°lis testt√∂meg megtart√°s√°t elŇĎseg√≠ti. Seg√≠ti a szexu√°lis aktivit√°st, illetve j√≥t√©kony hat√°ssal van a term√©kenys√©gre. Amerikai tapasztalatok alapj√°n kb. 40 %-kal cs√∂kkenti a klimax kellemetlen t√ľneteit. Ezen t√ļl cs√∂kkenti a triglicerid-, illetve n√∂veli a HDL szintet. A flavonoidok a n√∂v√©nyi antioxid√°nsokkal egy√ľtt lass√≠tj√°k az √∂reged√©st n√∂velik az √©rfal rugalmass√°g√°t.

Esszenciális növényi olajokat és Wild Yam növényi extraktumot tartalmazó készítmény.

√ĖsszetevŇĎk: ioncser√©lt v√≠z, wild yam, Carbopol 940, Cetiol OE, n√°trium-hidroxid, metil-parahidroxi -benzo√°t, propil-parahidroxi-benzo√°t, eukaliptusz olaj, rozmaring olaj, levendula olaj, bazsalikom olaj, szerecsendi√≥ olaj, bor√≥ka olaj, ger√°nium olaj, neroli olaj, szant√°lfa olaj.

Villarosa g√©l haszn√°lata: Ciklus hi√°nya eset√©n: az elŇĎ√≠rt mennyis√©get: naponta ¼ -½ ml-t (1-2 bors√≥szemnyi) finoman massz√≠rozzuk el a k√©zfejen, az arcon, vagy alhasi t√°j√©kon egy teny√©rnyi ter√ľleten. (40 g = kb. 1-1, 5 havi mennyis√©g). Ciklus eset√©n: 1-6 napon 0,25 ml (1/4 te√°skan√°l), 7-20 napon 2 x 0,25 ml (reggel-este), 20-28 napon 0,5 ml.

Hasonló termék: Villarosa kapszula

√Ār: 5870 Ft

Villarosa kapszula - 60 db

Villarosa kapszula - yam kivonat, szója, lenmag és cirok mag-héj felhasználásával.

A Villarosa kapszula √©s a Villarosa g√©l - a term√©szetes nŇĎi hormon forr√°sa. A nŇĎk a hormon√°lis v√°ltoz√°sokkal eg√©szen az utols√≥ menstru√°ci√≥ig - a terhess√©g h√≥napjainak kiv√©tel√©vel - √°lland√≥ k√∂lcs√∂nhat√°st √©lnek meg az √∂sztrog√©nek, a progeszteron √©s az agyalapi mirigy hormonjai k√∂z√∂tt.

A menopauza (v√°ltoz√≥kor) a hormonh√°ztart√°s megv√°ltoz√°s√°val j√°r. A leg√ļjabb kutat√°sok eredm√©nyei a v√°ltoz√°sokat, az √∂sztrog√©n √©s progeszteron szint cs√∂kken√©s√©vel hozz√°k kapcsolatba, egy√ļttal al√°t√°masztj√°k, hogy a term√©szetes √∂sztrog√©nekkel √©s progeszteronnal a kies√©s p√≥tolhat√≥, √©s a kellemetlen k√∂vetkezm√©nyek lek√ľzdhetŇĎk.

A szintetikus hormonokkal szemben, a term√©szetes hormonok haszn√°lata sor√°n nem alakulnak ki kellemetlen mell√©khat√°sok (m√©hr√°k √©s tromb√≥zis hajlam, stb.). A megfigyel√©sek szerint a hormonhi√°ny k√∂vetkezt√©ben kialakult t√ľnetek a term√©szetes hormonok ad√°s√°ra fokozatosan eltŇĪnnek. A csontok √©s az erek visszaszerzik elvesz√≠tett elŇĎny√∂s tulajdons√°gukat.

Villarosa kapszula: √ĖsszetevŇĎk: Wild yam kivonat (Dioscorea powder extract), cirok mag-h√©j ŇĎrlem√©ny. Zselatin kapszul√°ban, sz√≠nez√©k: tit√°n-dioxid.

Nettó tömeg: 21,66 g. (60 db kapszula x 0,361 g)

Hasonló termék: Villarosa gél

√Ār: 3510 Ft

Villarosa kapszula és gél >> 2 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved