Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Hatásterületek; Honlap
Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó

ÁrkeresőVillarosa kapszula és gél >> Villarosa kapszula >> 1 találat

Villarosa kapszula - 60 db

Villarosa kapszula - yam kivonat, szója, lenmag és cirok mag-héj felhasználásával.

A Villarosa kapszula és a Villarosa gél - a természetes női hormon forrása. A nők a hormonális változásokkal egészen az utolsó menstruációig - a terhesség hónapjainak kivételével - állandó kölcsönhatást élnek meg az ösztrogének, a progeszteron és az agyalapi mirigy hormonjai között.

A menopauza (változókor) a hormonháztartás megváltozásával jár. A legújabb kutatások eredményei a változásokat, az ösztrogén és progeszteron szint csökkenésével hozzák kapcsolatba, egyúttal alátámasztják, hogy a természetes ösztrogénekkel és progeszteronnal a kiesés pótolható, és a kellemetlen következmények leküzdhetők.

A szintetikus hormonokkal szemben, a természetes hormonok használata során nem alakulnak ki kellemetlen mellékhatások (méhrák és trombózis hajlam, stb.). A megfigyelések szerint a hormonhiány következtében kialakult tünetek a természetes hormonok adására fokozatosan eltűnnek. A csontok és az erek visszaszerzik elveszített előnyös tulajdonságukat.

Villarosa kapszula: Összetevők: Wild yam kivonat (Dioscorea powder extract), cirok mag-héj őrlemény. Zselatin kapszulában, színezék: titán-dioxid.

Nettó tömeg: 21,66 g. (60 db kapszula x 0,361 g)

Hasonló termék: Villarosa gél

Ár: 3510 Ft

Villarosa kapszula és gél >> Villarosa kapszula >> 1 találat(C) 2007-2008 Minden jog fenntartva - All rights reserved