FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK

Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó


Daganat, rák

Ajánlott étrendkiegészítők

Flavin 77 szirup és rost - flavonoid komplex

Klorofill kivonat---H7O - Hidrogénnel dúsított Flavin7 ital---Cyto Flavin7---Rezverartol, Rezveratrol Forte kapszula--- Flavin77 szirup, rost, Flavinárium +Essence A ---Brokkolicsíra kapszula---Búzacsíra kapszula---Flavin7 és Napkristály termékek---Flavitamin Szelén kapszula---Fokhagyma kapszula---Gránátalma kapszula---Pecsétviasz gomba ---Vöröskáposztacsíra kapszula---Cékla kapszula---Trace Minerals 84M---FlaVitamin Ester-C vitamin Tovább a webáruház nyitóoldaláraAz étrendkiegészítők alkalmazása során kedvező élettani hatások várhatók. E termékek azonban nem szándékoznak betegséget kezelni, gyógyítani. A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek. Betegségével forduljon orvoshoz!


Rákbetegséggel kapcsolatos információk, weboldala

A sárgabarackmag rákellenszer?

A sárgabarack-magban is megtalálható B17 vitaminnal, - vagy más néven a laetrillel - gyógyítható a rák, állítja G. Edward Griffin, a Világ rák nélkül című könyv írója. Sok olyan orvos van, aki valóban kipróbálta és hatásosnak találta a hatóanyagot, amelynek alkalmazása jelenleg illegális.BővebbenÚj oldal a rák legkorszerűbb kezeléséről

Az [origo] Egészség rovata tematikus oldalt indított, amely a jelenleg elérhető molekulárisan célzott terápiás lehetőségeket mutatja be. A szöveges információkon túl videointerjúkat nézhetnek meg orvosokkal, betegekkel, és animációk segítenek megérteni az egyes gyógyszerek hatásmechanizmusát: http://egeszseg.origo.hu/daganatterapia/Mi az egészség titka?

Az immunrendszer megerősítése - ez egy utoljára 2004-ben frissített oldal, de gondolatébresztő és érdekes gyűjtemény az immunrendszer megerősítésérőlAz emlőrák gyakoribbá válik

Az emlőrák a nők leggyakoribb rosszindulatú daganata. Gyakorisága növekedést mutat, főleg az idősebb korosztályban.A rák kialakulása természetgyógyász szemmel

Idézet a www.daganatok.hu-ról, Béky László természetgyógyásztól: "Valamennyi krónikus degeneratív betegségnél - beleértve a rákot, a különféle bélgyulladásokat, ízületi megbetegedéseket, a májgyulladást, stb. - meg kell keresni az ok-okozati összefüggéseket. Az elváltozások nem egy okra vezethetők vissza, ki kell deríteni, hogy a különféle tényezők hogyan hatottak egymásra, mikor gyengült el a lélek és az energiarendszer annyira, hogy nem tudott adaptálódni a környezeti kihívásokra.

Ezt „krónikus fáradtság szindrómának" nevezzük, energiahiánynak, ami nagyon komoly élettani zavar-együttes. A szervezet eljut arra a szintre, hogy képtelen az immunrendszer a rá nehezedő feladatok megoldására, az ölősejtek már képtelenek legyőzni a torzult sejtek tömegét, és szép lassan, folyamatosan a deformált sejtek egyre nagyobb mennyiségben jelentkeznek; ez a rák.

Amikor klinikai úton megállapításra kerül a daganatos betegség, az első kérdés az, hogy milyen módon közlik ezt a beteggel. A hozzám forduló betegek 80-90 százaléka arról panaszkodik, hogy a diagnózist méltatlan módon, elfásultan, rideg tényként hozzák tudomására.

Nem kapják meg azt a mentális kapaszkodót, hogy merre van a kivezető út. Az orvos tényként közli, hogy „magát meg fogom operálni, maga sugárterápiát, kemoterápiát fog kapni". Egy teljesen elfásult, gépies futószalagra kerül az illető, elveszti az életigenlő magatartását, az önbecsülését. Abban a rendszerben, amiben én dolgozom, nem a betegség ellen küzdünk. A betegséggel nem foglalkozunk. Ehelyett azt próbáljuk meg ok-okozati szinten kideríteni, hogy hol siklott ki a lélek és a test állapota."Gomba okozza a rákot?

Dr Tullio Simoncini olasz onkológus kifejti véleményét arról, hogy gombafertőzés okozza a rákot, szerinte a candida felelős a rák kialakulásáért és az eddigiektől teljesen eltérő terápiát ajánl: szódabikarbona oldatot közvetlenül a tumoron alkalmzava.

A riporter Doug Kaufman, aki már régóta foglalkozik a gombák betegségokozó szerepével. (angolul)

Dr. Simoncini weboldala: www.cancerfungus.com
Videojáték segít a fiatal rákbetegeknek

Re-mission videójáték fiatal rákbetegeknek A HopeLab egy 2001-ben alapított non-profit szervezet, mely ötvözi a száraz kutatást az innovatív megoldásokkal annak érdekében, hogy a krónikus betegségben szenvedő gyermekek egészségét és életminőségét javítsa.

Kifejlesztettek egy videójátékot, a Re-Missiont, amelyben a játékos 20 nehézségi szinten át bolyong egy fiatal rákos beteg testében, véráramában. A játékos Roxxit irányítja, a nanorobotot, aki rákos sejteket pusztít, bakteriális fertőzésekkel és az életveszélyes gyógyszermellékhatásokkal küzd. A játék PC verziója rákbetegek számára ingyenesen elérhető (angol, francia és spanyol nyelven).

A kísérlet sikerességéhez az is hozzájárul, hogy egy egész on-line közösség épült az újítás köré. A Re-mission internetes oldalán a fiatal begetek információkat cserélhetnek küzdelmükről és támogatják egymást, blogokat írnak, üzenőfalakon kommunikálnak és tudatják társaikkal tapasztalataikat.
Általános táplálkozási tanácsok

Idézet Béky László a Daganatos betegek dietetikájának alapjai című, sok megfontolandó szempontot tartalmazó cikkéből

A helyes táplálkozási rendszernek tehát a következő kritériumoknak kell megfelelnie:

* méregtelenítés, sejt, szövet, szerv, szervezet szinten, kiemelten a máj, az ér és nyirokrendszer, a belek és vesék terén
* immunrendszer működésének helyreállítása
* oxidatív stressz és egyéb úton keletkezett szabadgyökök eliminálása, azaz arányos, a közbülső anyagcsere valamennyi lépcsőjén kellő mennyiségű antioxidáns jelenlét biztosítása
* a daganatos sejtek apoptózisának beindítása
* az új sejtek nem lehetnek tápanyaghiány miatt degeneráltak. Tehát a tudománytalan, hosszú lé- és más böjtöknek nincs helyük !!!
* Tehát az étrendnek könnyen oldódó szénhidrátokban szegénynek, rostban, fehérjében, növényi olajokban, makro-, mikroelemekben, vitaminokban, antioxidáns flavonoidokban és egyéb biológiailag aktív anyagokban arányosnak kell lenniük. Nem savasítanak, hanem inkább lúgosítanak.
* Egyes élelmiszerek képesek az angio genezis gátlásra, azaz a daganatsejtekhez vezető ereket elzárják, így a daganatsejt éhen pusztul
* az élelmiszereknek könnyen emészthetőnek kell lennie, ami sem szorulást sem hasmenést nem okoz
* támogatni kell a bélrendszer mikroflóráját, gátolni a mikózisos és egyéb nem kívánatos formációk kialakulását
* Ehhez oligo fruktózokat is étrendbe kell állítani
* A napi étrend elkészítésnél ne a kényszer szülte rossz gondolatok, a betegség és az elmúlás lehetősége, hanem a gyógyulásba vetet remény gondolatok legyenek az uralkodóak
* Bármit készítünk vagy magunknak, vagy hozzátartozónknak azt a maximális remény, hit és szeretet gondolati energiái öleljék át!!!
* A napi és tartós étrend nem boríthatja fel a család életvitelét, tehát ajánlatos, ha az egész család az úgynevezett reform étrendet fogyasztja. Így a beteg nem érzi kitaszítottnak magát, hanem büszke lesz arra, hogy az általa gyakorolt étrend az egész család általános egészségi állapotát segíti elő.
* Az étrend nem boríthatja fel a család költségvetését, mert ez megint a betegre ró irdatlan lelki terhet, s hiába kitűnő, minden szempontból tökéletes étrend, a lelki terhek felülírják a rendszert és nem állapotjobbulás, hanem állapotromlás indul be
* Mindezek ellenére igyekezzünk a bio- és ökopiacon beszerezni az alapanyagokat és azokat minél előbb frissen, lehetőleg, amit lehet nyersen elfogyasztani
* Amennyiben főzés vagy sütés szükséges, csak annyit készítsünk el, ami frissen elfogy.
* Másodszor, vagy többször ne melegítsünk fel semmit, még ha le volt fagyasztva, akkor sem.
* Tálaljunk mindég ünnepélyesen, márkás szervízzel, égő gyertyával, mert a beteg életében minden nap ünnep és ajándék!!!
* Étkezés közben, de máskor sem, a betegségről nem beszélünk.
* Beszélgetni csak az egészségről, hosszú távú célokról lehet.
* Tv, rádió, internet, telefon, mobil étkezés közben ki van kapcsolva.
* Az étkezés nem kapkodó habzsolás, hanem tudni kell, hogy minden amit megeszünk, a Természet, azaz Isten ajándéka, ami éltet, táplál, gyógyít.
* Ha pl. kenyeret eszünk, az első falat előtt, amikor kézbe vesszük, szinte látni kell a gabona termesztés egész folyamatát, a talaj előkészítéstől, a vetésen át, növényfejlődésen át egész az aratásig!!! Látni a hullázó búzatengert, szinte azonosulni vele. Én vagyok a búzakalász, a búzaszem-tessék kipróbálni, meditatív állapotban, hallatlan élmény.
* Tudni, hogy ebben a kenyérben benne van a Mindenség összes elektromos, elektromágneses, ismert és ismeretlen energiáinak összessége, a Nap és Hold, a bolygók és égitestek sugárzásai, a csillagok ragyogása, a Föld sóhaja.
* Ha ezt behunyt szemmel elképzeljük, az akkor már nem evésről van szó, hanem kozmo-vitális táplálkozásról, szinte ima táplálkozásról.
* Ugyanez vonatkozik minden növényre.
* Lehunyt szemmel, igen lassan, bő nyállal együnk, s mindent addig rágjunk, amíg magától lecsordul a torkunkon.
* Az állati eredetű táplálékok közül ehető, amit a jószág, mint végterméket nekünk önként átadott. Ezekben nincs az ölés, a haláltusa információja.
* Ilyenek a tej és tejtermékek, a tojás és feldolgozott formái, a méz és méhészeti termékek, a lefejt és kifejt ikra és haltej, amennyiben a halak ezt túl élték.
* Étkezés előtt és után az asztali áldás nélkülözhetetlen.
* Étkezés után nincs felpattanás és rohanás a dolgunk után, hanem időt kell adni az egészséges emésztés beindulásának, tehát egy rövid szunyóka ajánlatos.
* Különben is plénus venter non student et laborat libenter. Azaz teli hassal sem tanulni, sem dolgozni nem ajánlatos.A rák lelki háttere

Idézet Szendi Gábor klinikai szakpszichológus a Nők Lapja Cafe-n 2008.04.15-én A rák és a lélek címmel megjelent cikkéből:

"...megemlítem Lawrence LeShan 1959-es összefoglalóját a témában, ebben kétszáz évre visszamenően annyi orvost talált, akik a rák és a lelki traumák kapcsolatát hangsúlyozták, hogy kifejezett nehézségei voltak annak eldöntésében, kit idézzen, és kit hagyjon ki. Deshaies Gendron angol orvos „Bepillantás a természetbe: a tudomány és a rák gyógyítása” című, Londonban, 1701-ben kiadott könyvében számos esetet vonultat fel annak illusztrálására, hogy az élet tragédiáit miként követi a rákos megbetegedés. 1802-ben vezető angol orvosok a rák megelőzésére és gyógyítására hoztak létre egy társaságot, és fontos kutatási területük volt a rákra hajlamosító személyiség. Walter Hoyle Walshe 1846-ban „A rák természete és gyógyítása” című könyvében azt írta, hogy a rák és a traumák kapcsolata annyira meggyőző, hogy ennek megkérdőjelezése a józan észnek mondana ellent.

A pszichoanalízisből kinövő ún. pszichoszomatikus orvoslás szisztematikus munkába fogott már az 1920–30-as évektől, hogy többek közt a rák és más betegségek lelki okait kutassa. Az 1970-es években indult neki egy új tudomány, a pszicho-neuroimmunológia, amely tudományosan volt képes igazolni az idegrendszer és az immunrendszer kölcsönös kapcsolatát. Ez megteremtette azt a tudományos keretet, amelyben értelmezni lehetett a „rák és a lélek” kutatásának két nagy irányát: miért okoz egyeseknél a lelki trauma és a krónikus stressz rákot, illetve hogyan lehet lelki hatásokkal elősegíteni, támogatni a rákból való gyógyulást. Egyik kérdés vizsgálata sem egyszerű: trauma és stressz szubjektív fogalmak, kire mi hogyan hat, továbbá az emberek a lelki hatásokkal, például a pszichoterápiával szemben is eltérő fogékonyságot mutatnak. A tudomány pedig jobb szereti az egybehangzó dolgokat, a csodákkal nem tud mit kezdeni.

A Krebiozen-sztori

Az eset 1957-ben történt a Kaliforniai Egyetem kórházának onkológiai osztályán. Hősünk Mr. Wright, aki limfoszarkómában szenvedett, s teste tele volt narancs nagyságú daganatokkal. Már mindent végigpróbáltak rajta, hasztalan. Minden orvosi számítás szerint három napja volt az életből. Oxigénsátor alatt feküdt, már csak katéteren keresztül lehetett táplálni. Minderre fittyet hányva Mr. Wright makacsul élni akart, erről nem lehetett sehogy sem lebeszélni. Haldoklása utolsó napjai egybeestek egy gyógyszerkísérlet kezdetével. Akkoriban a Krebiozenhez nagy reményeket fűztek. Mikor Mr. Wright fülébe jutott a hír, hogy a híres Krebiozent éppen azon az osztályon próbálják ki, ahol ő is fekszik, könyörögni kezdett, hogy ő is kaphasson a szerből. Az orvosoknak nem volt szívük megtagadni a haldokló kérését, s Mr. Wright kapott egy Krebiozen-injekciót. Hétfőn, mikor a gyógyszervizsgálatot vezető orvos bement a kórházba, döbbenten pillantotta meg a folyosón sétálgató Mr. Wrightot, amint éppen lelkesen társalog betegtársaival. Daganatainak mérete a hétvége alatt a felére csökkent. Az orvos hirtelen azt gondolta, megtalálták a csodaszert. Ám amikor a többi beteg állapotát ellenőrizte, azoknál semmi pozitív változást nem talált. Mr. Wright azért kapta tovább a szert, és a halál tornácáról visszatérő férfi tíz nap múlva saját kisrepülőgépén távozott otthonába. Mr. Wright két hónapon át tökéletes egészségnek örvendett, ám ekkor a sajtóban olyan hírek jelentek meg, hogy a klinikai vizsgálatok szerint a Krebiozen hatástalan a rák gyógyításában. Mr. Wright súlyos depresszióba zuhant, és testében a daganatok szinte azonnal kifejlődtek. Visszakerült a kórházba. Ekkor az orvos azt mondta reményvesztett betegének, hogy a korábbi Krebiozen-szállítmány a szállítás során hatóanyagában károsodott, de most már van egy új, kétszer hatékonyabb Krebiozen. Mr. Wrightot új remény töltötte el. Pár napig váratták, hogy a hatás fokozódjon, s az „új, még erősebb” szertől Mr. Wright megint szárnyakat kapott és hazarepült. Sajnos hamarosan bejelentették, hogy a Krebiozen hatástalan, és Mr. Wright pár napon belül meghalt. Tanulság?

Az idők során több száz „csodás” gyógyulást írtak le, ki ilyen diétára, ki olyan meditációra gyógyult meg. Amikor kutatók arra voltak kíváncsiak, van-e valami közös a történetekben, egyetlen közös szálra bukkantak: a gyógyulásba vetett erős hitre. A csoda azonban nem önthető mindenki számára elérhető receptbe.

A „képzelet”-terápia

Carl Simonton az 1970-es években radiológus volt, aki rákbetegek sugárkezelésével foglalkozott. Feltűnt neki, hogy azok a betegek jobban gyógyultak, akik tudtak hinni a gyógyulásban. Felesége, Stephanie, motivációkutatással foglalkozó pszichológus volt, így kézenfekvő volt, hogy tőle kérjen segítséget. Motiválni valakit a gyógyulásra nem könnyű feladat, mert valahogy le kell tudni bontani az elvont célt konkrét cselekedetekre. Mivel a rákból való gyógyulás nem áll másból, mint a ráksejtek halálából, Simontonék kigondolták, hogy a páciensekben a gyógyulásba vetett hitet a ráksejtek pusztulásáról és az immunrendszer erejéről alkotott fantáziákkal lehet serkenteni. Első páciensüknél, egy gégerákos férfinál sikerrel alkalmazták azt a módszert, hogy a férfi relaxációban elképzelte, amint immunsejtjei üldözőbe veszik a ráksejteket, és megsemmisítik őket. A beteg meggyógyult, s ez igazolta, hogy a módszer hatásos támogatása lehet más kezeléseknek. Simontonékkal nagyjából egy időben több meditációs és képzeleti képekkel dolgozó terápiát dolgoztak ki, mindegyiket változó sikerrel alkalmazták rákbetegeknél.

David Spiegel és munkatársai 1989-ben számoltak be tízéves követéses vizsgálatuk eredményéről, miszerint az az ötven áttétes, tehát előrehaladott mellrákban szenvedő nő, aki egy éven át önhipnózissal társított fájdalom- és szorongáscsökkentő csoportterápiában vett részt, átlagban kétszer tovább – 36,6 hónapot – élt még, mint az azonos diagnózisú nőkből álló kontrollcsoport. E vizsgálattal a tudományban is szalonképes(ebb) lett a gondolat, hogy a rák pszichoterápiával kezelhető. De azért nem kell rögtön győzelemre gondolni, Spiegel vizsgálatát azóta többször próbálták ízekre szedni kétkedő kutatók, hátha meg lehet cáfolni.

Sajnos nem dúskálunk hasonló vizsgálatokban, de azért tudnék még idézni hasonlókat. Onkológus körökben nem nevezném népszerűnek a „lelki hatás” gondolatát.

A stressz és a rák

Mindenki utálja a patkányokat, pedig rengeteget köszönhetünk nekik, hiszen a kezdetektől fogva ők a stresszkutatás hősei.

A stresszt az emberek azonosítani szokták az élet nehézségeivel és a főnök érkezésével. A stressznek azonban egészen más a hatása, ha kihívásként jelenik meg, és sikeres megküzdéshez vezet, mint ha leküzdhetetlen krónikus stresszként hat. Egy patkánykísérlet remekül demonstrálja a stressz dimenzióit. Tumorsejtet ültettek be patkányokba, majd három csapatot képeztek belőlük. Az egyik csoport állandó áramütéseket kapott, amelyeket az állatok nem tudtak elkerülni. Közülük 73% rákos lett. A második csoportot nem érte stressz. Közülük 46% lett rákos. A harmadik csoportot érték áramütések, de a patkányok ezt ki tudták kapcsolni. Közülük csak 37% lett rákos. Vagyis nem azok jártak jobban, akik nyugiban élhettek, hanem azok, akik sikeresen megküzdhettek. Hajszálra ugyanezt kapta Steven Greer és csapata mellrákos nőknél: akiket küzdőszellemet mutattak, sokkal tovább éltek.

Na, vajon miért?

A két agyfélteke eltérően befolyásolja az immunrendszer működését. A „vidám” bal féltekénk serkenti az immunaktivitást, míg a „negatív” jobb féltekénk gátolja. A stresszel való sikeres megküzdés fokozott bal féltekei aktivitással, míg a krónikus stresszre kialakuló ún. „tanult tehetetlenség” állapota fokozott jobb féltekei aktivitással jár.

Richard Davidson és munkatársai 2003-ban bizonyították, hogy egy aktív meditációval végzett gyakorlat után a bal félteke fokozottan aktívvá vált, és ezzel együtt nőtt az immunrendszer aktivitása is.

A lelki működések komoly hatással vannak a rákos megbetegedések kialakulására, illetve a rákból való felgyógyulásra. De totális félrevezetés azt állítani, hogy a trauma és a stressz volna a rák egyértelmű oka, és hogy a rákból csak pszichés technikákkal fel lehet gyógyulni. Ha csak arra gondolunk, hogy a mellrák, a vastagbélrák és a prosztatarák gyakorisága délről északra haladva – a fokozódó D-vitamin-hiány miatt – háromszorosára növekszik, máris láthatjuk, hogy jól megragadható „lelketlen” tényezők meghatározó szerepet játszanak a rák kialakulásában."

Forrás: http://www.nlcafe.hu/aktualis/20080415/a_rak_es_a_lelekAz Új német medicina - New German Medicine

Dr Ryke Geerd Hamer "Végül fel kellett tennem magamnak azt a kérdést, hogy vajon a betegség-értelmezésünk és felfogásunk nem abszolút téves-e abból eredően, hogy figyelmen kívül hagyjuk a betegség biológiai okát. " (Dr. Ryke Geerd Hamer)

Dr. Ryke Geerd Hamer német orvos felfedezte, hogy minden betegség - a rákot is beleértve - egy váratlan érzelmi sokk-élményben gyökerezik, ami sejtfolyamatokat indít el. Minden betegség kiváltó okai az érzelmek, melyek hatására az érintett testrésznek megfelelő agyterületen megfigyelhető elváltozások alakulnak ki. Az egyes testrészekhez pedig érzelmek csatolhatók, támpontot adva a trauma eredetére. Ha nem értjük meg a kiváltó okot, akkor a gyógyulási folyamat elakadhat.

Hamer doktor 1935-ben született. Teológiai, fizikai és orvosi egyetemi végzettséget szerzett, majd pszichiátriára, neurológiára és belgyógyászatra szakosodott. Doktori disszertációját az agyi tumorokról írta.

Az ujmedicina.hu így ír Hamer doktor munkásságáról: "1978. augusztus 18-án a tizenkilenc éves fiát, Dirk-et, aki éppen Korzika Cavallo szigeténél, egy lehorgonyzott csónakban aludt, lőfegyverrel súlyosan megsebesítik. Száztizenegy nap haláltusa után Dirk az apja karjaiban hal meg - micsoda sokk ez egy édesapának!

A rákövetkezendő hetekben, Hamer hererákban betegedik meg, de a hagyományos orvostudományból tanultak alapján még nem látja meg a közvetlen összefüggést az elszenvedett trauma* és a betegség között. A saját onkológusai szembesítik a brutális diagnózissal: "Dr. Hamer, Önnek rákja van, és körülbelül 1 százalék esélye a túlélésre?..."

Betegsége ellenére Hamer tovább dolgozik egy, a Müncheni Egyetemhez tartozó klinika nőgyógyászati osztályán, ahol kb. kétszáz rákos beteget kezelnek. Mély tapintattal egymás után kérdezi meg a pácienseket a betegségükről, és rájön arra, hogy ők mindannyian - ahogy ő maga is - a tumor megjelenésének hónapjaiban egy súlyos traumát (érzelmi megrázkódtatást) szenvedtek el. Mivel Hamer felfedezéséről beszélni merészel a bajor televízióban, a kórháztól megkapja a felmondását."

Hamer doktor pályája hosszú vesszőfutás: kutatási és gyógyítási eredményei ellenére elveszik praktizálási jogát, 1997-ben egy évre bebörtönzik mert a praxiseltiltás ellenére három beteggel elbeszélgetett. Végül 1998-ban a nagyszombati Trnava Egyetem végrehajtotta Dr Hamer Új Medicinájának felülvizsgálatát és annak helytállóságát hatóságilag igazolta.

1999-től 2003-ig Hamer Spanyolországban élt száműzetésben, mert annak ellenére, hogy igen magas gyógyulási arányt ért el (90%), több országban bíróság elé akarják állítani azon rákbetegei miatt, akik a kezelése ellenére meghaltak. 2001-ben Dr Therese von Schwarzenberg kiállt Hamer mellett, hivatalos teszteléseket követelve. 2003 márciusában Spanyolországból is távoznia kellet, jelenleg dr. Hamer Norvégiában él.

Az Új Német Medicina kanadai honlapja: http://germannewmedicine.ca/home.html

Vitál TV riport Geszler Dorottyával az Új Orvostudományról Hamer doktor magyarul megjelent könyve - Orvostudomány a feje tetején - kapcsán:
Lothar Hirneise interjú

Lothar Hirneise Az Echo TV -ben dr Dávid Tamás intejúalanya Lothar Hirneise a világutazó, nem orvosi végzettségű rákspecialista, a német Emberek a rák ellen nevű alapítvány elnöke. Utazásai során behatóan tanulmányozta a világ különböző pontjain alkalmazott alternatív rákterápiákat. A műsor témája: a rák kezelése: RáKérdés - ideje a gyógyításnakCrazy Sexy Cancer

Kris Carr megindító dokumentumfilmje a saját rákbetegségéről. 2003-ban Kris Carr színésznőt/fényképészt egy ritka és gyógyíthatatlan daganattal diagnosztizálták. Néhány hét múlva elkezdte filmezni a saját történetét, amit négy éven át folytatott. A tragikusnak látszó helyzetet így fordította a kreatív kifejezés eszközévé, megosztva másokkal saját túlélésének inspiráló történetét: a rák ellen elindulva megtalálta saját életét. A film trailere (angolul):
Balogh Béla: A tudatalatti tízparancsolata

Balogh Béla Balogh Béla - aki civil foglalkozása szerint hídépítő mérnök - harmadik könyvében: A tudatalatti tízparancsolata (cd melléklettel) azokhoz szól, akik tudatos gondolkodással újra meg újra kudarcot vallanak az egészség, az anyagi jólét, a párkapcsolatok terén, mert a tudatalattijukban rosszul működő programok rögzültek - de ezeket felül lehet írni.

Két idézet a tudatalatti és a rák kapcsolatát elemző fejezetből:

"Azok a rákos betegek, akik hozzám ellátogattak, kivétel nélkül mind csak adni akartak, anélkül, hogy képesek vagy hajlandók lettek volna másoktól bármit is elfogadni. Márpedig mindig csak kilélegezni lehetetlen. Ugyanígy lehetetlen mindig adni, és sohasem feltöltődni."

"A rák esetében a gyógyulás egyik útja a belső egyensúly helyreállítása az adok-kapok között. Más szóval - és lehet, ez most sokak számára nagyon furcsán hangzik - meg kell tanulni bizonyos fokig önzőnek lenni! Meg kell tanulni néha nemet mondani, és meg kell tanulni pihenni, feltöltődni, szórakozni, még akkor is, ha a legkedvesebb aranyhajú unoka könyörög valamiért. Meg kell tanulni elfogadni bizonyos dolgokat, ajándékokat, segítséget vagy pénzt. Meg kell tanulni továbbá szót emelni a saját érdek sérülése esetén, és le kell mondani a korábbi sérelmek következtében kialakult neheztelésről. A rákos betegnek kifejezetten nehezére esnek ezek a dolgok, pontosan azért, mert a tudatalattijában más program fut."Dr. Mercola a melldaganatokról (angolul)

A mammográfiáról, a hormonterápiáról, a D-vitamin és az inzulin szintről, a melatonin-termelésről:
A vegetariánusoknál kisebb a rák valószínűsége

A British Journal of Cancerben 2009.06.16-án publikált kutatási adatok szerint a a hús kihagyása az étrendből jelentősen, átlagosan 12%-kal csökkenti a daganatok kialakulásának esélyét, sőt a leukémia, a gyomor- és hólyagrák esetén még jelentősebben csökken a kockázat. A széleskörű felmérésben több mint hatvanezer brit vett részt több mint 12 éven keresztül.
Klorofill kivonat---H7O - Hidrogénnel dúsított Flavin7 ital---Cyto Flavin7---Rezverartol, Rezveratrol Forte kapszula--- Flavin77 szirup, rost, Flavinárium +Essence A
---Brokkolicsíra kapszula---Búzacsíra kapszula---Flavin7 és Napkristály termékek---Flavitamin Szelén kapszula---Fokhagyma kapszula---Gránátalma kapszula---Pecsétviasz gomba --- Vöröskáposztacsíra kapszula---Cékla kapszula---Trace Minerals 84M---FlaVitamin Ester-C vitamin
Keresés a honlapon


Iratkozzon fel hírlevelünkre, és havonta tájékoztatjuk újdonsá-
gainkról, akcióinkról és hasznos ötleteket adunk az egészséges életmódhoz.
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím


A TERMÉKEKET A GLS FUTÁRSZOLGÁLAT VISZI HÁZHOZ; DÍJA: 15.000 FT VÁSÁRLÁSI ÉRTÉK ALATT 1524 FT, FELETTE INGYENES. KAPOSVÁRON SZEMÉLYES ÁTVÉTEL LEHETSÉGES.EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA DOTERRA ILLÓOLAJOKKAL

ÚJ TERMÉK: KURKUMA KAPSZULA

ANYATEJES TÁPLÁLÁS

ECHO TV INTERJÚ A TÁPLÁLÉKOK SZEREPÉRŐL

INFLUENZA

A FLAVIN 7 ITAL ÉS A FLAVONOID TERMÉKCSALÁD

Q10 KOENZIM - TÖBB ENERGIA, JOBB IMMUNVÉDELEM

Olimpiq kapszula CUKORBETEGEKNEK

ÚJDONSÁGAINK ÉS KERESETT TERMÉKEINK>>

FRUITCAFÉ, A GYÜMÖLCSPRESSZÓ

AZ ÍGÉRETES GRÁNÁTALMA


A LÚGOSÍTÓ LUCERNA>>

FLAVIN77 - A LEGMAGASABB FLAVONOID TARTALOM>>

AZ IZGALMAS KENDER

AFRODIZIÁKUMOK,
SZEXUÁLIS VÁGYKELTŐK


A ROBORÁLÓ BÚZACSÍRA

ÁLLATI TANÍTÁS, EMBERI GYÓGYULÁS ŐSSEJTFOKOZÓVAL

HOMOKTÖVIS - A TIBETI MEDICINA KINCSE

VEGETARIÁNUSOKNAK

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD - ETKA ANYÓ

CURRENT MOON


Locations of visitors to this page

Google
Személyes blogom a blog.hu-n:
Láss csodát!


Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap


SHP HONLAPVARÁZSLÓ

Loading...


A honlap tartalmának bármilyen felhasználása előzetes engedélyhez kötött.
Copyright 2008-2010
Minden jog fenntartva
FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK