FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK WEBÁRUHÁZ

Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó


Q10 koenzim - ubikinon

A sejtek energiapótlásának katalizátora

A mitokondriumok energiatermeléséhez Q10 koenzimre van szükség A Q10 koenzim (ubikinon, ubiquinon) létfontosságú a sejtszintű energiatermelésben, nélkülözhetlen a sejtek optimális működéséhez. A Q10 a sejtjeink - így az egész szervezet - energiával való ellátását szabályozza, katalizátorként támogatva a sejtek energiapótlását.

A Q10 koenzim egy vitaminszerú vegyület, másik neve ubikinon, az ubiquitus szóból, ami mindenhol jelenlevőt jelent. Gyakorlatilag az emberi szervezet szinte minden egyes sejtjében megtalálható, potenciális antioxidáns, a szabadgyökök szöveteket és sejtkomponenseket károsító hatása elleni védelem hatékony fegyvere.

A Q10-koenzimet a szív és a máj tartalmazza a legnagyobb koncetrációban, mert itt található a sejtekben a legnagyobb mennyiségű energiaszolgáltató egység, mitokondrium. A mitokondriumok a minden sejt citoplazmájában jelenlevő parányi erőművek, ahol a táplálékból magas energiatartalmú fűtőanyag, az adenozin-trifoszfát (ATP) molekula keletkezik.Nobel-díjas felfedezés

1957-ben a KoQ10-et először izolálta marhaszív mitokondriumából Dr. F. Crane az Amerikai Egyesült Államokban. Ezzel egyidőben Morton professzor Angliában egy A-vitaminhiányos patkány májából kapott vegyületet KoQ10-nek azonosított, melyet ubikinonnak nevezett el. Prof. Rolf Luft 1959-ben fedezte fel és 1962-ben írta le az első mitokondriális kórképet, a Luft-betegséget. Dr. Luft a redoxiterápia mellett az ubikinon Q-10-et tekintette a mitokondriális orvoslás egyik legfontosabb fegyverének.1972-ben G. P. Littarru és K. Folkers professzor először írta le a KoQ10 hiányát humán szívbetegségben.

A Q10 hatásmechanizmusa felderítéséért Dr. Mitchell 1978-ban Nobel-díjat kapott. A koenzim Q10-kiegészítés sikere továbbra is töretlen, számos kórkép kezelésében bizonyult jótékony hatásúnak. A svéd L. Ernster megállapította, hogy a KoQ10 antioxidáns, szabadgyökfogó tulajdonságokkal rendelkezik. 2003-ban a Huntington-kór és a gyermekkori kongesztív szívelégtelenség terápiájának hivatalos gyógyszere lesz.Q10 és az életkor

A Q10 a szervezetünkben mindenütt megtalálható anyag, amely kivétel nélkül, valamennyi sejt működéséhez nélkülözhetetlen. Ha nincs belőle elegendő, akkor a táplálékkal bevitt energia nem hozzáférhető a sejtek számára.

Testünk általában 30-35 éves korunkig saját maga termeli meg a zavartalan múködéshez szükséges mennyiséget. Tudományosan megerősített tény, hogy az energiatermelés szempontjából létfontosságú Q 10 koenzim szintje az emberi szervezetben az idő előrehaladtával hanyatlani kezd, idősebb korban jóval alacsonyabb, és ezért kívülről kell bevinni.A Q10 koenzim hatásai

A Q10 koenzim a szív- és érrendszer általános erősítőszere. A szív optimális működéséhez létfontosságú. Ha a szívizom nem jut elegendő Q10-hez, akkor képtelen nehéz munkáját ellátni. Továbbá ez a koenzim képes megakadályozni az érelmeszesedést, és csökkenti a magas vérnyomást. Azoknak, akik vérnyomáscsökkentőt szednek, különösen fontos a Q10 pótlása.

Támogatja az immunrendszer hatékony működését. Véd a túlzott mennyiségben keletkező, veszélyes szabadgyököktől, erős antioxidáns hatása révén, ami E vitaminnal kiegészítve sokszorosára növelhető. Antioxidáns hatását éppen a mitokondriumban fejti ki, ott ahol az antioxidáns hatására a legnagyobb a szükség. Késlelteti a szervezet öregedését, és gátat vet a daganatos serjtburjánzásnak.

A Q10 növeli az ellenállóképességet és az energiaszintet. Jó hatással van az egészséges agyműködésre is. Különféle látási problémák esetén is sikerrel alkalmazható, pl. szürkehályog kialakulásának megelőzésénél.

A Q10 koenzim kapszula (Q10 koenzim Flavin7 bioflavonoid kivonatattal) segít megőrizni a vitalitást, az öregedés folyamatait lassítja, megfiatalítja a szervezetet.Kapcsolódó termék: Q10 kapszula Flavin7 bioflavonoiddal

Q10 koenzim Flavin7 bioflavonoid kivonattal A megfelelő koenzim Q 10 adagolás hozzájárul az egészség megőrzéséhez és az öregedési folyamatok lassulásához.

A Flavin 7 étrendkiegészítő Q10 kapszula összetétele: Koenzim Q10 és Flavin7 bioflavonoid komplex, zselatin kapszulában

Egy kapszula Q10 tartalma: 10 mg. Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap.

Rendelhető a webáruházban: Q10 koenzim kapszulaAz étrendkiegészítők alkalmazása során kedvező élettani hatások várhatók. E termékek azonban nem szándékoznak betegséget kezelni, gyógyítani. A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek. Betegségével forduljon orvoshoz!
Keresés a honlapon


Iratkozzon fel hírlevelünkre, és havonta tájékoztatjuk újdonsá-
gainkról, akcióinkról és hasznos ötleteket adunk az egészséges életmódhoz.
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím


A TERMÉKEKET A GLS FUTÁRSZOLGÁLAT VISZI HÁZHOZ; DÍJA: 15.000 FT VÁSÁRLÁSI ÉRTÉK ALATT 1524 FT, FELETTE INGYENES. KAPOSVÁRON SZEMÉLYES ÁTVÉTEL LEHETSÉGES.Új, globális
hálózati lehetőség:
FGXpress PowerStrip
fájdalomcsillapító és
a bőr állagát javító
transzdermális gyógytapasz


ÚJ TERMÉK: KURKUMA KAPSZULA

ANYATEJES TÁPLÁLÁS

ECHO TV INTERJÚ A TÁPLÁLÉKOK SZEREPÉRŐL

INFLUENZA

A FLAVIN 7 ITAL ÉS A FLAVONOID TERMÉKCSALÁD

Q10 KOENZIM - TÖBB ENERGIA, JOBB IMMUNVÉDELEM

Olimpiq kapszula CUKORBETEGEKNEK

ÚJDONSÁGAINK ÉS KERESETT TERMÉKEINK>>

FRUITCAFÉ, A GYÜMÖLCSPRESSZÓ

AZ ÍGÉRETES GRÁNÁTALMA


A LÚGOSÍTÓ LUCERNA>>

FLAVIN77 - A LEGMAGASABB FLAVONOID TARTALOM>>

AZ IZGALMAS KENDER

AFRODIZIÁKUMOK,
SZEXUÁLIS VÁGYKELTŐK


A ROBORÁLÓ BÚZACSÍRA

ÁLLATI TANÍTÁS, EMBERI GYÓGYULÁS ŐSSEJTFOKOZÓVAL

HOMOKTÖVIS - A TIBETI MEDICINA KINCSE

VEGETARIÁNUSOKNAK

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD - ETKA ANYÓ

CURRENT MOON


Locations of visitors to this page

Google
Személyes blogom a blog.hu-n:
Láss csodát!


Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap


SHP HONLAPVARÁZSLÓ

Loading...


A honlap tartalmának bármilyen felhasználása előzetes engedélyhez kötött.
Copyright 2008-2010
Minden jog fenntartva
FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK WEBÁRUHÁZ