FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK

Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó


Flavin7 Sport termékek

Amino BCAA+ kapszula

Flavin7Sport Amino BCAA plusz - 100 db kapszula

Flavin7Sport Amino BCAA+ étrendkiegészítő. Aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó kapszula. A Flavin7 Sport termékcsalád sportolók és nehéz fizikai munkát végzők teljesítményét támogatja.

A BCAA a branched chain amino acid rövidítése, vagyis elágazó láncú aminosavakat jelent (L-leucin, L-valin, L-izoleucin), melyek hasznos szerepet töltenek be az izomépítésben és védi az izomzatot a leépüléstől. Felgyorsítják az izmok regenerálódását, növelik az erőt. A BCAA aminosavak esszenciálisak, vagyis a szervezet nem tudja őket előállítani, ezért kívülről kell bevinni a szervezetbe. A BCAA-k a testszövetek felépítéséhez nélkülözhetetlenek. A test fehérjetartalmának 35-40 %-át teszik ki, a vázizomnak pedig 15%-át. Késleleteti a fáradtságot. Főként az L-leucin pozitívan hat a mentális teljesítményre, a koncentrációra.

A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és az egészséges izomfunkció fenntartásához.

A B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, részt vesz a normál anyagcseretermelő folyamatokban, és a normál fehérje- és glikogén anyagcserében.

Összetevők: L-leucin, L-izoleucin, L-valin, Trace Minerals 84 Great Salt Lake Water (ebből: klorid, magnézium, szulfát, nátrium, lítium, bór, kálium, kalcium, valamint változó mennyiségben előforduló természetes 67-féle nyomelem, B6-vitamin (Piridoxin-hidroklorid), D3-vitamin (Kole-kalciferol); zselatin kapszulában.

Nettó tömeg: 55 g (100 db x 550,28 mg).

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben, azaz öt kapszulában:
L-leucin 1100 mg
L-izoleucin 550 mg
L-valin 550 mg
B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid) 1,4 mg **RDA 100%
D3-vitamin (kole-kalciferol) 50 μg *2000 NE **RDA 1000% ***UL 50%

*NE: Nemzetközi Egység.
**RDA: A felnőtteknek ajánlott napi bevitel %-a.
***UL: A napi maximális vitamin/ásványi anyag mennyiség %-a.

Adagolás: edzés közben és edzés után közvetlenül, 5 kapszula/nap.B-vitamin complex

Flavin7Sport Complex B-vitamin - 100 kapszula

A Flavin7 Sport B-komplex kapszula - Ásványi anyagokat és B-vitaminokat (B-komplexet) tartalmazó étrendkiegészítő készítmény polifenol tartalommal.

B-vitamin komplexet (nagy adagban), kálciumot, magnéziumot, vasat, egyéb ásványi anyagokat és Flavin7 bioflavonoid komplexet tartalmazó étrendkiegészítő kapszula. Fogyasztása csökkentheti a fokozott terhelés okozta fáradékonyságot, és javíthatja a terheléses időszak alatti teljesítményt. A B1-vitamin, a B2-vitamin, a B6-vitamin, a B7-vitamin és a B12-vitaminhozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez. A B2-vitamin, a B6-vitamin és a B12-vitamin hozzájárulnak a kifáradás csökkentéséhez.

A B-complex kapszula összetevői: B-vitamin komplex (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9, B12 vitaminok), Mineral Complex Pure Crystal 120TM (kristályos ásványi anyag komplex), kálcium-karbonát, magnézium-karbonát, vas (II)szulfát, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

Tápanyagok 1 kapszulában:

B1 - tiamin - 3,3 mg RDA 300%
B2 - riboflavin - 4,2 mg RDA 300%
B3 - niacinamid - 48 mg RDA 300%
B5 - kalcium-D-pantotenát - 18 mg RDA 300%
B6 - piridoxin-hidroklorid - 4,2 mg RDA 300%
B7 - biotin - 150 mcg RDA 300%
B8 - kolin - 100 mg
B9 - folsav - 600 mcg - RDA 300%
B12 - ciano-kobalamin - 7,5 mcg RDA 300%
Vas - 5,18 mg RDA 37%
Össz polifenol: 1,6 mg - ebből flavonoid 1,1 mg és rezveratrol 0,0008 mg
RDA: a felnőtteknek ajánlott napi bevitel.

Nettó tömeg: 60 g (100 db x 600 mg kapszula)

A vízben oldódó B-vitaminok segíthetik csökkenteni a stressz okozta tünetek kockázatát. A B-csoport vitaminjai (B2, B3, B5, B6, B12) fontos szerepet játszhatnak a szénhidrát- és zsíranyagcserében. Segíthetik fenntartani a koncentrációt és növelhetik az éberséget.

Ásványi anyag komplex - (Mineral Complex Pure Crystal 120TM): magas ásványi anyag és nyomelem tartalmú komplex, melyben a Nagy Sóstó vizében oldott és kristályosodott anyagok találhatóak meg természetes elektrolit formában. Megfelelő mennyiségű vízzel fogyasztva természetes izotóniás hatású, mivel az elektrolitok optimális egyensúlyát tartalmazza. Fogyasztása gátolja a szervezetben található elektrolitok sportolás közben elvesztett mértékét.

Tiamin (B1): A tiamin a szénhidrátok energiafelhasználásában játszik szerepet, valamint létfontosságú szerepet tölt be az idegrendszer, az izmok és a szív normális működésében.

Riboflavin (B2): A szervezetünkben a tápanyag molekulák végoxidációjában játszik szerepet, így felelős a szervezet energiaellátásáért zsírokból, fehérjékből és szénhidrátokból. Elengedhetetlen a vas beépítésében.

Niacin (B3): Részt vesz a szénhidrátok és a zsírok lebontásában és felépítésében, ezáltal az energiatermelésben. Nélkülözhetetlen az idegrendszer normális működéséhez.

Pantoténsav (B5): Hozzásegítheti a szervezetet ahhoz, hogy fehérjékből, zsírokból és szénhidrátokból energiát nyerjen. Segítheti a porcanyagcserét.

Piridoxin (B6): Fontos szerepet tölt be a vörösvérsejtek képzésében, az emésztésben, a zsír- és a fehérje-felhasználásban kap. Ingerületátvivő anyag az idegrendszerben.

Biotin (B7): Számos olyan enzim alkotórésze, amely szerepet játszik a fehérje-, a szénhidrát- és a zsíranyagcserében.

Kolin (B8): a kolin szükséges minden olyan hormonális szabályozáshoz, mely a zsírlebontást irányítja. A zsírt kicsiny, könnyen kezelhető csomagocskákká alakítja, így könnyebben szállíthatóvá és hasznosíthatóvá teszi.

Folsav (B9): a folsav részt vesz a vörösvértestek képzésében, javítja a vasfelszívódás hatásfokát. Az aminosavak anyagcseréjében az érelmeszesedés megakadályozásában és az idegingerületek továbbításában van szerepe. Zsírbontó anyag.

Ciano-kobalamin (B12): A B12-vitamin szabályozza a vörösvérsejt termelődést és a vasfelhasználást. Részt vesz a szénhidrát-, fehérje-, és zsíranyagcserében így az izmokban fokozza az energiaellátást. Az idegsejteket védelmezi, és segíti az ingerület átvitelt.

Vas: Oxigén és széndioxid szállításban tölt be kiemelkedő szerepet. Az oxigénnek az egyes sejtekhez történő, és a széndioxidnak az egyes sejtektől való elszállításában segédkezik.

Kalcium: A kálcium fontos a csontok és a fogak normál szerkezetének fenntartásában; a sejtmembrán alapvető építő eleme, az izom-összehúzódás megindítója.

Magnézium: A csontrendszer alapeleme, az izomelernyedést segíti, valamint számos enzim működésén keresztül a fehérje-, szénhidrát-, és a zsíranyagcserében elengedhetetlenen szerepet játszik. Hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez.

Flavonoidok: Rendszeres fogyasztásukkal csökkenthető a környezeti hatások által szervezetbe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabad gyökök romboló hatása, védve ezzel a sejteket, biztosítva azok zavartalan működését

Ajánlott napi bevitel: 1 kapszula/ nap.Sport Basickapszula

Flavin7Sport Basic - 100 kapszula

Flavin7 Sport Basic étrendkiegészítő kapszula sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzőknek. Aminosavakat és ásványi anyagokat tartalmazó étrendkiegészítő polifenol tartalommal. Izotóniás hatás a teljes körű alapozásért! Alapjaitól támogatja a szervezetet a fokozott igénybevétel napjaiban.

Elektrolit komplex: Kiemelten magas ásványi anyag és nyomelem tartalmú komplex, melyben a Nagy Sóstó vízében oldott és kristályosodott anyagok találhatóak meg természetes elektrolit formában. Megfelelő mennyiségű vízzel fogyasztva természetes izotóniás hatású, mivel az elektrolitok egyensúlyát tartalmazza. Fogyasztása gátolja a szervezetben található elektrolitok a sportolás közben elvesztett mértékét.

Kalcium: A csontok és a sejtmembrán alapvető építő eleme, az izom összehúzódás megindítója. Részt vesz a normál sejtműködés fenntartásában és szükséges az idegrendszer normál működéséhez.

Magnézium: A csontrendszer alapeleme, az izomelernyedést segítheti, valamint számos enzim működésén keresztül a fehérje-, szénhidrát-, és zsíranyagcserében elengedhetetlen szerepet játszik.

Kálium: Részt vesz ingerületi folyamatokban, így az ideg- és izomműködésben.

Nátrium: Fontos szerepe van az ozmotikus nyomás fenntartásában, idegrendszeri ingerület átvitelben és az izomműködés során.

L-taurin: Az inzulin utánzásával segítheti eljuttatni az aminosavakat és a glükózt az izomsejtekbe. Segítheti a kalcium, magnézium, kálium és a nátrium ki- és beáramlását a sejtekbe.

L-arginin: Segítheti a sovány izomtömeg növekedését és a zsírégetést. Megakadályozza a szövetek lebomlását és segíti az izmok regenerálódását.

L-glutamin: Fontos szerepet játszik a sejtregenerálódásban, csökkentheti az izomleépülést és az izomkárosodás esélyét. Hozzájárulhat az idegrendszer és az agy egészséges működéséhez.

L-lizin: Izomfehérjét hoz létre, így hozzájárulhat az izmok regenerálódásához, az általános jó egészségi állapothoz. Erősítheti a csontok szerkezetét azáltal, hogy segíti a kalcium felszívódását.

Bioflavonoidok: részt vesznek a szabadgyökök káros hatása elleni védekezésben

Összetevők:
Mineral Complex Pure Crystal 120™ (ebből: magnézium:21,71 mg), kalcium-karbonát, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), taurin, kálium-hidrogén-karbonát, nátrium-citrát, magnézium-karbonát, L-glutamin, L-arginin, L-lizin; zselatin kapszulában.

Nettó tömeg: 73,9 mg (100 x 739 mg kapszula)

Hatóanyagok 3 kapszulában:
Kálcium 120 mg RDA 15%
Magnézium 125,13 mg RDA 33,4%
Taurin 250 mg
L-arginin 40 mg
L.glutamin 90 mg
L-lizin 20,1 mg
Össz polifenol 8,31 mg
- ebből flavonoid 5,82 mg, rezveratrol 0,0042 mg

Ajánlott napi adag: 3x1 kapszula vagy igény szerint 3x2 kapszula.Flavin7 Sport Revive kapszula

Flavin7Sport Revive - 100 kapszula

Flavin7 Sport Revive - Aminosavakat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula polifenol tartalommal. Speciális készítmény sportolók és nehéz fizikai munkát végzők számára az izomszövet regenerálódásához.

Az elágazó láncú aminosavak (L-leucin, L-izoleucin, L-valin) segíthetnek az izmok regenerálódásban, valamint segíthetnek az egészséges izomszövet felépítésében, fenntartásában.

Mineral Complex Pure Crystal 120™ elektrolit komplex: kiemelten magas ásványi anyag és nyomelem tartalmú komplex, melyben a Nagy Sóstó vizében oldott és kristályosodott anyagok találhatóak meg természetes elektronit formában. Megfelelő mennyiségű vízzel fogyasztva természetes izotóniás hatású, mivel az elektrolitok optimális egyensúlyát tartalmazza. Fogyasztása gátolja a szervezetben található elektrolitok a sportolás közben elvesztett mértékét.

BCAA complex. Az elágazó láncú aminosavak vagy BCAA -k csoportjában három aminosav a leucin, az izoleucin és a valin tartozik. Együttesen e három esszenciális aminosav alkotja izomszövet-állományunk aminosav tartalmának mintegy 35%-át. A sejtek felépítésén és a szövetek regenerálásán kívül részt vehetnek az energiaellátás, folyamatában, a fehérjeszintézis szabályozásában.

L-glutamin: Az izomszöveteink építéséhez leginkább szükséges aminosav. Jelentős a szerepe a fehérje szintézisben és az izom regenerációjában, de nem csak az izomszövet hasznosítja, hanem az immunrendszer és az emésztőrendszer is erősödhet használatától. Az alacsony L-glutamine szint az izomszövetek lebontásához vezethet, ezzel viszont csökkenhet az izomzat mérete és teljesítőképessége.

B1-vitamin: B1 vitamin (tiamin) jelentős szerepet játszhat a szénhidrát-anyagcserében, segítheti a szénhidrátok elégetését, valamint létfontosságú szerepet tölthet be az idegrendszer, az izmok és a szív normális működésében.

B2-vitamin (riboflavin): a szervezetünkben a tápanyagmolekulák végoxidációjában vesz részt, segítve azok felhasználását. Az ember bélflórája is termel riboflavint, de a fokozott fizikai terhelés esetén fellépő izomgyengülés a termelés csökkenését és a külső pótlás szükségességét vonja magával.

B6-vitamin (piridoxin): a piridoxin-koenzimek részt vesznek az aminosav anyagcserében, a zsírok lebontásában. Az aminosavak legideálisabb felhasználásában a szervezetünk B6-vitamin mennyisége fontos tényező.

C-vitamin: a legismertebb vitamin. Erősítheti az immunrendszert, fokozhatja az ellenálló képességet a fertőző (főleg a meghűléses) betegségekkel szemben. Gyorsíthatja a kötőszövet újraépülését és védelmet nyújthat a stressz ellen. Fokozhatja és helyreállíthatja a fizikai teljesítőképességet. Megterheléskor nő a C-vitamin igény, ezért a sportolóknak növelniük kell a bevitelét.

Bioflavonoidok: rendszeres fogyasztásukkal csökkenthető a környezeti hatások által szervezetbe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatása, védve evvel a sejteket, biztosítva azok zavartalan működését.

Összetevők: L-leucin, Mineral Complex Pure Crystal 120™, L-glutamin, L-izoleucin, L-valin, C-vitamin (aszkorbinsav), B2-vitamin (riboflavin), B6- vitamin (pridoxin-hidroklorid), B1-vitamin (tiamin), Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

Hatóanyag 2 kapszulában (az ajánlott napi bevitelben):
L-leucin 271,5 mg
L-glutamin 150 mg
L-izoleucin 150 mg
L-valin 150 mg
C-vitamin (aszkorbinsav) 40 mg RDA 50%
B2-vitamin (0,7 mg) RDA 50%
B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid) 0,7 mg RDA 50%
B1-vitamin (tiamin) 0,56 mg RDA 51%
Össz polifenol 2mg
- ebből flavonoid 1,4 mg, rezveratrol 0,001 mg

Nettó tömeg: 60 g (100 x 600 mg kapszula)

Fogyasztás: edzés után közvetlenül 2 kapszula / nap.

Ár: 4520 Ft

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és havonta tájékoztatjuk újdonsá-
gainkról, akcióinkról és hasznos ötleteket adunk az egészséges életmódhoz.
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím


A TERMÉKEKET A GLS FUTÁRSZOLGÁLAT VISZI HÁZHOZ; DÍJA: 15.000 FT VÁSÁRLÁSI ÉRTÉK ALATT 1524 FT, FELETTE INGYENES. KAPOSVÁRON SZEMÉLYES ÁTVÉTEL LEHETSÉGES.EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA DOTERRA ILLÓOLAJOKKAL

ÚJ TERMÉK: KURKUMA KAPSZULA

ANYATEJES TÁPLÁLÁS

ECHO TV INTERJÚ A TÁPLÁLÉKOK SZEREPÉRŐL

INFLUENZA

A FLAVIN 7 ITAL ÉS A FLAVONOID TERMÉKCSALÁD

Q10 KOENZIM - TÖBB ENERGIA, JOBB IMMUNVÉDELEM

Olimpiq kapszula CUKORBETEGEKNEK

ÚJDONSÁGAINK ÉS KERESETT TERMÉKEINK>>

FRUITCAFÉ, A GYÜMÖLCSPRESSZÓ

AZ ÍGÉRETES GRÁNÁTALMA


A LÚGOSÍTÓ LUCERNA>>

FLAVIN77 - A LEGMAGASABB FLAVONOID TARTALOM>>

AZ IZGALMAS KENDER

AFRODIZIÁKUMOK,
SZEXUÁLIS VÁGYKELTŐK


A ROBORÁLÓ BÚZACSÍRA

ÁLLATI TANÍTÁS, EMBERI GYÓGYULÁS ŐSSEJTFOKOZÓVAL

HOMOKTÖVIS - A TIBETI MEDICINA KINCSE

VEGETARIÁNUSOKNAK

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD - ETKA ANYÓ

CURRENT MOON


Locations of visitors to this page

Google
Személyes blogom a blog.hu-n:
Láss csodát!


Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap


SHP HONLAPVARÁZSLÓ

Loading...


A honlap tartalmának bármilyen felhasználása előzetes engedélyhez kötött.
Copyright 2008-2010
Minden jog fenntartva
FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK