FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK

Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó


Flavin termékek - Csírakapszulák

Brokkolicsíra kapszula

Brokkolicsíra - 100 dés 250 db-os kiszerelésben

Brokkolicsíra Vita+Active étrendkiegészítő kapszula.

A brokkolicsíra hidrokinonglükozid tartalma megakadályozhatja a rák kialakulását és növekedését, leghatásosabb növényként említik a nyelőcső-, gyomor-, vastagbél-, végbélrák elleni védelemben. Kiemelkedően fontos szerepe lehet a tüdő-, prosztata-, valamint a hólyagrák legyőzésében is.

A brokkolicsíra a legteljesebb enzimforrásunk. Glükoz-inolát tartalma miatt a rákgyógyítás ígéretes készítménye. Jelentős a klorofill tartalma. Tartalmaz vitaminokat: C és B-vitamin komplex, U-vitamin; ásványi anyagokban gazdag: vas, kalcium, foszfor, kálium, mangán, szelén, cink, magnézium.

Hatásai: Meghatározó szerepe van a Helicobacter pylori kiirtásában. Kalcium tartalma megegyezik a tej kalcium tartalmával, így jót tesz a csontoknak, fogaknak, nyirokmirigyeknek. Tisztítja a vért, javítja a keringést és a sejtek anyagcseréjét. Gyulladáscsökkentő.

Brokkolicsíra kutatások (angolul):
- A Tokioi Egyetem kutatása a brokkolicsíra gyomorrák-ellenes és H. pylori elleni antibakteriális hatásáról
- Brokkolicsíra hólyagrák ellen - új-zélandi kutatási eredmények
- Wikipedia - a brokkolicsíráról a Wikipediaban
- A University of Saskatchewan egyetem 2004-es kutatásai szerint a brokkolicsíra növelheti a szívbetegségekkel és magas vérnyomással szembeni védelmet.

Egyedi csíráztatási technológiával előállított, 84 féle ásványi anyaggal, nyomelemmel táplált liofilizált csírát és flavonoidokat tartalmaz. Cirok tartalmának köszönhetően gazdag flavonoidokban, növényi antioxidánsokban. A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai vizsgálat igazolja.

A csírák legfontosabb élő hatóanyagai az enzimek, valamint a növényi flavonoidok együttes fogyasztása szinergikus, egymást felerősítő, egymást kiegészítő komplexe.

Összetevõk: brokkolicsíra õrlemény, cirokmag-héj őrlemény, E-vitamin (Dl-alfa tokoferil-aceát), zselatin kapszulában. 100 db 500 mg-os kapszula.

Felhasználási javaslat: napi 3 X 1 kapszula.

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben
1 kapszula 3 kapszula
E-vitamin 3 mg RDA 30 % 9 mg RDA 90 %Búzacsíra kapszula

Búzacsíra - 100 és 250 db-os kiszerelésben

Búzacsíra Vita+Active. Búzacsíra őrleményt tartalmazó étrendkiegészítő kapszula C-vitamin tartalommal..

A búzacsíra kiváló forrása a többszörösen telítetlen, jótékony hatású növényi zsírsavaknak, és olyan vegyületeknek, melyek nagy szerepet töltenek be többek között a daganatos megbetegedések megelőzésében. Már az ókori Egyiptomban is használták, valamint a népgyógyászat is ismerte roboráló, erősítő, méregtelenítő hatását.

A búzacsíra a tápanyagok tárháza: tartalmaz: fehérjéket, esszenciális aminosavakat, vitaminokat (A,B,C,D,E), ásványi anyagokat: kalcium, kálium, vas, magnézium, foszfor
.
A búzacsíra hatása: gátolhatja a rákos sejtek életben maradását, segíthetii a máj méregtelenítését, vérszegénységen javíthat, segíti a vér oxigén ellátását, antioxidáns hatású.

A C-vitamin antioxidáns hatása révén fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében.

Összetevők: búzacsíra őrlemény, cirokmag-héj őrlemény, C-vitamin (aszkorbinsav), zselatin kapszulában. Nettó tömeg: 60 g (100 db x 600 mg-os kapszula)

Hatóanyag 1 kapszulában
1 kapszula 3 kapszula
C-vitamin 60 mg RDA 75% 180 mg
Búzacsíra őrlemény 200 mg 600 mg

Felhasználási javaslat: napi 3 X 1 kapszulaKelbimbó csíra kapszula

Kelbimbócsíra - 100 és 250 db-os kiszerelés

Kelbimbó csíra Vita+Active étrendkiegészítő kapszula.

A kelbimbócsíra tartalmaz: vitaminokat (A, B és C), ásványi anyagokat: kalcium, nátrium, kálium, foszfor, vas, kén, mangán és a króm, ezenkívül növényi antioxidánsokat, flavonoidokat.

Hatása: rendkívüli hatással van a hasnyálmirigy inzulintermelő képességének javítására. A kelbimbó a mangán, a króm, és a többi ásványnak köszönheti, hogy előkelő helyet foglal el a cukorbaj gyógyításában.

A nagymennyiségű ásványi só, mint a kálium és a kén, jótékonyan hatnak a nyálmirigyek működésére. Javítja az étvágyat.

Összetevõk: kelbimbócsíra õrlemény, cirokmag-héj õrlemény felhasználásával, B12-vitamin, zselatin kapszulában.

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben
1 kapszula 3 kapszula
B12-vitamin 3 mcg RDA 30 % 0,9 mcg RDA 90 %

Felhasználási javaslat: napi 3 x 1 kapszulaLenmagcsíra kapszuzla

Lenmagcsíra - 100 db és 250 db-os kiszerelésben

Vita+Active Lenmagcsíra étrendkiegészítő kapszula.

Lenmagcsíra őrleményt, cirok mag-héj őrleményt és C.vitamint tartalmazó étrendkiegészítő kapszula.

A lenmagcsíra tartalmaz: omega-3 zsírsavat, lignant (speciális polifenol), pektint, linamarint, 35% százalék növényi olajat, aminek 72%-a esszenciális - a szervezet számára nélkülözhetetlen. Ezenkívül lenmagnyákot, gazdag vitaminokban (A, B, C, D és E), nagy mennyiségben ásványi anyagokat: káliumot, foszfort, magnéziumot, kalciumot, ként, vasat, cinket, nátriumot, klórt, mangánt, szilíciumot, rezet, fluort, alumíniumot, nikkelt, kobaltot, jódot, krómot.

A lenmag hatását a mellrák leküzdésében, megelőzésében kutatási eredmények támasztják alá..

A lenmagcsíra hatása: az esszenciális zsírsavtartalma elősegíti a vér normál koleszterinszintjének fenntartását.. A maghéjban levő 3-6 %-os nyáktartalom, a maghéj cellulóztartalmával együtt fokozza a bél mozgását. A nyáktartalom teszi alkalmassá, a gyulladásos gyomor- és bélmegbetegedések kiegészítő kezelésére.

A C-vitamin antioxidáns hatása révén fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében.

Összetevők: lenmagcsíra őrlemény, cirokmag-héj őrlemény, C-vitamin, zselatin kapszulában. Egy kapszula 200 mg lenmagcsíra őrleményt tartalmaz.

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben
1 kapszula 3 kapszula
C-vitamin 60 mg RDA 75 % 180 mg RDA 225 %
Lenmagcsíra őrlemény 200 mg 600 mg

Ajánlott napi adag: napi 3x1 kapszulaLucernacsíra kapszula

Lucernacsíra - 100 és 250 db-os kiszerelésben

Lucernacsíra Vita+Active étrendkiegészítő kapszula.

A hagyományok szerint először az arabok termesztettek lucernát úgy kétezer évvel ezelőtt, s minden élelem atyjának nevezték. A népgyógyászatban a köszvényben szenvedők gyógytáplálékának hívták. Segít a sav-bázis egyensúly fenntartásában, így gátolja a köszvény kialakulását, csökkenti az ízületi gyulladást, reumás panaszokat.

A lucernacsíra tartalmaz természetes növényi hormonokat, borostyánkősavat, klorofillt, vitaminokat (A,C,B12,D,E,K,P), ásványi anyagokat (kalcium, foszfor, magnézium, mangán, vas, kálium) és nagy mennyiségű emésztést segítő enzimet.

Hatása: a lucernacsírában található sók lúgosítják a vért, ezáltal segít a helyes sav-bázis egyensúly megtartásában. Lúgos hatása kioldja az ízületekből a húgykősavat, rendszeres fogyasztásával, segít ízületi gyulladásnál, reumánál. L-borostyánkősav tartalma miatt, segít a kötőszövet rugalmasságának megtartásában. Szoptatós anyáknál tejserkentő hatású lehet.

Összetevõk: lucernacsíra õrlemény, cirok mag-héj õrlemény, zselatin, aszkorbinsav, zselatin kapszulában.

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben
1 kapszula 3 kapszula
C-vitamin 60 mg RDA 100 % 180 mg RDA 300 %

Felhasználási javaslat: napi 3 X 1 kapszulaNapraforgócsíra kapszula

Napraforgócsíra - 100 és 250 db-os kiszerelésben.

Napraforgó csíra Vita+Active étrendkiegészítő kapszula.

Bőrtápláló hatású. Már az ókor embere számára is ismert volt szépítő hatása. A napraforgómag hasznossága a különösen magas bőrtápláló olajoknak, a speciális bőrvitaminoknak és kiváló ásványianyag összetételének köszönhetően a gyönyörű egészséges bőr megszerzésében és megőrzésében van.

A napraforgó kiváló niacin (bőrvitamin) forrás, 47% olajat tartalmaz, és annak 65 %-a esszenciális olaj, fehérjetartalma 30%. Tartalmaz klorofillt, jelentős mennyiségű E és B12 vitamint, rendkívül gazdag ásványianyag forrás: foszfor, kalcium, vas, réz, jód, magnézium.

Hatása: magas foszfáttartalmú vegyületei tisztítják, szépítik, táplálják a bőrt, elmulasztják a pattanásokat. Vastartalma a vér oxigénszállító képességét javítja, amely elengedhetetlen a egészséges bőr megszerzéséhez. Tisztítja, méregteleníti a bőrt. Megszünteti a bőregyenetlenségeket okozó ödémákat.

Összetevők: napraforgócsíra õrlemény, cirokmag-héj õrlemény, E-vitamin, zselatin kapszulában.
Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben
1 kapszula 3 kapszula
E-vitamin 3 mg RDA 30 % 9 mg RDA 90 %

Felhasználási javaslat: napi 3 X 1 kapszula.Retekcsíra kapszula

Retekcsíra - 100 és 250 db-os kiszerelésben

Vita+Active retekcsíra étrendkiegészítő kapszula.

A retekcsíra természetes antibiotikum. Kitűnő szer a legmegátalkodottabb gyulladásokkal szemben is, amihez alaposan hozzásegíti magas természetes antibiotikum tartalma.

Tartalmaz: mustárolaj-glikozidokat, vitaminokat (B1, B16), ásványi anyagokat: vas, kálium, foszfor.

A retekcsíra hatása: természetes antibiotikum (mustárolaj-glikozidok), gombaölő, kiüríti a bélférgeket, antiszeptikus hatású, puffadásgátló. Tisztítja a légutakat, azok nyálkahártyáját, oldja a hörghurutot. Vizelethajtó. Segít az epekövek eltávolításában, beleértve az epehomokot is.

A C-vitamin antioxidáns hatása révén fontos szerepet játszik a szervezet védekezőrendszerének működésében.

Összetevők: retekcsíra õrlemény, cirokmag-héj őrlemény, C-vitamin (aszkorbinsav), zselatin kapszulában.

1 kapszula tartalmaz 200 mg retekcsíra őrleményt és 60 mg C-vitamint (RDA 75%).

Felhasználási javaslat: napi 3 X 1 kapszula.Sárgarépacsíra kapszula

Sárgarépacsíra - 100 és 250 db-os kiszerelésben

Sárgarépa-csíra Vita+Active étrendkiegészítő kapszula.

A sárgarépát, mint a legrégibb kultúrnövényünket a népi gyógyászat évszázadok óta ajánlja máj-, szem- és bőrbántalmaknál.

Tartalmaz: vitaminokat (A, B komplex, C, E, G és K), legtöbb benne az A vitamin elővitaminja, a béta-karotin, ásványi anyagokat: kalcium,kálium, nátrium, foszfor, vas, magnézium, króm; növényi antioxidánsokat, flavonoidokat.

Az elégtelen emésztés, a máj gyenge működése, a mérgező fémek felszaporodása a májban, egészségtelenre, szürkésre változtathatja a bőr színét. A sárgarépacsíra rendszeres fogyasztásával bőrünk egyenletes tónust kap, amihez hozzájárulnak a sárgarépa vitaminjai is.

Hatása: megköti a toxikus anyagokat és az epesavakat, így meggátolja azok beépülését. Segít a látászavarok és a szürkületi vakság leküzdésében. Támogatja a hámszövet épségének megtartását. Segíti az emésztést és tisztítja a beleket. Serkenti a mellékvesék munkáját, és a hasnyálmirigy működését is. Támogatja a máj munkáját.

Készült: sárgarépacsíra õrlemény, cirokmag-héj őrlemény felhasználásával; zselatin kapszulában. Felhasználási javaslat: napi 3x1 kapszulaSpárgacsíra kapszula

Spárgacsíra - 100 és 250 db-os kiszerelésben

Spárgacsíra Vita+Active étrendkiegészítő kapszula

Méregtelenítésre, májműködés javítására.

Tartalmaz: vitaminokat (A, C, H), folsavat, ásványi anyagokat: kalcium, foszfor, vas, nátrium, kálium, ón, szilikon, molibdén. Ezenkívül asparagint, növényi antioxidánsokat, flavonoidokat.

Ha a szemünk alatt huzamosabb ideje puffadó táskák vannak, az a veseműködés csökkenésének a jele. Ha erre odafigyelünk, és azonnal intézkedünk, megelőzhetjük a súlyosabb következményeket.

Hatása: nagy mennyiségű asparagint tartalmaz, amely képes helyreállítani a vér sav-lúg egyensúlyát. Legjelentősebb hatása, hogy tisztítja a vesecsatornákat. Kioldja és megelőzi a húgysavkő további lerakódását, a vesékben, ezzel megelőzi a krónikus vesegyulladás kialakulását. Megoldás lehet a veseproblémák kísérő tünetére, az ödémás végtagra. Csökkentheti, de folyamatos használata meg is szüntetheti a reumatikus fájdalmakat, valamint a köszvényt.

Készült: spárgacsíra õrlemény, cirokmag-héj õrlemény, C-vitamin, zselatin kapszulában.

Felhasználási javaslat: napi 3x1 kapszula.
Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben
1 kapszula 3 kapszula
C-vitamin 60 mg RDA 100 % 180 mg RDA 300 %
Tökmag kapszula

Tökmagcsíra - 100 és 250 db-os kiszerelésben

Tökmagcsíra Vita+Active étrendkiegészítő kapszula.

A tökmag ahólyag- és prosztatabetegségek egyik fő gyógyítója, 45%-os linolsav tartalmának köszönhetően.

Egyedi csíráztatási technológiával előállított, "84M" természetes ásványi anyaggal, nyomelemmel táplált liofilizált csírát és flavonoidokat tartalmaz. Tartalmaz: linolsavat, gazdag esszenciális olajokban tartalma serkenti az A, D, E, K vitamin felszívódását, természetes B12 és E-vitaminban gazdag, magas lítium, magnézium, szelén tartalmú.

Hatása: telítetlen zsírsav tartalma miatt javasolt a szervezet testi és szellemi teljesítőképességének fokozására. Vértisztító, méregtelenítő hatású. Megelőzi az elhízást. Gátolja a szervezetre káros vírusok és a baktériumok elszaporodását a béltraktusban.

Ciroktartalmának köszönhetően gazdag flavonoidokban, növényi antioxidánsban.

A tökmagcsíra-kapszula a csírák élő anyagainak, az enzimeknek és a növényi flavonoidoknak a komplexe. Az enzimek és a flavonoidok hatása szinergikus, egymást erősítő.

Készült: tökmagcsíra őrlemény, cirokmag-héj őrlemény, E-vitamin, zselatin kapszulában.
Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben
1 kapszula 3 kapszula
E-vitamin 3 mg RDA 30 % 9 mg RDA 90 %

Felhasználási javaslat: napi 3 X 1 kapszula.

Hidegen sajtolt tökmagcsíraolajtönkölybúza csíra kapszula

Tönkölybúzacsíra - 100 és 250 db-os kiszerelésben

Tönkölybúza-csíra Vita+Active étrendkiegészítő kapszula.

A tönkölybúza csíra erősíti az idegrendszert. Az idegek egy különleges zsírpárnába, úgynevezett mielinhüvelybe vannak beágyazva, ami segíti az agyba jutó impulzusok továbbítását. A tönkölybúza növényi zsírtartalma erősíti ezeket a zsírpárnákat és ezáltal az idegrendszert is.

Tartalmaz: 17-20% fehérjét, ami a közönséges búzához képest hatszoros és aminosav-összetétele kiváló. A tönkölybúza tartalmaz esszenciális zsírsavakat, melyek jótékonyan hatnak az idegrendszerre, ásványi anyagokat: vas, magnézium, kalcium, kobalt, foszfor, szelén, vitaminokat (A, B és E). Szelén tartalma 7-8-szor magasabb, mint más gabonáké, amit azért fontos kiemelni, mert erős antioxidáns szerepet játszik a rákos megbetegedések megelőzésében. Az egészen más keményítő- és fehérjeszerkezete miatt a lisztérzékenyek számára is ajánlott.

Hatása: A tapasztalatok szerint serkenti a vérkeringést, fokozza a sejtek vér- és oxigénellátását, egészséges arányban táplálja és fejleszti az izmokat és optimálisan látja el a szervezet szükségleteit. Hatékony a candida fertőzés elleni küzdelemben. Erősíiti az idegrendszert, jótékonyan hat a dohányzók pszichés és fizikai teljesítőképességére, regenerálódására.

Összetevők: tönkölybúzacsíra őrlemény, cirokmag-héj õrlemény, B12-vitamnin; zselatin kapszulában.

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben
1 kapszula 3 kapszula
B12-vitamin 0,3 µg RDA 30 % 0,9 µg RDA 90 %

Felhasználási javaslat: napi 3 X 1 kapszulaVöröskáposzta csíra kapszula

Vöröskáposzta csíra - 100 és 250 db-os kiszerelésben

Vöröskáposzta-csíra Vita+Active étrendkiegészítő kapszula.

Brit tudósok szerint a káposztafélékben lévő anyagok hatékonyan csökkentik a vastagbélrák kialakulásának kockázatát, a sok káposztát fogyasztók körében.

Tartalmaz: aszkorbigént, glükozilonátokat. Kalcium tartalma megegyezik a tej kalcium tartalmával. Tartalmaz daganatnövekedést blokkoló enzimeket, fekélygyógyító vegyületet, U-vitamint. Indolt, ami a ráknövekedés potenciális ellenszere. Növényi antioxidánsokat, flavonoidokat.

A káposztafélék családjába tartozva, kitűnő antioxidáns hatással bír. Ezt a benne levő értékes vegyületek (sulforaphane, indolkarbanzol, ) segítik elő, amelyek arra ösztönzik a szervezetet, hogy minél több rákellenes enzimet termeljen.

Hatása: erősíti a csontokat, fogakat, nyirokmirigyeket. Glükozilonátok nevű vegyületcsoportja akadályozza a rák kialakulását. Leghatásosabb növényként említik a nyelőcső-, gyomor-, vastagbél-, végbélrák leküzdésében, kiemelkedően fontos szerepe lehet a tüdő-, prosztata- valamint a hólyagrák legyőzésében is. Hormonoktól függő daganatok (például a mellrák és a bőrrák bizonyos fajtái) növekedését akadályozza.

Összetétele: vöröskáposztacsíra õrlemény, cirokmag-héj õrlemény, C-vitamin, zselatin kapszulában.

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben
1 kapszula 3 kapszula
C-vitamin 60 mg RDA 100 % 180 mg RDA 300 %

Felhasználási javaslat: napi 3x1 kapszulaZsázsacsíra kapszula

Zsázsacsíra - 100 és 250 db-os kiszerelésben

Zsázsacsíra Vita+Active étrendkiegészítő kapszula.

A zsázsa vagy vizitorma hatalmas mennyiségű ként tartalmaz, valamint annyi jódot, hogy a két elem keveréke kitűnő támogatást nyújtson a belső elválasztású mirigyek működéséhez .

A zsázsa a mai Irán területéről származik, de már az ókorban is nagyon kedvelt salátanövény volt. Dioscorides azt írja, hogy Babilon a hazája. Kínában már i.e. 1500 évvel is ismerték. a zsázsa jellegzetes, kissé kesernyés ízű, nagyon értékes gyógynövény.

80%-ban tartalmaz növényi eredetű telítetlen zsírsavakat, aminek a jelentősége a szív- és érrendszeri megbetegedéseknél van. Magas E-vitamin tartalmú (1200 mg/kg) - értágító, alvadásgátló hatású. Tartalmaz béta karotint, szelént, klorofillt, amely a vért tisztítja, frissíti, A-vitamint, C-vitamint, E-vitamint és K-vitamint; ásványi anyag tartalma: kalcium, vas, kén.

Hatása: jódtartalma elengedhetetlen a szervezetben a pajzsmirigy hormonok előállításához, a pajzsmirigy működéséhez. Vizelethajtó hatású, így vérnyomáscsökkentő is. A férfierőt növelő és libidót fokozó afrodiziákumként is számon tartják. Allergia-ellenes hatását is ismerjük.

A termék a cirok tartalmának köszönhetően gazdag flavonoidokban, növényi antioxidánsban. A csírák élő anyagának: az enzimeknek és a növényi flavonoidoknak a komplexe. Az enzimek és a flavonoidok hatása szinergikus, vagyis egymást erősítő.

A zsázsacsíra kapszula összetevői: zsázsacsíra őrlemény, cirokmag-héj őrlemény, C-vitamin, zselatin kapszulában.

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben
1 kapszula 3 kapszula
C-vitamin 60 mg RDA 100 % 180 mg RDA 300 %

Felhasználási javaslat: napi 3 X 1 kapszula.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és havonta tájékoztatjuk újdonsá-
gainkról, akcióinkról és hasznos ötleteket adunk az egészséges életmódhoz.
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím


A TERMÉKEKET A GLS FUTÁRSZOLGÁLAT VISZI HÁZHOZ; DÍJA: 15.000 FT VÁSÁRLÁSI ÉRTÉK ALATT 1524 FT, FELETTE INGYENES. KAPOSVÁRON SZEMÉLYES ÁTVÉTEL LEHETSÉGES.EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA DOTERRA ILLÓOLAJOKKAL

ÚJ TERMÉK: KURKUMA KAPSZULA

ANYATEJES TÁPLÁLÁS

ECHO TV INTERJÚ A TÁPLÁLÉKOK SZEREPÉRŐL

INFLUENZA

A FLAVIN 7 ITAL ÉS A FLAVONOID TERMÉKCSALÁD

Q10 KOENZIM - TÖBB ENERGIA, JOBB IMMUNVÉDELEM

Olimpiq kapszula CUKORBETEGEKNEK

ÚJDONSÁGAINK ÉS KERESETT TERMÉKEINK>>

FRUITCAFÉ, A GYÜMÖLCSPRESSZÓ

AZ ÍGÉRETES GRÁNÁTALMA


A LÚGOSÍTÓ LUCERNA>>

FLAVIN77 - A LEGMAGASABB FLAVONOID TARTALOM>>

AZ IZGALMAS KENDER

AFRODIZIÁKUMOK,
SZEXUÁLIS VÁGYKELTŐK


A ROBORÁLÓ BÚZACSÍRA

ÁLLATI TANÍTÁS, EMBERI GYÓGYULÁS ŐSSEJTFOKOZÓVAL

HOMOKTÖVIS - A TIBETI MEDICINA KINCSE

VEGETARIÁNUSOKNAK

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD - ETKA ANYÓ

CURRENT MOON


Locations of visitors to this page

Google
Személyes blogom a blog.hu-n:
Láss csodát!


Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap


SHP HONLAPVARÁZSLÓ

Loading...


A honlap tartalmának bármilyen felhasználása előzetes engedélyhez kötött.
Copyright 2008-2010
Minden jog fenntartva
FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK