Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőVillarosa kapszula és gél >> Villarosa kapszula >> 1 találat

Villarosa kapszula - 60 db

Villarosa kapszula - yam kivonat, szója, lenmag és cirok mag-héj felhasználásával.

A Villarosa kapszula és a Villarosa gél - a természetes női hormon forrása. A nők a hormonális változásokkal egészen az utolsó menstruációig - a terhesség hónapjainak kivételével - állandó kölcsönhatást élnek meg az ösztrogének, a progeszteron és az agyalapi mirigy hormonjai között.

A menopauza (változókor) a hormonháztartás megváltozásával jár. A legújabb kutatások eredményei a változásokat, az ösztrogén és progeszteron szint csökkenésével hozzák kapcsolatba, egyúttal alátámasztják, hogy a természetes ösztrogénekkel és progeszteronnal a kiesés pótolható, és a kellemetlen következmények leküzdhetők.

A szintetikus hormonokkal szemben, a természetes hormonok használata során nem alakulnak ki kellemetlen mellékhatások (méhrák és trombózis hajlam, stb.). A megfigyelések szerint a hormonhiány következtében kialakult tünetek a természetes hormonok adására fokozatosan eltűnnek. A csontok és az erek visszaszerzik elveszített előnyös tulajdonságukat.

Villarosa kapszula: Összetevők: szójabab őrlemény, Dioscorea Nipponica Makino 50:1 gyökér extract, cirok mag-héj őrlemény, lenmag őrlemény. Zselatin kapszulában, színezék: titán-dioxid.

Nettó tömeg: 36 g. (60 db kapszula x 600 mg)

Hatóanyagok 1 kapszulában:
Szójabab őrlemény (izoflavonoidok: 0,279% 200 mg
Dioscorea Nipponica Makino 50:1 gyökér extract 100 mg
-- ebből diosgenin: 98 mg
Cirok mag-héj őrlemény 100 mg
Lenmag őrelmény 100 mg

Hasonló termék: Villarosa gél

Ár: 3510 Ft

Villarosa kapszula és gél >> Villarosa kapszula >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved