FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK

Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó


Gyógygomba kapszulák

4G négyféle gyógygomba keverék

4G complex - 4-féle gomba - 100 db, 250 db

4G Complex étrendkiegészítő gyógygomba kapszula, a Myco Crystal gyógygomba termékcsalád tagja. A gyógygomba készítmény négy különböző kedvelt gombát: bokrosgomba, süngomba, pecsétviaszgomba és brazil csiperkegomba és Flavin7 bioflavonoid komplexet tartalmaz.

A süngomba erősítheti az idegrendszert, fontos szerepet játszik a memória javításában és támogatja az emésztőrendszer egészségét.

A bokrosgomba elősegíti az immunrendszer megfelelő működését.

A pecsétviaszgomba hozzájárulhat a természetes immunológiai védekezéshez, támogathatja az immunrendszer megfelelő működését, segíthet a koleszterinszintet csökkenteni. A pecsétviaszgombáról részletesebben itt olvashat.

A brazil csiperkegomba segítheti a szervezetet, hogy ellenálljon a biológiailag káros folyamatoknak.

A polifenolok megvédik szervezetünk sejtjeit a káros szabadgyökök hatásától.

Összetevők: bokrosgomba (Grifola Frondosa)őrlemény, süngomba (Hericium Erinaceus), brazil csiperkegomba (Agaricus Brasiliensis) kivonat (1:10), pecsétviaszgomba (Ganoderma Lucidum)őrlemény, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szõlõ mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

1 kapszula 600 mg.

Hatóanyag 1 kapszulában:

Brazil csiperkegomba kivonat 10 mg
Süngomba 100 mg
Pecsétviaszgomba 100 mg
Bokrosgomba 100 mg
Össz polifenol: 6,3 mg
Ebből:
- flavonoid: 4,43 mg
- rezveratrol: 0,0032 mg

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula.Bokrosgomba kapszula

Bokrosgomba - 100 db, 250 db kapszula

Bokrosgomba étrendkiegészítő gyógygomba kapszula, a Myco Crystal gyógygomba termékcsalád tagja. A gyógygomba készítmény bokrosgombát és Flavin7 bioflavonoid komplexet tartalmaz.

A bokrosgomba (Grifola Frondosa), vagy közismert japán nevén maitake (ami táncoló gombát jelent) hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhez. Japánban, ahol őshonos, és Kínában már régóta termesztett és egyaránt nagyrabecsült mint étkezési, és mint gyógyító gomba. A bokrosgomba kínai neve: Huai Su Gu, angolul Hen of the Woods,

A bokrosgomba ma már a leggyakrabban vizsgált, tápértékkel és gyógyhatással rendelkező gombákhoz tartozik Az elmúlt 20 évben robbanásszerűen növekedtek az ezzel kapcsolatosa tanulmányok, melyek szerint jótékony hatással van az immunrendszerre, vérkeringésre, vérnyomást csökkentő és vércukorszint csökkentő hatásúnak találták, és vizsgálták tumorellenes hatását is. A bokrosgombában található D-frakció hatásosnak bizonyult sokféle daganat esetén, legikább mell- és prosztata daganatnál. A vizsgálatok szerint csökkentette a kemoterápia mellékhatásait. Májkárosodás és HIV-fertőzés és cukorbetegség esetén is előnyösnek találták, és mint vérnyomáscsökkentőt it.
A maitake vizsgálatokhoz, ereményekhez fűződő nevek: Dr. Hiroaki Nanba, Abram Ber, M.D., Dr. Joan Priestley, Dr. David Hughes, M. Yokota, M.D, Peter DAdamo, N.D.

A polifenolok megvédik szervezetünk sejtjeit a káros szabadgyökök hatásától.

Összetevők: bokrosgomba (Grifola Frondosa)őrlemény, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szõlõ mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

1 kapszula 520 mg.

Hatóanyag 1 kapszulában:
Bokrosgomba őrlemény: 336 mg

Össz polifenol: 2,8 mg
Ebből:
- flavonoid: 1,96 mg
- rezveratrol: 0,0014 mg

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula.Brazil csiperkegomba

Brazil csiperkegomba - 100 db, 250 db kapszula

Brazil csiperkegomba étrendkiegészítő gyógygomba kapszula, a Myco Crystal gyógygomba termékcsalád tagja. A gyógygomba készítmény brazil csiperkegombát és Flavin7 bioflavonoid komplexet tartalmaz.

A brazil csiperkegomba segítheti a szervezetet, hogy ellenálljon a biológiailag káros folyamatoknak. Napjaink igen intenzíven kutatott faja lett, amelynek termesztéstechnológiáját és gyógyhatását is sokan vizsgálják.

A brazil csiperkegomba (Agaricus brasiliensis) Brazília és Peru vidékein őshonos. Ez a gombafajta saphrophyta, jól szellőző helyen, meleg környezetben és magas páratartalom mellett érzi jól magát. Az európai gasztronómiába kb. 60 évvel ezelőtt került be.

A polifenolok megvédik szervezetünk sejtjeit a káros szabadgyökök hatásától.

Összetevők: brazil csiperkegomba (Agaricus Brasiliensis) kivonat (1:10), Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szõlõ mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

1 kapszula 520 mg.

Hatóanyag 1 kapszulában:
Brazil csiperkegomba őrlemény: 336 mg

Össz polifenol: 2,8 mg
Ebből:
- flavonoid: 1,96 mg
- rezveratrol: 0,0014 mg

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula.Gyapjas tintagomba kapszula

Gyapjas tintagomba - 100 db, 250 db kapszula

Myco Crystal Gyapjas tintagomba (Coprinus Comatus) étrendkiegészítő gyógygomba kapszula, a Myco Crystal gyógygomba termékcsalád tagja. A gyógygomba készítmény gyapjas tintagombát és Flavin7 bioflavonoid komplexet tartalmaz.

A gyapjas tintagomba (más néven petrencegomba) latin neve Coprinus Comatus, angolul: Shaggy Mane vagy Lawyers Wig vagy Ink Cap Mushroom).

Magas tápértékének köszönhetően erősíti a szervezetet és segít az egészség megőrzésében.

"A távol-keleti gyógyászatban a gyapjas tintagomba fogyasztását emésztés elősegítésére és aranyér kezelésére javasolták." (Lelley János)

A gyapjas tintagombának a népgyógyászatból ismert a vércukorcsökkentő hatása. Egy 2010-ben publikált kínai kutatás megállapította, hogy a gyapjas tintagombából kivont hatóanyag, a comatin állatkísérletben csökkentette a vércukorértéket.

Egy 2011-es izraeli kutatás megállapította, hogy laboratóriumi kísérlet alapján a gyapjas tintagomba lehetséges tumorellenes szer.

A gyapjas tintagomba (Coprinus cornatus) fiatalon ehető gomba, melyet a magyar gombászok 2009-ben az év gombájává választottak. Addig fogyasztható, amíg lemezei fehérek. Főzés során jellegzetes illata van, íze azonban kellemes: a fiatal példányok elsőosztályú csemegegombák. A gyapjas tintagombát bemutató videó - ahogy vadon terem.

A polifenolok védik szervezetünk sejtjeit a káros szabadgyökök hatásától.

Összetevők: gyapjas tintagomba (Coprinus Comatus) őrlemény, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szõlõ mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

1 kapszula 430 mg.

Hatóanyag 1 kapszulában:

Gyapjas tintagomba őrlemény: 264 mg
Össz polifenol: 2,2 mg
Ebből:
- flavonoid: 1,54 mg
- rezveratrol: 0,0011 mg

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula.Júdásfüle gomba kapszula

Júdásfüle gomba - 100 db, 250 db kapszula

Júdásfüle gomba étrendkiegészítő gyógygomba kapszula, a Myco Crystal gyógygomba termékcsalád tagja. A gyógygomba készítmény júdásfüle gombát (Auricularia Auricula) és Flavin7 bioflavonoid komplexet tartalmaz.

Erdélyben ismertebb, egyes lombos fákon és a bodza faanyagán élősködő, egész éven át gyűjthető, ehető gomba.

A júdásfül gomba leírása a Wikipédia alapján:
Előfordulása - Egész évben, főként kora tavasztól késő őszig, lombos fák (elsősorban fekete bodza) elhalt ágain, csoportosan növő, gyakori faj.
Jellemzése: Termőteste 2-6 cm átmérőjű, először gömbölyded, majd csésze, fül vagy kagyló formájú, összenövéskor lebenyszerű, olykor teljesen féloldalas. Külső oldalánál színe vörösesbarnás, okkerbarnás, szürkésbarnás, ritkán áttetszően fehéres, felülete bársonyosan szőrös, nemezes, erősen ráncos, redőzött. Belső oldalának színe sárgásbarna, vörösesbarna, feketés, felülete csillogó, ráncos, redős, széle hullámos, kissé felemelkedő. Száraz időben a termőtest összezsugorodik, majd nedvesség esetén újra kiterül. Termőrétege a termőtest belső oldalán található. Húsa vékony, kocsonyaszerű, porcos állagú, barna, sötétbarna színű, szagtalan, nyersen nincs különösebb íze.
Felhasználhatósága - Jó étkezési gomba.

A júdásfüle gomba (Auricularia Auricula): A népi gyógyászat a 19. században már ismerte és alkalmazta - különféle panaszok, pl. torokfájás és fájó szemek kezelésére. Kínában egyaránt kedvelt mint gyógygomba és mint élelmiszer.

Prof. Dr. Lelley János: A gombák gyógyító ereje c. könyv kivonata alapján:
Taiwani tudósok: S. Cheng és C. Tu a júdásfülegomba tápanyag-összetételéről rengeteg adatot jelentettek meg. A szárított gombában 14,4% fehérje, 1,2% zsír 65,4% zsír, 4,2% ballasztanyag és 5,4% ásványi komponens található. Az ásvániy anyag rész 35% káliumból, 18% kálciumból és 6% nátriumból tevődik össze. További említésre méltó ásványi anyagok a judásfüle gombában: magnézium, foszfor és szilícium. A hagyományos kínai népi gyógyászatban kardiális fájdalmak csillapítására használták, ezen kívül alkalmazták még fizikai és pszichikai erő növelésére, has- és fogfájás csillapítására, vérzésre, aranyérre.

Kísérleti bizonyítékok: Laborkísérletek során kínai tudósok megállapították, hogy a júdásfülegombában található polszacharidok az emberi nyiroksejteken a DNS és az RNS képződését segítik elő. Nagyon ismert a gombának a véralvadásgátló hatása. Németországban a 80.as években kísérleteket végeztek és a következő hatásait állapították meg: a vérben csökkenti a koleszterin, a triglicerin és a zsír szintjét.
Védőhatással van a hasnyálmirigyben található úgynevezett Langerhans-szigetek sejtjeire. Kutatási eredmények megmutatták, hogy stimulálja az immunrendszert, hat a fehérvérsejtek kóros csökkenése ellen és gátolja a rosszindulatú kötőszövet-daganat: a szarkóma 180 kialakulását.

A polifenolok megvédik szervezetünk sejtjeit a káros szabadgyökök hatásától.

Összetevők: júdásfüle gomba (Auricularia Auricula) őrlemény, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szõlõ mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

1 kapszula 520 mg.

Hatóanyag 1 kapszulában:
Júdásfüle gomba őrlemény: 336 mg

Össz polifenol: 2,8 mg
Ebből:
- flavonoid: 1,96 mg
- rezveratrol: 0,0014 mg

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula.

Ár: 6200 FtKínai hernyógomba kapszula

Kínai hernyógomba - 100 db, 250 db kapszula

Myco Crystal Kínai hernyógomba étrendkiegészítő kapszula Flavin7 bioflavonoidokkal. Támogatja az immunrendszert, növeli az állóképességet. Nyugtatólag, lazítólag hat. Adaptogén (immunszabályozó) tulajdonságú.

A kínai hernyógomba (latinul Cordyceps sinensis, kínaiul: Dong Chong Xia Cao) a kínai orvoslásban fontos gyógyszerként szerepel évszázadok óta. A hagyományos kínai felhasználás területei: köhögés és asztma ellen, tuberkulózis esetén a tüdő általános védelme, valamint rák, sárgaság, allergiák, vérszegénység, derékzsába, ágyék- és térdfájdalom esetén.

Japán kutatók a 80-as évek végén három fehérjekötésű tumorellenes poliszacharidot fedeztek fel a kínai hernyógombában.

A kínai hernyógomba segíti az izomszövetek regenerációját, javítja a máj- és veseműködést, és számos módon stimulálja a test védekező rendszerét.

A kutatások szerint elősegíti a szexuális aktivitást. Hagyományosan afrodiziákumként használják a szexuális teljesítőképesség fokozására

A kínai hernyógomba energetizál, növeli az állóképességet, a teljesítőképességet. javíthatja a sportteljesítményt.

Egy klinikai vizsgálatban javította a tüdőfibrózisos betegek állapotát.

Összetétel: kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) őrlemény, Flavin7 bioflavonoid komplex (vörösszőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

Hatóanyagok 1 kapszulában:
Kínai hernyógomba őrlemény: 336 mg
Össz polifenol: 2,8 mg
- ebből: bioflavonoid: 1,96 mg
- rezveratrol: 0,0014 mg

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula/napPecsétviaszgomba kapszula

Pecsétviaszgomba - 100 db, 250 db kapszula

Pecsétviaszgomba étrendkiegészítő gyógygomba kapszula, a Myco Crystal gyógygomba termékcsalád tagja. A gyógygomba készítmény pecsétviaszgombát (Ganoderma Lucidum) és Flavin7 bioflavonoid komplexet tartalmaz.

A pecsétviaszgomba hozzájárulhat a természetes immunológiai védekezéshez, támogathatja az immunrendszer megfelelő működését, segíthet a koleszterinszintet csökkenteni.

Az északi féltekén elsősorban a mediterrán és a mérsékelt éghajlati övben elterjedt, Európában Dél-Skandináviáig lelhető fel.

A polifenolok megvédik szervezetünk sejtjeit a káros szabadgyökök hatásától.

Összetevők:pecsétviaszgomba (Ganoderma Lucidum) őrlemény, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szõlõ mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

1 kapszula 520 mg. Hatóanyag 1 kapszulában:

Pecsétviaszgomba őrlemény: 336 mg
Össz polifenol: 2,8 mg
Ebből:
- flavonoid: 1,96 mg
- rezveratrol: 0,0014 mg

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula.

Pecsétviaszgombát tartalmazó egyéb termékek:

Myco Crystal 4G Complex - bokrosgomba, süngomba, pecsétviaszgomba, brazil csiperkegomba és Flavin7 bioflavonoid komplex tartalommal.

PVG kapszula 100 mg pecsétviaszgombát, ezenkívül kendermag őrleményt és Flavin7 bioflavonoid komplexet tartalmaz.

Crystal Complex Immuno kapszula - pecsétviaszgombát, kasvirágot, fokhagymát és C-vitamint tartalmaz.

A pecsétviaszgombáról részletesebben itt olvashat.Shiitake gomba kapszula

Shiitake gomba - 100 db, 250 db kapszula

Shiitake gomba étrendkiegészítő gyógygomba kapszula, a Myco Crystal gyógygomba termékcsalád tagja. A gyógygomba készítmény shiitake gombát (Lentinula Edodes) és Flavin7 bioflavonoid komplexet tartalmaz.

A shiitake gomba serkentheti az idegrendszer és az immunrendszer működését. A polifenolok megvédik szervezetünk sejtjeit a káros szabadgyökök hatásától.

A shiitake gombát Japánban és Kínában már mintegy 2000 éve ismerik, mint kitűnő csemegét és kiváló gyógyerejű gombát.

A shiitake termesztése kb. 1000 éve kezdődött el Kínában. Mára az egyik legfontosabb étkezési gomba világszerte, a csiperke és a laskagomba után a legnagyobb mennyiségben termesztetik: évente mintegy 600.000 tonnát termelnek belőle, főleg Kelet-Ázsiában. Finom, fűszeres illatú gomba.

A shiitake gomba nagyon jó fehérje-, kálium- és cinkforrás, fontos stimulánsa az immunrendszer aktivitásának. Gazdag komplex szénhidrátokban, úgynevezett poliszaharidokban. A shiitake fehérje esszenciális aminosavakat tartalmaz, és gazdag leucinban és lizinben.

"E gombafajtában az átlagosnál nagyobb mennyiségű vitamin található, különösen B-vitaminokban, valamint D- és E-vitaminban gazdag. Ezek az élettanilag fontos komponensek azonban nem elegendőek az immunerősítő hatás kiváltásához. A kutatók felismerték és azonosították azt a poliszaharid típusú, Lentinán nevű vegyületet, amely ß-1,3-Glukan egységeket tartalmaz, és amelyre igazolni tudták az immunerősítő hatást." - Paramedica Magazin.

A távol-keleti népgyógyászatban a shiitake "véraktivátornak" számított. Nagyon sok egészségügyi probléma esetén alkalmazták: megfázás, kanyaró, tüdőgyulladás, gyomorfájdalom, fejfájás, gyengeségi állapot, vízkór, himlő, gombamérgezés. A japán népgyógyászatban további felhasználási területekről írnak: gyomorfekély, köszvény, székrekedés, rövidlátás, allergia, aranyér, gennyezés, idegfájdalom és szexuális zavarok.

Kutatási eredmények:
Sok kutatási publikáció foglalkozik a shiitake gomba gyógyító erejével, és beszámolnak arról, hogy a shiitake gyógygombának az immunrendszerre gyakorolt hatásának következtében gátolja bizonyos tumorfajták (pl. szarkóma 180) növekedését és meghosszabbítja a várható élettartamot gyomorrák, végbélrák, májrák, vérrák és prosztatarák esetén. Hatással van a zsíranyagcserére: csökkenti a koleszterinszintet. Antivirális hatása során véd az influenza vírusok ellen.

A shiitake gombáról jó angol nyelvű összefoglaló, a gyógyhatással kapcsolatos laboratóriumi, állat- és humán vizsgálatokkal, és a vonatkozó referenciákkal, szerző: Solomon P. Wasser, a Haifai Egyetem professzora: http://www.alohamedicinals.com/shiitake.pdf

A shiitake gomba termesztését és gyógyhatásait bemutató videó a freepress.eu-n: http://www.freepress.hu/hun/hun/report/view/shiitake/ A riportban a gyógyhatásokról Dr. Farkas Ilona onkológus nyilatkozik :"A lentiánnak a vizsgálatakor az derült ki, hogy ez az úgynevezett mirigyes típusú daganatokra, mint például emlőrák, bélrák vonatkozásában hozott a legjobb eredményeket, és azt is bizonyították a vizsgálatok, hogy leghatásosabb a kemoterápiás kezelések mellett adva volt ez az anyag.... A laboratóriumi vizsgálatok azt a hatásmechanizmust igazolták, hogy gyakorlatilag a szervezet védekező sejtkjeinek az aktivitását mozgósítja vagy segíti az egyik oldalon. A másik oldalon pedig a szervezetben a daganatellenes anyagoknak a termelődését is fokozza."

További információk a shiitake gombáról: Babulka Péter: A gyógyító gombák

http://www.healingfoodreference.com/Shiitake_mushrooms.html - a shiitake gomba hatásterületei, referenciák megnevezésével (angolul)

Idézet Prof. Dr. Török Szilvesztertől: "Mire jó a shiitake gomba? "Idült fáradtságot csökkentő, gyulladáscsökkentő, meghűlésnél köptető, hurutoldó, vírusos influenza és allergia ellenes, immunerősítő, növeli az interferon és interleukin termelését, a makrofágok aktivitását, ajánlatos daganatos betegségeknél, bőrpanaszoknál, kozmetikumként is pattanások esetében, szív- és érrendszeri betegségeknél, csökkenti a koleszeterinszintet, és erős méregtelenítő hatása van."

Összetevők: shiitake gomba (Lentinula Edodes) őrlemény, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szõlõ mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

Hatóanyag 1 kapszulában:

Shiitake gomba őrlemény: 272 mg
Össz polifenol: 2,27 mg
Ebből:
- flavonoid: 1,59 mg
- rezveratrol: 0,0011 mg

Nettó tömeg: 44 g (100x440 mg)

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula naponta.Süngomba kapszula

Süngomba - 100 db, 250 db kapszula

Süngomba étrendkiegészítő kaszula bioflavonoidokkal, a Myco Crystal gyógygomba termékcsalád tagja. A süngomba segítheti az idegrendszer működését és a memória javításában fontos szerepet játszhat, gátolhatja a feledékenységet,. Közreműködhet az emésztőrendszer védelmében.

A süngomba (Hericium erinaceus) egyéb nevei: cseppkőgomba, oroszlánsörény gomba, angolul: lions mane, hedgehog mushroom, bears head, kínaiul: hóu tóu gū (ami majomfej gombát jelent), japánul: yamabushitake.

A süngombát Kínában használják a gyomor védelmére, gyomorfekély, nyombélfekély, krónikus gyomorhurut esetén. Kutatási eredmények: egy 2013-as malajziai állatkísérletben a süngomba felgyorsította a gyomorfekély gyógyulását.

A hagyományos kínai orvoslásban régóta használják, mint gyógygombát. A tudományos irodalom többek között beszámol a süngomba antimikrobás, magas vérnyomást csökkentő, cukorbetegséget javító, sebgyógyító tulajdonságairól is. A süngombának több, élettani szempontból fontos alkotórésze van, legfőképpen a béta-glükán nevű poliszacharid, vagyis szénhidrát komplex. A béta-glükán segít a szervezet természetes védekező mechanizmusát bekapcsolni. A béta-glükánnak a jelentős kutatási anyag alapján többféle gyógyhatást tulajdonítanak: daganatellenes, immunerősítő, antioxidáns, lipidcsökkentő, idegsejtvédő.

A kutatási eredmények szerint a süngomba állatkísérletben stimulálta aa sérült idegsejtek regenerálódását, humán kísérletben javította a kognitív képességeket, és in vitro stimulálta az idegi eredetű növekedési faktort (nerve growth factor, NGF). A kutatók feltételezik, hogy a süngomba hasznos lehet a szellemi leépüléssel járó betegségek megelőzésében.

A süngomba a mielinhüvely képződését laboratóriumi körülmények között pozitívan befolyásolta egy 2003-as, a kijevi Nemzeti Tudományos Akadémia A.A. Bogomoletz Institute of Physiology intézetében végzett kísérlet szerint - ez biztató lehet az olyan idegrendszeri károsodással járó betegségek esetén, mint a sclerosis multiplex.

A süngombáról a depresszióval és szorongással kapcsolatban - egy 2010-es, harminc nő részvételével végzett japán kutatás (Department of Clinical Psychology, Kyoto Bunkyo University, Kyoto) szerint: "A kutatási eredményeink azt mutatják, hogy a süngomba bevitel esélyt jelent a depresszió és a szorongás enyhítésére, és ezen eredményeink más mechanizmusra utalnak, mint a süngombának az idegi eredetű növekedési faktort (NGF) fokozó hatása."

Távol-Keleten a legkedveltebb étkezési gombák közé sorolják a süngombát. Magyarországon védett gombafaj. Veszélyeztetettség oka hazai és nemzetközi szinten, az öreg erdők európai szintű ritkulása. A tüskés sörénygombához (Hericium cirrhatum) hasonló helyzetű faj, az erdészeti gazdálkodás miatt csak a természetvédelmi területek nyújtanak számukra fennmaradási lehetőséget

Összetevők: süngomba (Hericium erinaceus) őrlemény, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szõlõ mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány); zselatin kapszulában

1 kapszula 480 mg.

Hatóanyag 1 kapszulában:
Süngomba őrlemény: 304 mg

Össz polifenol: 2,53 mg
Ebből:
- flavonoid: 1,77 mg
- rezveratrol: 0,0013 mg.

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és havonta tájékoztatjuk újdonsá-
gainkról, akcióinkról és hasznos ötleteket adunk az egészséges életmódhoz.
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím


A TERMÉKEKET A GLS FUTÁRSZOLGÁLAT VISZI HÁZHOZ; DÍJA: 15.000 FT VÁSÁRLÁSI ÉRTÉK ALATT 1524 FT, FELETTE INGYENES. KAPOSVÁRON SZEMÉLYES ÁTVÉTEL LEHETSÉGES.EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA DOTERRA ILLÓOLAJOKKAL

ÚJ TERMÉK: KURKUMA KAPSZULA

ANYATEJES TÁPLÁLÁS

ECHO TV INTERJÚ A TÁPLÁLÉKOK SZEREPÉRŐL

INFLUENZA

A FLAVIN 7 ITAL ÉS A FLAVONOID TERMÉKCSALÁD

Q10 KOENZIM - TÖBB ENERGIA, JOBB IMMUNVÉDELEM

Olimpiq kapszula CUKORBETEGEKNEK

ÚJDONSÁGAINK ÉS KERESETT TERMÉKEINK>>

FRUITCAFÉ, A GYÜMÖLCSPRESSZÓ

AZ ÍGÉRETES GRÁNÁTALMA


A LÚGOSÍTÓ LUCERNA>>

FLAVIN77 - A LEGMAGASABB FLAVONOID TARTALOM>>

AZ IZGALMAS KENDER

AFRODIZIÁKUMOK,
SZEXUÁLIS VÁGYKELTŐK


A ROBORÁLÓ BÚZACSÍRA

ÁLLATI TANÍTÁS, EMBERI GYÓGYULÁS ŐSSEJTFOKOZÓVAL

HOMOKTÖVIS - A TIBETI MEDICINA KINCSE

VEGETARIÁNUSOKNAK

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD - ETKA ANYÓ

CURRENT MOON


Locations of visitors to this page

Google
Személyes blogom a blog.hu-n:
Láss csodát!


Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap


SHP HONLAPVARÁZSLÓ

Loading...


A honlap tartalmának bármilyen felhasználása előzetes engedélyhez kötött.
Copyright 2008-2010
Minden jog fenntartva
FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK