FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK

Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó


OLIMPIQ STEMXCELL ŐSSEJT FOKOZÓ KAPSZULA - GYÓGYULÁSOK, TAPASZTALATOK

Az Olimpiq StemXCell étrendkiegészítő őssejt fokozó kapszula már sokaknak segített jobb életminőséget elérni. A gyártó tapasztalatfüzetéből való az alábbi riport egy kutya és gazdája sikereiről:

ÁLLATI TANÍTÁS, EMBERI GYÓGYULÁS

Olimpiq StemXCell gyógyulásEgy jó gazdi mindent megtesz kutyája gyógyulásáért, így volt ezzel Judit is. Látva, hogy kedvence az orvosi jóslat ellenére meggyógyult, saját maga is elkezdte szedni az állat gyógyulását elősegítő táplálékkiegészítőt.

Mi történt a kutyával?

Szívbetegségből adódó hasvízkór jelentkezett nála, olyan volt a hasa, mint egy dob, tele vízzel. Azt mondta az állatorvos, hogy csak csökkenteni tudja a kínjait. Mivel kutyának új szívet nem adnak, felkészített rá, hogy itt a vég. Ez volt tavaly szeptemberben, mikoris elkezdtük adni neki az őssejtkapszulát, amitől 2-3 hónapon belül teljesen meggyógyult.

Mennyi idős a kutya?

5 éves, fiatal. Azóta is fut-rohan, és jól van. Kár lett volna érte. Szívritmus-szabályozót szed, bár szerintem már azt sem kéne, de az orvossal ezt nem tudjuk megkonzultálni, mert már nem működik együtt velünk, magunkra hagyott minket.

Miért?

Mert szerinte nem létezik, hogy a kutya az őssejtkapszulától gyógyult meg, azt hiszi más orvoshoz vittük, és ott gyógyíttattuk. ÁllÍtja, hogy ilyen „hókuszpókuszoktól” nem lehet meggyógyulni. Én viszont láttam, hogy ez lehetséges, ezért elkezdtem szedni a terméket.

Milyen betegségre?

Rengetegre. Egy vesém van, ami nem tud olyan teljes értékűen működni, mint kettő. A tüdőm pedig csonkolt egy orvosi műhibából adódóan. 20 éve cipelem az ezekből adódó terheket.

Milyen műhiba történt?

Volt egy nőgyógyászati cisztám, ami összeforrott a vastagbél egy szakaszával. Öt helyen kellett műteni a vastagbelemet, és az egyik varrat szétment a műtét után, a bélsár pedig szétfolyt a szervezetemben, amitől hashártyagyulladást és vérmérgezést kaptam, újra kellett éleszteni. Egy roncs lettem. Mindezek alatt összesen 19-szer műtöttek, eközben sérült úgy a tüdőm, hogy csonkolni kellett.

Hogy tudott talpra állni ezek után?

Nem nagyon. Leszázalékoltak, és gyakorlatilag csak éldegéltem, rengeteg gyógyszerrel. Állandó tüdőgyulladásom volt, ezért idővel újra akarták műteni a tüdőmet. Akkor azt mondtam: ebből elég volt!

És tudta, hogyan tovább?

Azt tudtam, hogy természetes módon. Elkezdtem különféle táplálékkiegészítőket szedni, de nem volt megfelelő a gyógyulásom. Egyszercsak jött a kutya betegsége, ami elvezetett az őssejt kapszulához.

A gyógyszereit még szedi?

Egy darabot sem, pedig ezt megelőzően marokszám kellett szednem: a bélműködésemre, a magas vérnyomásomra, az örökös tüdőgyulladásra. Nem volt energiám, állandóan fáradt voltam, majd leszakadt a derekam, közben csontritkulásom lett és a fogaim is tönkrementek. Ráadásul egy sok évvel ezelőtt kapott vérből megfertőzodtem Hepatitis C-vel, úgyhogy a májműködésemmel is voltak gondok.

Mit tapasztalt, amikor elkezdte szedni az őssejtkapszulát?


Eleinte nagyon érdekes tüneteim voltak, ugrált a vérnyomásom, erősen vert a szívem, valójában felerősödtek a problémák. Ezt követően viszont rövid idő elteltével élő reklámja lettem ennek a terméknek. Épp a múlt héten állított meg egy néni az utcában, és kérdezte, mit csinálok magammal, hogy ennyire jól nézek ki. régóta ismert, és tudta, milyen beteges voltam. Látva engem, ő is vásárolt terméket!

Azon kívül, hogy jól néz ki, mi változott?

Elmúlt a gyomorsavtúltengésem, helyreállt az emésztésem és az anyagcserém. Javult a látásom, amit a szemészeten is kimutattak. Sokkal több energiám van, jobban tudok dolgozni, nem fáradok úgy el, én, aki mindig azt néztem a buszon, mikor tudok leülni.

Végül kellett újra műteni a tüdejét?

Nem engedtem. Pedig már véreseket köptem, és nem tudtak rajtam segíteni. De ez mára múlt, és megszűntek a gyakori tüdőgyulladásaim is. Sokkal jobban mozgok, kertészkedek, pedig ha lehajoltam, alig bírtam felállni, jött fel a sav a gyomromba, a derekam pedig fájt. Biztos vagyok benne, hogy a teljes közérzetem javulásában nagy szerepe van annak, hogy helyreállt a bélműködésem, ezáltal minden jobban fel tud szívódni a szervezetemben, így energikusabb vagyok.

Jobb lett a kisugárzása. Ez az, amit észrevesznek a régi ismerősök?

Nem csak ez. Vannak más, szemmel látható jelei is a gyógyulásomnak. A bőröm kisimult és sokkal szebb lett, a töredezett körmeim rendbejöttek, a hajam jobb tartású, dúsabb és szebb lett. Kicsit el voltam hízva, most pár kilót lefogytam és átformálódott az alakom. Nagyon érdekes, hogy a zsiradék megszűnt a kritikus helyeken, és a tartásom is jobb.

Mióta szedi a kapszulát?

Fél éve, de úgy érzem magam, mintha húsz évvel fiatalabb lennék. Szedek ezen kívül lúgosítót, lucenát, céklát és más olyan táplálékkiegészítőket, amikre úgy érzem, hogy szükségem van. A háziorvos csak aggódik, hogy valami bajom lesz, mert nem szedek semmiféle gyógyszert. De hát éppen addig volt bajom, amíg szedtem…

(A cikk forrása: az Olimpiq StemXCell ősejtfokozó étrendkiegészítő kapszulát gyártó Crystal Institute tapasztalatfüzete.)

 

Az étrendkiegészítők alkalmazása során kedvező élettani hatások várhatók. E termékek azonban nem szándékoznak betegséget kezelni, gyógyítani. A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek. Betegségével forduljon orvoshoz!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, és havonta tájékoztatjuk újdonsá-
gainkról, akcióinkról és hasznos ötleteket adunk az egészséges életmódhoz.
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím


A TERMÉKEKET A GLS FUTÁRSZOLGÁLAT VISZI HÁZHOZ; DÍJA: 15.000 FT VÁSÁRLÁSI ÉRTÉK ALATT 1524 FT, FELETTE INGYENES. KAPOSVÁRON SZEMÉLYES ÁTVÉTEL LEHETSÉGES.EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA DOTERRA ILLÓOLAJOKKAL

ÚJ TERMÉK: KURKUMA KAPSZULA

ANYATEJES TÁPLÁLÁS

ECHO TV INTERJÚ A TÁPLÁLÉKOK SZEREPÉRŐL

INFLUENZA

A FLAVIN 7 ITAL ÉS A FLAVONOID TERMÉKCSALÁD

Q10 KOENZIM - TÖBB ENERGIA, JOBB IMMUNVÉDELEM

Olimpiq kapszula CUKORBETEGEKNEK

ÚJDONSÁGAINK ÉS KERESETT TERMÉKEINK>>

FRUITCAFÉ, A GYÜMÖLCSPRESSZÓ

AZ ÍGÉRETES GRÁNÁTALMA


A LÚGOSÍTÓ LUCERNA>>

FLAVIN77 - A LEGMAGASABB FLAVONOID TARTALOM>>

AZ IZGALMAS KENDER

AFRODIZIÁKUMOK,
SZEXUÁLIS VÁGYKELTŐK


A ROBORÁLÓ BÚZACSÍRA

ÁLLATI TANÍTÁS, EMBERI GYÓGYULÁS ŐSSEJTFOKOZÓVAL

HOMOKTÖVIS - A TIBETI MEDICINA KINCSE

VEGETARIÁNUSOKNAK

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD - ETKA ANYÓ

CURRENT MOON


Locations of visitors to this page

Google
Személyes blogom a blog.hu-n:
Láss csodát!


Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap


SHP HONLAPVARÁZSLÓ

Loading...


A honlap tartalmának bármilyen felhasználása előzetes engedélyhez kötött.
Copyright 2008-2010
Minden jog fenntartva
FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK