FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK

Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó


A Flavin7 étrendkiegészítő termékcsalád

A Flavin 7 ital története

Flavin7 és Flavin77 termékek

A jelentős bioflavonoid tartalmú Flavin7 gyümülcslékoncentrátum 1998 óta van forgalomban Magyarországon, az évek során jelentősen növelt hatóanyagtartalommal. Már több százezer termék vásárlása bizonyította, hogy a bioflavonoidoknak és a növényi antioxidánsoknak kiemelkedő szerepe van az egészség megőrzésében és helyreállításában. 500 ml-es és 1000 ml-es (Jubileum) nagyobb kiszereléssel is bővült a választék azok számára, akik rövidebb idő alatt nagyobb mennyiséget kívánnak elfogyasztani.

Egyedi, védett recept alapján, a Flavin7 fogyasztási tapasztalatai, a flavonoidok publikált orvosi-, klinikai humán daganatkutatások legszélesebb körben összegzett kutatási eredményei alapján kifejlesztett termék.

Az újabb fejlesztések eredményeként született meg az új generációs Flavin7 ital, melyet sikerült hidrogénnel dúsítani, és ezáltal erős redukciós hatású terméket létrehozni, melynek ORP értéke -400 mV.A Flavin7 ital összetevői

Gazdag flavonoid tartalmú gyümölcsök

FLAVIN 7 gyógyszernek nem minősülő természetes étrendkiegészítő készítmény - amely környezeti ártalmaktól védett területekről gyűjtött, termelőhely és fajta alapján válogatott gyümölcsök kivonata, molekulaszeparált koncentrátum. Az egyedi eljárásnak köszönhetően a Flavin7 termékcsalád tagjai magas polifenol/flavonoid, rezveratrol, vagyis növényi antioxidáns tartalommal rendelkeznek. Csökkentik a káros sejtfolyamatokat - védve a sejtek zavartalan működését, lassítják az öregedést.

A Flavin 7 ital kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Összetevői: vörös szőlőlé szeparátum, feketeszeder lé szeparátum, feketecseresznye lé szeparátum, feketeribizli lé szeparátum, bodza termés velője, szilvalé szeparátum, kökény termés velője. A technológiai folyamat során nagyon gyenge alkohol is keletkezik az italban.

A Flavin7 hatóanyagai: A Flavin7 a resveratrol mellett 12 flavonoidot, köztük krizint, galangint, apigentint, luteolint, fizetint, kvercetint, heszperidint tartalmaz, valamint antocianidineket. Mint gyümölcslékoncentrátum vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat is tartalmaz.

A Flavin 7 ital hatónyagtartalma: polifenol tartalom: 22.000 mg/l; flavonoid tartalom: 17.000 mg/l.A flavonoidok

A flavonoidok alapszerkezete Kép: A flavonoidok alapszerkezete

A flavonoidok, illetve bioflavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek, növényi anyagcsere termékek, amelyek főként a gyümölcsök héjában, magjában találhatók meg.

Neves tudósok igazolták - például a Nobel-díjas Szent-Györgyi Albert már 1936-ban, hogy ezeknek a növényekben alapvető fontosságú szerepük van, s az emberi szervezetben vitaminszerű hatással rendelkeznek. A flavonoidoknak az egészség megőrzésében és a betegségmegelőzésben játszott szerepét az utóbbi évek tudományos bizonyítékai megkérdőjelezhetetlenné teszik.

A növények a saját immunvédelmükhöz termelik a flavonoidokat, amik védik a növényt a növényi kártevőkkel, vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal szemben; védelmet biztosítanak a szabadgyökök ellen; segítik a növekedést szabályozó enzimek termelését; és a növények pigmentjeiként kiszűrik a nap káros sugárzását. Szerepet játszanak a növény ízének és színének kialakításában.

A flavonoidok a nevüket az először azonosított, sárga színű vegyületcsoportról (virágszirmok, termések, őszi levelek színét adó anyagokról) kapták. Egy részük színtelen (az emberi szem számára csak UV fényben látható), mások fehér, sárga, kék vagy lila színűek. Jelenleg több mint 4000 féle flavonoidot ismerünk. A kutatások előrehaladtával számuk egyre növekszik.A flavonoidok élettani hatásai

A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja.A flavonoidok hatékony antioxidánsok, megkötik a romboló szabadgyököket.

Kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy csökkentik a hajszálerek törékenységét és ezzel növelik az érfalak rugalmasságát, csökkentik a koleszterinszintet és a vérrögképződést. Védőhatást fejtenek ki trombózis ellen. Mérséklik az érelmeszesedés veszélyét, csökkentve az érrendszeri, agyér- és szívkoszorúér katasztrófák esélyét.

A flavonoidoknak általános gyulladáscsökkentő hatása van. Baktérium-, vírus- és gombaellenes anyagok. Továbbá, kedvező élettani hatásaik: féregellenes, fényvédő, fogszuvasodást gátló hatás, égés/hámsérülés esetén hámosodás serkentése. Mérséklik a cukorbetegség hosszútávú szövődményeit. Egyes flavonoidok májvédő, epetermelést fokozó és görcsoldó hatással rendelkeznek. Antiallaergének: gátolják az asztma- és allergia kialakulását elősegítő enzimek működését.

Kiemelkedő a flavonoidok fontossága a daganatmegelőzés szempontjából. A már kialakult betegség esetén, kiegészítő terápiaként, a kezelések kellemetlen tüneteit csökkentik, gyógyító hatásukat pedig felerősítik. A tudomány mai állása szerint a flavonoidok akadályozzák a rákkeltő anyagok aktivizálódását azáltal, hogy blokkolják a megfelelő enzimrendszert.

Számos vizsgálat támasztja alá a flavonoidok betegségmegelőző és általános egészségvédő tulajdonságait. Segítik a vitaminok hasznosulását, főleg az antioxidáns E és C vitaminokkal együttműködve, egymás hatását felerősítve hozzájárulnak az immunrendszer optimális működéséhez.

Az Ideál online magazin (2010. nov.) így összegzi a flavonoidok hatását: "A flavonoidok jelentős farmakológiai, fiziológiai hatása régóta ismert és bizonyított, de napjainkban is számos élettani és klinikai kutatás folyik ebben a témában, melyek során további – korábban nem ismert – kedvező hatás nyer igazolást.

A flavonoidok élettani hatásai
• antioxidáns, antibakteriális, antiallergén
• vírus-, féreg-, baktériumellenes
• májvédő
• fogszuvasodást gátló
• daganatképződés elleni
• égés/hámsérülés esetén hámosodásserkentő
• szabad gyököket semlegesítő
• érerősítő
• érelmeszesedést csökkentő
• gyulladáscsökkentő
• E-vitamin regenerációját segítő
• C-vitamin- és ß-karotin-szintet növelő
• cukorbetegség hosszú távú szövődményeit csökkentő

Neves tudósok, akik közül elsősorban Szent-Györgyi Albertet szoktuk említeni, már 1936-ban igazolták, hogy ezek az összetevők az emberi szervezetben is vitaminszerű hatással rendelkeznek. Fontos tudni a flavonoidok fiziológiai hatásairól, hogy főleg az emésztő- és keringési rendszerben hatnak."A flavonoidok szerepe az egészség védelmében

Az Echo TV-ben dr. Dávid TAmás interjúalanya Szabó László, a téma a flavonoidok szerepe az egészség megőrzésében, a krónikus degeneratív betegségek megelőzésében. RáKérdés - ideje a gyógyításnakFlavonoidokkal kapcsolatos kutatási eredmények

A Flavin7 ital adásával szerzett klinikai tapasztalatok itt olvashat. Idézet a kutatásból: "Kiemelendő, hogy a Flavin7 gátolja a daganatos proliferatiot, javítja a betegek életminőségét, csökkenti vagy kivédi a kemo- és irradiatios terápia mellékhatásait. Hepatoprotektív és kardiotoxicitást védő hatással rendelkezik. Csökkenti az ossealis metastasisok által okozott fájdalmat. A pszichés életvezetés javulását, depressziós tünetek enyhülését észlelték kezelőorvosaink."

A bogyós gyümölcsökben található flavonoidok lassítják a szellemi hanyatlást az idősebbeknél. A bostoni Brigham and Women's Hospital 2012-es kutatási eredménye szerint.

A bostoni Brigham and Women’s Hospital, és a Harvard Medical School közös 2012-es kutatási eredménye szerint a flavonoidok rendszeres fogyasztása csökkenthetik a Parkinson-betegség kockázatát, különösen férfiaknál.

A flavonoidok szív- és érrendszervédő hatása megvalósul: az oxidatív stressz csökkentése által, továbbá koleszterincsökkentő, magas vérnyomást csökkentő, vércukorcsökkentő, gyulladásgátló hatásuk által. A kapcsolódó kutatások:

1. Erdman JW, Jr., Balentine D, Arab L, et al: Flavonoids and heart health: proceedings of the ILSI North America Flavonoids Workshop, May 31-June 1, 2005, Washington, DC. The Journal of nutrition 2007, 137:718S-737S.
2. Huxley RR, Neil HA: The relation between dietary flavonol intake and coronary heart disease mortality: a meta-analysis of prospective cohort studies. Eur J Clin Nutr 2003, 57:904-908.
3. Knekt P, Kumpulainen J, Jarvinen R, et al: Flavonoid intake and risk of chronic diseases. The American journal of clinical nutrition 2002, 76:560-568.
4. Mursu J, Voutilainen S, Nurmi T, et al: Flavonoid intake and the risk of ischaemic stroke and CVD mortality in middle-aged Finnish men: the Kuopio Ischaemic Heart Disease Risk Factor Study. The British journal of nutrition 2008, 100:890-895.
5. Mink PJ, Scrafford CG, Barraj LM, et al: Flavonoid intake and cardiovascular disease mortality: a prospective study in postmenopausal women. The American journal of clinical nutrition 2007, 85:895-909.
6. Cassidy A, O'Reilly EJ, Kay C, et al: Habitual intake of flavonoid subclasses and incident hypertension in adults. The American journal of clinical nutrition 2011, 93:338-347.
7. Bioactive Compounds in Berries Can Reduce High Blood Pressure. In ScienceDaily; 2011.
8. Cassidy A, Mukamal KJ, Liu L, et al: High anthocyanin intake is associated with a reduced risk of myocardial infarction in young and middle-aged women. Circulation 2013, 127:188-196.
9. Galleano M, Pechanova O, Fraga CG: Hypertension, nitric oxide, oxidants, and dietary plant polyphenols. Current pharmaceutical biotechnology 2010, 11:837-848.
10. Basu A, Rhone M, Lyons TJ: Berries: emerging impact on cardiovascular health. Nutr Rev 2010, 68:168-177.
11. Chong MF, Macdonald R, Lovegrove JA: Fruit polyphenols and CVD risk: a review of human intervention studies. The British journal of nutrition 2010, 104 Suppl 3:S28-39.
12. Basu A, Du M, Leyva MJ, et al: Blueberries decrease cardiovascular risk factors in obese men and women with metabolic syndrome. J Nutr 2010, 140:1582-1587.
13. Stoner GD: Foodstuffs for preventing cancer: the preclinical and clinical development of berries. Cancer Prev Res (Phila) 2009, 2:187-194.
14. Stoner GD, Wang LS, Casto BC: Laboratory and clinical studies of cancer chemoprevention by antioxidants in berries. Carcinogenesis 2008, 29:1665-1674.
15. Wedick NM, Pan A, Cassidy A, et al: Dietary flavonoid intakes and risk of type 2 diabetes in US men and women. Am J Clin Nutr 2012, 95:925-933.
16. Devore EE, Kang JH, Breteler MM, et al: Dietary intakes of berries and flavonoids in relation to cognitive decline. Ann Neurol 2012.

A Naturalnews.com cikke: A gyümölcsök és zöldségek flavonoidjai drámaian csökkentik a daganatok kockázatát.

http://aje.oxfordjournals.org/content/165/5/514.fullA hidrogénnel dúsított Flavin7 ital

A Flavin7 étrendkiegészítő termékek új generációja hidrogénnel dúsított különlegesen magas antioxidáns hatású gyümölcslékivonat. A benne lévő flavonoidok szabadgyök befogó hatása és a hidrogén antioxidáns ereje együtt fejti ki jótékony hatását.

Mi a különbség a régi és az új Flavin7 között? - A Flavin7-nek, mint ahogyan minden más gyümölcskivonatnak, +200mV körüli oxidációs kapacitása volt. A hidrogén ezt az oxidációs kapacitást átváltoztatta -400mV redukáló kapacitássá. Az antioxidáns flavonoidok, a hidrogénnel együtt új tulajdonságot nyertek. Ezzel a világszabadalommal a Flavin H7 az egyetlen redukáló hatású anti-aging étrend-kiegészítő, mely gátolja a sejtek elégését, oxidálását.

A flavonoidok hatását a hidrogén javítja? - A hidrogén a világegyetem általunk ismert egyetlen légnemű antioxidánsa. Hidrogénből és héliumból állnak a csillagok, hidrogénből és oxigénből a víz. E két legfontosabb elem, a tűz és a víz meghatározó alkotója tehát a hidrogén, mely nélkül a földi élet elképzelhetetlen volna. A hidrogén a flavonoidok antioxidáns hatását növeli.

Milyen élettani folyamatokat befolyásol a hidrogén? - A szervezetünk sejtjeinek erőművei a mitokondriumok. A mitokondriumok membránjában a hidrogén koncentrációjától függ az erőműveink energia (ATP) termelése. Ha növekszik a hidrogén koncentrációja, akkor a mitokondrium több ATP-t állít elő, több energiát szolgáltat. Mivel hidrogén az Univerzum legkisebb eleme is, ezért a sejthártyán keresztül közvetlenül a sejterőműig vándorolhat. A hidrogén eközben számtalan sejt és DNS károsító szabadgyök reakciót semlegesíthet.

Mi t jelent a termék dobozán az ORP -400mV? - A Flavin7 az egyetlen olyan étrend-kiegészítő, amely nem oxidációs, hanem redukciós potenciállal rendelkezik. Ez a tulajdonság mérőműszerrel kimutatható.Kinek ajánlott a Flavin 7 ital?

Flavin7 ital - flavonoidok, növényi antioxidánsok, rezveratrol koncentrátuma Családban előforduló fokozott rizikófaktor, hajlamosító tényezők esetén, szív és -érrendszeri betegségek megelőzésére. Általános egészségmegőrzésre, a jobb életminőség biztosítása érdekében.

Daganatos betegeknek, hagyományos kezelések kiegészítéseként, kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére.

Betegségben legyengült szervezet erősítésére, hagyományos terápiák kiegészítéseként. Idős korban az általános erőnlét javítására.

Időskori cukorbetegeknek az érelmeszesedés, trombózis kialakulásának megelőzésére.

Sportolóknak immunerősítésre, erőnlét fokozására, teljesítőképesség növelésére. (A Flavin 7 termékcsalád és a Flavin 7 prémium termékek az Országos Sportegészségügyi Intézet vizsgálata alapján doppinglistán lévő anyagot nem tartalmaznak.)

Fokozott stresszhatás, stresszes életmód, menedzserbetegség vagy környezeti ártalmaknak kitett egyén esetében, valamint dohányos életvitel esetén. Alkalmazása védőhatással bír a szív- és érrendszeri problémák, magas vérnyomás, infarktus kialakulásával szemben.

Javasolt allergiában szenvedőknek, az immunrendszer erősítésére.A gyártó válaszai a Flavin7-tel kapcsolatos kérdésekre

Mire jó a FLAVIN 7?

Kiváló a szív és érrendszeri problémákra. Javítja a vérképző szervek működését, rugalmassá teszi az érfalakat, csökkenti a koleszterin szintet, gátolja az érelmeszesedést, megakadályozza a vérlemezkék összetapadását. Vérnyomás csökkentő hatása is van. Javasoljuk a betegségben legyengült szervezet erősítésére is, mivel kiváló immunerősítő hatása van. Alkalmas daganatos betegeknek, hagyományos kezelések kiegészítéseként a kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére. Idős korban megelőzhető vele a cukorbetegség és a trombózis kialakulása. Sportolóknál alkalmas a teljesítőképesség növelésére anélkül, hogy doppingoló hatást fejtene ki.

Keletkezik-e a szervezetünkben flavonoid?

Ezek a természetes anyagok csak a növényekben keletkeznek, a növény immunrendszerének erősítése és a növény környezeti védelme érdekében - a káros sugárzás, baktériumok, fertőzések ellen. Az emberi szervezetbe csak úgy kerülhetnek, ha a növényekkel, gyümölcsökkel és annak kivonataival táplálkozásuk során, vagy étrend-kiegészítőkben elfogyasztjuk.

A flavonoidoknak milyen élettani tulajdonságát kutatták eddig?

A kutatási terület rendkívül széles. A tudományos vizsgálatok jelentős számban szólnak a flavonoidok daganatellenes hatásáról, szív- és érrendszer egészségének védelméről, az immunrendszer erősítéséről. Mivel több, mint 6000 fajta flavonoidot ismerünk, ezért a további vizsgálatok során számos új hatásról is beszámolhatnak majd a kutatók.

Mi a különbség a Flavin7 és a Flavin7 Prémium között?

A prémium készítmények emelt hatóanyagtartalommal (polifenol, flavonoid) bírnak, ami 20%-kal magasabb a Flavin7-hez képest. Magasabb quercetin, illetve rutin tartalmának köszönhetően fokozott antioxidáns, illetve gyökbefogó hatású.

Mennyi ideig alkalmazhatóak a Flavin7 és Flavin7 Prémium termékek?

Megelőzési céllal évente 4-6 hónapig, de folyamatosan is használható. A flavonoidok jelentősen erősíthetik a vitaminok hatását, és túladagolásuk nem lehetséges.

Mi a különbség a kapszula és a folyadék között?

A kapszula plusz hatóanyagot tartalmaz, a kolint. A kolin jó hatással van az agyi folyamatokra.

A kapszula hol szívódik fel?

A kapszula a bélrendszerben szívódik fel.

Cukorbetegek fogyaszthatják-e a FLAVIN 7-et?
Igen.

Van-e cukortartalma a készítménynek?

0,16g/10ml.

Gyógyszerrel, más készítménnyel együtt szedhető-e?

A FLAVIN 7 bármilyen más táplálék-kiegészítővel vagy gyógyszerrel együtt szedhető, de ajánlott a FLAVIN 7 és más készítmények bevétele között legalább fél órát várni.

Van-e mellékhatása, ellenjavallata?

Mellékhatás nem ismert. A Flavin7 felszívódása szempontjából kedvezőbb lehet, ha reggel éhgyomorra fogyasztjuk, ám ez ritka esetben gyomorégést okozhat, elsősorban gyomorfekély vagy gyomorsav túltermelés esetén. Ilyenkor evés közben, kis kortyokban, vagy evés után fogyasztandó. A Flavin7-nek sem önmagában, sem más készítménnyel kombinálva, mellékhatása nem ismert.

Milyen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz?

Olyanokat, amelyek a gyártáshoz felhasznált gyümölcsökből bekerülhetnek: C-, E-, H- vitamin, kalcium, magnézium, kálium, vas, stb, tehát külön adalékként nem kerül bele sem vitamin, sem ásványi anyag.

Hogyan és meddig kell szedni?

Megelőzés céljából napi 5 ml, kúraszerűen 4-6 hónapig, de folyamatosan is használható. 40 év felett napi kétszer 5 ml ajánlott. Kiegészítő terápiaként napi kétszer 10-15 ml étkezés közben, illetve után.

Kell-e szünetet tartani, ha igen mennyit?

Folyamatosan is használható.

Alkoholtartalma miatt májbeteg, epilepsziás, illetve kisgyerek szedheti-e?

Az alkoholtartalom igen alacsony (0,8% v/v), ami gyakorlatilag nem fejt ki káros hatást.

Terhesség vagy szoptatás alatt szedhető-e a FLAVIN 7?

A flavonoidokkal kapcsolatban úgy kell gondolkodnunk, mint a vitamin készítményekről. Az antioxidánsok egészségvédő hatása a terhesség alatt is javitja az erőnlétet, erősíti az immunrendszert.

Milyen módon hat a szervezetre?

Legfontosabb a flavonoidok szabadgyök-befogó és antioxidáns hatása.

Mennyi idő alatt fejti ki hatását?

Ez igen nagymértékben függ az egyén állapotától, mint ahogy a gyógyszerek esetében is. Átlagosan, konkrét probléma estén kb. 7-10 nap.

Túladagolható-e?

Nem.

Miért nem egyforma a termék állaga?

A termék semmilyen szintetikus adalékanyagot, tartósítószert, íz- és színanyagot nem tartalmaz, ezért a megjelenési formáját a feldolgozott gyümölcsök határozzák meg, ez azonban a hatóanyag-tartalmat nem befolyásolja. Az íz a termőhely és a fajta függvényében eltérhet.

Mi történik, ha egyszerre elfogyasztják?

Nem marad holnapra semmi! Esetleges hasmenésen és gyomorégésen kívül semmi nem történik.

Melyek a FLAVIN 7hatásának első jelei?

Meglehetősen állapotfüggő, de egy átlagos egészségi állapotú személyt feltételezve, aki megelőzés céljából kezdi fogyasztani, jobb közérzet, nagyobb vitalitás, jobb emésztés, pl. fejfájásra hajlamosak esetében a tünetek enyhülése, ritkulása, stb. Vérnyomás problémák esetében szintén a panaszok (szédülés, fejfájás, fülzúgás) megszűnése, stb.

Mit tegyen az a cukorbeteg, akinek a Flavin 7 fogyasztása alatt megemelkedik a vércukor értéke?

Próbaképpen szüneteltesse a fogyasztást, majd 1-2 hét után ismét próbálja meg. Ebből kiderül, hogy valóban a Flavin 7-tel van-e összefüggésben a dolog.

Autoimmun megbetegedésben fogyasztható-e?

Igen.

Rosszindulatú daganat, illetve már áttét esetén hatásos-e még?

Lelassíthatja a folyamatot, csökkenti a tünetek erősségét, az egyéb kezelések kellemetlen mellékhatásait. A tapasztalatok alapján egyes daganatféleségek esetében meg is állította a folyamatot, illetve megszüntette a tumort, de nem tekinthetjük rákellenes szernek.

Hasnyálmirigy daganat, gyomorfekély esetén fogyasztható-e a készítmény?

Inkább a kapszula javasolt ebben az esetben.

Sugárkezelésnél lehet-e alkalmazni a Flavin 7- et, ha steril körülmények között kapja a kezelést?

Igen.

Kemoterápia alatt szedhető-e?

Igen, csökkenti a kezelés mellékhatásait.

A szív- és érrendszeri problémáknál hogyan hat?

Javítja a vérképző szervek működését, rugalmassá teszi az érfalakat, csökkenti a koleszterinszintet, gátolja az érelmeszesedést, megakadályozza a vérlemezkék összetapadásását. Vérnyomáscsökkentő hatása is van.

A kapszula miért Flavin 7+?

A + az egyik összetevőre, a kolinra utal és annak plusz hatására.

Pacemaker-esek fogyaszthatják-e a Flavin7 italt?

Fogyaszthatják.

Ajánlott-e a Flavin 7 és a Trace Minerals TM84 ásványi anyag koncentrátum együttes fogyasztása?

A Flavin7 segíti az ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok felszívódását, a szervezetben való hasznosulását. Ezért kifejezetten javasolt a kettőt együtt alkalmazni. A két termék fogyasztása ne egyidőben történjen, hanem legalább egy órás szünettel.

Hiperaktív kisgyerekek szedhetik-e a FLAVIN 7-et?

Szedhetik.

Alkoholérzékenyek ihatják-e a Flavin7 italt?

Fogyaszthatják a Flavin7-et, mert nagyon minimális az alkoholtartalma: 0,8% v/v/ml.

A FLAVIN 7 ital összetevői?

Hétféle gyümölcsből készül: vörösszőlő, feketeszeder, feketecseresznye, feketeribizli, pirosribizli, szilva, alma. Minimális alkoholtartalma is van: 0,8% v/v.

Mit tartalmaznak a Flavin7 termékek?

Flavonoidok: kvercetin, rutin, miricetin, kempferol, izoramnetin, malvidin-3-glükozid, katechin, krizin, galangin, apigenin, fizetin, luteolin, morin és sok más kisebb mennyiségben előforduló flavonoid. Rezveratrol: transz-, cisz- valamint ezek glükozidjait. Egyéb, az alapanyagul szolgáló gyümölcsökben található növényi antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek.


Flavin7 termékek

Flavin7 ital és Flavin7 Jubileum ital

A Flavin7 ital különböző kiszerelésekben kapható: 100 ml -500 ml. A Flavin7 Jubileum ital összetétele megegyezik a Flavin7 italéval, de ez egy 1 literes, gazdaságos kiszerelés.

Flavin7 italok

Flavin7 Jubileum ital
Flavin7+ kapszula

A Flavin 7+ kapszula a Flavin7 gyümölcseinek liofilizált koncentrátuma. A kapszula hatása megegyezik a Flavin7 ital hatásaival, ezen kívül kolint és aminosavakat is tartalmaz. Hatóanyag-tartalma a bélrendszerben szívódik fel. Fogyasztása különösen gyomorbántalmakban, savtúltengésben szenvedőknek javasolt. Nem igényel hűtést. Praktikus lehet utazáskor vagy kórházi tartózkodáskor.

Flavin7+ kapszula a webáruházbanFlavin7 Prémium ital és kapszula

Emelt polifenol, flavonoid tartalommal rendelkeznek. Magasabb quercetin, illetve rutin tartalmuknak köszönhetően fokozott antioxidáns, illetve gyökbefogó hatásúak. Ennek következtében hatékonyabban növelik az erek rugalmasságát, fokozzák a szervezet ellenálló képességét.

Flavin7+Prémium ital 200 ml és 500 ml

Flavin7+Prémium kapszulaSlim Flavin7 Glabridin kapszula

A Slim Flavin7 Glabridin kapszula édesgyökérből kivont glabridint, Garcinia cambogiát és Flavin7 bioflavonoid komplexet tartalmaz. A fogyókúra hatékony támogatója lehet.Cyto Flavin7+ kapszula

A Cyto Flavin7+ kapszulában a Flavin7+ kapszula mellett brokkolicsíra, búzacsíra és lucernacsíra található.

Cyto Flavin7+ kapszulaCardio Flavin7+ és Cardio Flavin7+ Super Pulse kapszulák

A szív és keringési rendszer egészséges működését támogató komplexek.

Cardio Flavin7+ kapszula

Cardio Flavin7+ Super Pulse kapszulaFlavin7 flavonoid komplex egyéb termékekben

A fentieken kívül a gyártó a Flavin7 flavonoid komplexszel számos termékét dúsítja. Ezekről a webáruházban tájékozódhat.

Szétnézek a webáruházban.A Flavin77 termékcsalád

A Flavin7 gyártási és fogyasztói tapasztalatai alapján a gyártó kifejlesztett egy rendkívül széles spektrumú flavonoid termékcsaládot, a többféle italt és rostkrémet tartalmazó Flavin77 termékcsoportot. A névben szereplő 77 arra utal, hogy a Flavin77 alaptermék 77-féle flavonoid tartalmú növényi összetevőt tartalmaz. A termék a legkorszerűbb nanotechnológiával készül, így a parányi részecskék felszívódása kiemelkedő.

A Flavin77 Premium Life termék tovább fokozza a Flavin77 hatását, tízfélle nagydúzisú hozzáadott flavonoiddal.

Flavin77 italok és rostkrémek

Flavin77 Prémium Life italAz étrendkiegészítők alkalmazása során kedvező élettani hatások várhatók. E termékek azonban nem szándékoznak betegséget kezelni, gyógyítani. A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek. Betegségével forduljon orvoshoz!
Keresés a honlapon


Iratkozzon fel hírlevelünkre, és havonta tájékoztatjuk újdonsá-
gainkról, akcióinkról és hasznos ötleteket adunk az egészséges életmódhoz.
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím


A TERMÉKEKET A GLS FUTÁRSZOLGÁLAT VISZI HÁZHOZ; DÍJA: 15.000 FT VÁSÁRLÁSI ÉRTÉK ALATT 1524 FT, FELETTE INGYENES. KAPOSVÁRON SZEMÉLYES ÁTVÉTEL LEHETSÉGES.EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA DOTERRA ILLÓOLAJOKKAL

ÚJ TERMÉK: KURKUMA KAPSZULA

ANYATEJES TÁPLÁLÁS

ECHO TV INTERJÚ A TÁPLÁLÉKOK SZEREPÉRŐL

INFLUENZA

A FLAVIN 7 ITAL ÉS A FLAVONOID TERMÉKCSALÁD

Q10 KOENZIM - TÖBB ENERGIA, JOBB IMMUNVÉDELEM

Olimpiq kapszula CUKORBETEGEKNEK

ÚJDONSÁGAINK ÉS KERESETT TERMÉKEINK>>

FRUITCAFÉ, A GYÜMÖLCSPRESSZÓ

AZ ÍGÉRETES GRÁNÁTALMA


A LÚGOSÍTÓ LUCERNA>>

FLAVIN77 - A LEGMAGASABB FLAVONOID TARTALOM>>

AZ IZGALMAS KENDER

AFRODIZIÁKUMOK,
SZEXUÁLIS VÁGYKELTŐK


A ROBORÁLÓ BÚZACSÍRA

ÁLLATI TANÍTÁS, EMBERI GYÓGYULÁS ŐSSEJTFOKOZÓVAL

HOMOKTÖVIS - A TIBETI MEDICINA KINCSE

VEGETARIÁNUSOKNAK

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD - ETKA ANYÓ

CURRENT MOON


Locations of visitors to this page

Google
Személyes blogom a blog.hu-n:
Láss csodát!


Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap


SHP HONLAPVARÁZSLÓ

Loading...


A honlap tartalmának bármilyen felhasználása előzetes engedélyhez kötött.
Copyright 2008-2010
Minden jog fenntartva
FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK