FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK

Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó


Fruit Café - a gyümölcskávé

Fruit Café a 100 Csoda kiállításon

Fruit Café - Szabó László találmánya A FruitCafé egy, kávéfőzőn lefőzhető különleges gyümölcsmagfőzet, gyümölcspresszó - értékes egészségvédő tulajdonságokkal.

A Fruit Café az agy vitaminja. Mélybíbor színű, serkentő hatású, frissítő főzet napon szárított gyümölcshéjakból és magvakból. Szabó László szőlőmagból kívánt olajat nyerni, amikor az új hazai világszabadalom létrejött. A benne található szőlőmag-kivonat és fruktóz a vér-agy gáton szinte azonnal átjutva élénkít.

2010-ben a Fruit Café részt vett a 100 Csoda elnevezésű, magyar találmányokat bemutató kiállításon, ahol elnyerte a legkeresettebb termék díját - a Fruit Caféból vásároltak legtöbbet a kiállítás helyszínén.

A tv2 100csoda műsora riportot készített a feltalálóval a FruitCafé kifejlesztéséről és egészségvédő hatásairól. A 2009. októberében készült riport hanganyagát itt hallgathatja meg.A kávé egészséges alternatívája

A FruitCafé gyümölcspresszó feltalálója Szabó László

FruitCafé kontra kávé

A Radi-Q rádió riportja Szabó
László feltalálóval 2008.02.13-ánRiporter: ... itt van velünk a gyümölcskávé feltalálója, Szabó László. Jó reggelt kívánunk.

Szabó László: Jó reggelt kívánok, üdvözlöm a hallgatókat és Önöket is.

Ri: Szabó Úr, segítsen nekem, én ilyenről még életemben nem hallottam, hogy kell ezt elképzelnem?

Sz: Ha egyszer főzött már presszófőzővel kávét otthon, akkor a tartályba gyakorlatilag nem a fekete, égetett és pörkölt kávét tesszük, hanem gyümölcsöknek a héját és a magjait. Érdekes az összehasonlítás, mert az egyik anyag az égetett és pörkölt, aminek az aromáját sokan élvezik, folyton-folyvást, addig ennek a gyümölcskávénak – hát ugye ez egy rossz hasonlat, hogy kávé, de hát ez az eljárás – a gyümölcspresszónak az ízét, a beltartalmát, a gyümölcs beltartalmát tudjuk élvezni.

Ri: De nincs kávéíze?

Sz: Nincs. Tehát a feketekávé íz teljesen idegen ettől.

Ri: Ez egészségesebb egyébként, mint a sima kávé?

Sz: A sima kávé egyáltalán semmiféle egészséget támogató tulajdonsággal nem rendelkezik. Sajnos, azt kell megállapítani róla, hogy napi két csésze fogyasztásával gyakorlatilag a szívizom gyulladását keltő anyagokat tartalmaz – ezt görög kutatók publikálták. Mi mértük azt, hogy rákkeltő hatással rendelkezik, tehát azokat a géneket, amelyek a ráksejtek fejlődéséért felelősek, azokat munkára készteti. És ettől sokkal szomorúbb hírem van, ez a legutolsó vizsgálatunk, ezelőtt egy hónappal fejeződött be: csökkenti a szervezetünkben az őssejtszámot.

Ri: Azért ezek nagyon meghatározó információk; erről eddig nagyon nem hallhattunk. Ez gondolom nem akkor serkenti a rák előfordulásának esélyét, ha mondjuk én naponta egy csészét megiszom, hanem gondolom ehhez nagyon-nagyon sok kávét kell innom, ha jól sejtem.

Sz: Nem arról van szó, hogy egy csésze rákot okoz, hanem arról van szó, hogy azoknak a géneknek a munkáját szaporítja meg, amelyek a mindennap képződő ráksejtjeink eltüntetéséért felelősek. Gyakorlatilag úgy hívják ezeket, hogy azok a gének, amelyek .. tehát ... mondjuk a városi füstös levegő valószínűleg nem éppen üdítő a tüdő számára, hanem kifejezetten rákkeltő. Hogyha a kutyánkat tiszta levegőn tartjuk, akkor a tüdőrák távol maradhat tőle. Ha a városi alsó 20-40 cm-es rétegben sétáltatjuk, nagy valószínűséggel tüdőrákot vagy egyéb rákot fog okozni. Tehát a körülmény, a kávéfogyasztás mint életkörülmény, hogy égetett és pörkölt anyagokat viszünk be a szervezetünkbe, hátrányos. Alapvetően ez az élelmiszertechnika, miszerint megpörköljük az egyébként rendkívül egészséges zöld kávészemeket – a még zöld és piros kávészemek nagyon sok hasznos növényi antioxidánst tartalmaznak, ezt követően viszont fogja a civilizáció és megpörköli, megégeti. Nagyon jól tudjuk régebbről... egyébként Magyarország nagyon jól járt azzal a Horn-féle határnyitással, hiszen régenről is tudjuk – és ez egy fontos élettani tulajdonság – akkor mikor megnyitották Magyarországon a határokat, és az egész ország rohant kifelé a Trabantokkal Bécsbe a Gorenje hűtőért, akkor az ezt követő öt évben a gyomorráknak az előfordulása, diagnosztizálása Magyarországon lecsökkent kb. a felére. Nagyon egyszerű a megoldás: a füstölés helyett vidéken gyakorlatilag a továbbiakban a mélyhűtést alkalmazták. A füstölés, az égetés, a pörkölés a mindennapi étkeinkben a karcinogenitás, a rák előfordulásának a kockázatát növeli.
Ri: Egy kicsit térjünk vissza magára a gyümölcskávéra. A rendes kávéból vannak különböző fajták: capuccino, tejes kávé. A gyümölcskávénak vannak-e különböző ízei, vagy fajtái?

Sz: Aszerint változtathatjuk, hogy a keverékbe mit helyezünk: vörösszőlő, vörösszőlő magja, feketeribizlinek a magja, olyan különféle természetes anyagok jöhetnek, mint a hibiszkusz vagy kerülhet bele szegfűszeg vagy ánizs, kerülhet bele aloé vagy például a Távol-Keleten kedvelt zöld tea. És fontos, hogy nem ízről és nem illatanyagról van szó, hanem valódi anyagról van szó. Ezeknek az anyagoknak a héja és a magja kerül be. Rendkívül kiváló abból a szempontból, hogy nem csak vízoldékony anyagok kerülnek be az italba, hanem a főzés során, ahogyan a nyomás és a hőmérséklet keresztülpréseli az anyagot, így a magvakból jönnek ki az oldatba olajok is. És itt egy nagyon fontos, érdekes tulajdonság, hogy emulzióról van szó, tehát vízoldékony és zsíroldékony anyagoknak egyfajta keverékéről. Ritka tulajdonság ez, hiszen egy ilyen fúzió például a tej, amiben néhány % zsír található. Itt ebben az anyagban többszörösen telítetlen zsírsavak találhatók, tehát az omega-3, omega-6 és omega-9 található. Erről
kiderítették amerikai kutatók, hogy gyakorlatilag az agynak, a szürkeállománynak a tápláléka és az elfogyasztást követő 2-4 percen belül már hat is.

Ri: Tényleg fantasztikus, amiket mond. Ez az Ön találmánya, Ön fejlesztette ki ezt a fajta reggeli pezsdítő italt?

Sz: Kilenc évnek a munkája – egy bosszúságból keletkezett ez a termék, mert összegyűjtöttem egy csomó szőlőmagot, és a szőlőmagot szerettem volna kipréselni. Magyarországon nem vállalta azidőtájt senki sem. Egyetlenegy napraforgópréselő
sem vállalta, mert félt, hogy ez sokkal keményebb, mint a napraforgó, és emiatt tönkremegy /a berendezés/. Addig dühöngtem magamban, mert már nagyon sokat összegyűjtöttem, és már nagyon sok munkám állt benne, kerestem a lehetőséget
az olaj természetes kioldására, és akkor jutott az eszembe a szememmel egymagasságban levő– éppen a konyhában az asztalnál ültem – presszófőző, és akkor kezdtem el az első főzést. És onnan odáig, hogy ez egy fogyasztható, iható állapotú ital legyen, eltelt néhány év. Nem ez volt az első számú szempont; mellékes, saját projekt volt.

Ri: Gratulálunk hozzá . Köszönjük szépen. Valamikor még visszatérhetünk rá, mert még sok érdekességet lehetne ezzel kapcsolatban mondani...
A FruitCafé webáruházunkban megvásárolható

Fruit Cafe

A Fruit Café Classic, Aloe, Spice - fűszeres, Hibiza - hibiszkus változatban a webáruházban kapható.Termékeink nem szándékoznak betegséget kezelni, gyógyítani. A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek. Betegségével forduljon orvoshoz!Kérdését, megjegyzését itt megírhatja nekünk.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Iratkozzon fel hírlevelünkre, és havonta tájékoztatjuk újdonsá-
gainkról, akcióinkról és hasznos ötleteket adunk az egészséges életmódhoz.
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím


A TERMÉKEKET A GLS FUTÁRSZOLGÁLAT VISZI HÁZHOZ; DÍJA: 15.000 FT VÁSÁRLÁSI ÉRTÉK ALATT 1524 FT, FELETTE INGYENES. KAPOSVÁRON SZEMÉLYES ÁTVÉTEL LEHETSÉGES.EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA DOTERRA ILLÓOLAJOKKAL

ÚJ TERMÉK: KURKUMA KAPSZULA

ANYATEJES TÁPLÁLÁS

ECHO TV INTERJÚ A TÁPLÁLÉKOK SZEREPÉRŐL

INFLUENZA

A FLAVIN 7 ITAL ÉS A FLAVONOID TERMÉKCSALÁD

Q10 KOENZIM - TÖBB ENERGIA, JOBB IMMUNVÉDELEM

Olimpiq kapszula CUKORBETEGEKNEK

ÚJDONSÁGAINK ÉS KERESETT TERMÉKEINK>>

FRUITCAFÉ, A GYÜMÖLCSPRESSZÓ

AZ ÍGÉRETES GRÁNÁTALMA


A LÚGOSÍTÓ LUCERNA>>

FLAVIN77 - A LEGMAGASABB FLAVONOID TARTALOM>>

AZ IZGALMAS KENDER

AFRODIZIÁKUMOK,
SZEXUÁLIS VÁGYKELTŐK


A ROBORÁLÓ BÚZACSÍRA

ÁLLATI TANÍTÁS, EMBERI GYÓGYULÁS ŐSSEJTFOKOZÓVAL

HOMOKTÖVIS - A TIBETI MEDICINA KINCSE

VEGETARIÁNUSOKNAK

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD - ETKA ANYÓ

CURRENT MOON


Locations of visitors to this page

Google
Személyes blogom a blog.hu-n:
Láss csodát!


Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap


SHP HONLAPVARÁZSLÓ

Loading...


A honlap tartalmának bármilyen felhasználása előzetes engedélyhez kötött.
Copyright 2008-2010
Minden jog fenntartva
FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK