FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK

Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó


Q10 koenzim - ubikinon

A sejtek energiapótlásának katalizátora

A mitokondriumok energiatermeléséhez Q10 koenzimre van szükség A Q10 koenzim (ubikinon, ubiquinon) létfontosságú a sejtszintű energiatermelésben, nélkülözhetlen a sejtek optimális működéséhez. A Q10 a sejtjeink - így az egész szervezet - energiával való ellátását szabályozza, katalizátorként támogatva a sejtek energiapótlását.

A Q10 koenzim egy vitaminszerú vegyület, másik neve ubikinon, az ubiquitus szóból, ami mindenhol jelenlevőt jelent. Gyakorlatilag az emberi szervezet szinte minden egyes sejtjében megtalálható, potenciális antioxidáns, a szabadgyökök szöveteket és sejtkomponenseket károsító hatása elleni védelem hatékony fegyvere.

A Q10-koenzimet a szív és a máj tartalmazza a legnagyobb koncetrációban, mert itt található a sejtekben a legnagyobb mennyiségű energiaszolgáltató egység, mitokondrium. A mitokondriumok a minden sejt citoplazmájában jelenlevő parányi erőművek, ahol a táplálékból magas energiatartalmú fűtőanyag, az adenozin-trifoszfát (ATP) molekula keletkezik.Nobel-díjas felfedezés

1957-ben a KoQ10-et először izolálta marhaszív mitokondriumából Dr. F. Crane az Amerikai Egyesült Államokban, a Wisconsini Egytem Medison Intézetében..

Ezzel egyidőben Morton professzor Angliában egy A-vitaminhiányos patkány májából kapott vegyületet KoQ10-nek azonosított, melyet ubikinonnak nevezett el.

Prof. Rolf Luft 1959-ben fedezte fel és 1962-ben írta le az első mitokondriális kórképet, a Luft-betegséget. Dr. Luft a redoxiterápia mellett az ubikinon Q-10-et tekintette a mitokondriális orvoslás egyik legfontosabb fegyverének.

1972-ben G. P. Littarru és K. Folkers professzor először írta le a KoQ10 hiányát humán szívbetegségben.

A Q10 hatásmechanizmusa felderítéséért Dr. Peter Mitchell 1978-ban Nobel-díjat kapott. Beibizonnyította, hogy az emberi szervezetben termelődő energia 95%-ban az energia-transzfer rendszerekben keletkezik, ahol a Q10 molekula az elektron-transzport lánc fontos elemeként részt vesz a szervezet energiaraktáraként működő ATP termelésében.

A koenzim Q10-kiegészítés sikere továbbra is töretlen, számos kórkép kezelésében bizonyult jótékony hatásúnak.

A svéd L. Ernster megállapította, hogy a KoQ10 antioxidáns, szabadgyökfogó tulajdonságokkal rendelkezik. A Q10 2003-ban a Huntington-kór és a gyermekkori kongesztív szívelégtelenség terápiájának hivatalos gyógyszere lett.Q10 és az életkor

A Q10 a szervezetünkben mindenütt megtalálható anyag, amely kivétel nélkül, valamennyi sejt működéséhez nélkülözhetetlen. Ha nincs belőle elegendő, akkor a táplálékkal bevitt energia nem hozzáférhető a sejtek számára.

Testünk általában 30-35 éves korunkig saját maga termeli meg a zavartalan működéshez szükséges mennyiséget. Tudományosan megerősített tény, hogy az energiatermelés szempontjából létfontosságú Q 10 koenzim szintje az emberi szervezetben az idő előrehaladtával hanyatlani kezd.

Idősebb korban jóval alacsonyabb a Q10 szint, ami lelassítja a szervezet legenergiaigényesebb funkicióit, romló állóképességet, fáradtságérzetet, kimerültséget okozva. Ilyenkor a Q10 koenzimet kívülről kell bevinni.A Q10 koenzim hatásai

A Q10 koenzim a szív- és érrendszer általános erősítőszere. A szív optimális működéséhez létfontosságú. Ha a szívizom nem jut elegendő Q10-hez, akkor képtelen nehéz munkáját ellátni. Továbbá ez a koenzim hátráltatja az érelmeszesedés és magas vérnyomás kialakulását. Azoknak, akik sztatin jellegű koleszterincsökkentő gyógyszereket szednek, különösen fontos a Q10 pótlása, mert a sztatin tartalmú gyógyszerek nemcsak a koleszterint csökkentik, hanem a szerevezet Q10 szintjét is. .

Egy 2014-es nemzetközi vizsgálat megállapította, hogy a tartós q10 adagolás jelentősen fokozta a túlélési esélyt szívelégtelenség esetén. A Q10 hatására a szívizomban fokozódott az energia-anyagcsere, miáltal javult aszív ereje

A Q10 támogatja az immunrendszer hatékony működését. Véd a túlzott mennyiségben keletkező, veszélyes szabadgyököktől, erős antioxidáns hatása révén, ami E vitaminnal kiegészítve fokozható. Antioxidáns hatását éppen a mitokondriumban fejti ki, ott ahol az antioxidáns hatására a legnagyobb a szükség.

A Q10 növeli az ellenállóképességet és az energiaszintet. Antiaging hatású, azaz késlelteti a szervezet öregedését, növelheti az élettartamot.

Fogágybetegségek esetén a Q10 segíthet a fogíny regeenerálásban.

Jó hatással van az egészséges agyműködésre is. Segíthet migrénes fejfájás esetén. Egy klinikai vizsgálatban a Q10 nagy dózisban lassította a Parkinson-kór előrehaladását. Sok reményt fűznek hozzá Alzheimer-kór esetén is, antioxidáns hatása miatt. Egy kutatás szerint a depressziós betegek 51,4%-ánál alacsonyabb volt a Q10 szint, mint a kontroll csoport legalsó értéke, ami alapján megállapították, hogy a depressziós betegeknek előnyös lehet a Q10 bevitele.

Különféle látási problémák esetén is sikerrel alkalmazható, pl. szürkehályog kialakulásának megelőzésénél.

Szerteágazó kutatások folynak a Q10 koenzim szerepét illetően különféle betegségekben: rák, tüdőbetegségek: asztma és COPD, magas vérnyomás.

A Q10 koenzim kapszula (Q10 koenzim Flavin7 bioflavonoid kivonatattal) segít megőrizni a vitalitást, az öregedés folyamatait lassítja, megfiatalítja a szervezetet.Kapcsolódó termékek: Q10 kapszula Flavin7 bioflavonoiddal

Q10 koenzim Flavin7 bioflavonoid kivonattal A megfelelő koenzim Q 10 adagolás hozzájárulhat az egészség megőrzéséhez és az öregedési folyamatok lassulásához.

A Flavin 7 étrendkiegészítő Q10 kapszula összetétele: Koenzim Q10 és Flavin7 bioflavonoid komplex, zselatin kapszulában

Egy kapszula Q10 tartalma: 10 mg. Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap.

Rendelhető a webáruházban: Q10 koenzim kapszulaQ10 Forte kapszula

Q10 Forte kapszula Emelt Q10 koenzim hatóanyag tartalommal: Q10 Forte étrendkiegészítő kapszula 30 db kapszula.

Ajánlott napi bevitel: 1 kapszula. Egy kapszula tartalmaz 100 mg Q10 koenzimet Flavin7 bioflavonoid komplexszel kiegészítve.Rezveratrol+Q10+folsav kapszula

Rezveratrol+Q10+folsav kapszula Rezveratrol + Q10 + folsav kapszula. Rezveratrolt, Q10 koenzimet és folsavat tartalmazó étrendkiegészítő. A rezveratrol+Q10+folsav kapszula az összetevői alapján kedvező hatású lehet a szív- és érrendszer védelmében, a normál vérképzés fenntartásában, az öregedési folyamatok lassításában és az immunrendszer erősítésében:
Egy kapszula 119 mg Q10 koenzimet tartalmaz.Az étrendkiegészítők alkalmazása során kedvező élettani hatások várhatók. E termékek azonban nem szándékoznak betegséget kezelni, gyógyítani. A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek. Betegségével forduljon orvoshoz!
Keresés a honlapon


Iratkozzon fel hírlevelünkre, és havonta tájékoztatjuk újdonsá-
gainkról, akcióinkról és hasznos ötleteket adunk az egészséges életmódhoz.
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím


A TERMÉKEKET A GLS FUTÁRSZOLGÁLAT VISZI HÁZHOZ; DÍJA: 15.000 FT VÁSÁRLÁSI ÉRTÉK ALATT 1524 FT, FELETTE INGYENES. KAPOSVÁRON SZEMÉLYES ÁTVÉTEL LEHETSÉGES.EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA DOTERRA ILLÓOLAJOKKAL

ÚJ TERMÉK: KURKUMA KAPSZULA

ANYATEJES TÁPLÁLÁS

ECHO TV INTERJÚ A TÁPLÁLÉKOK SZEREPÉRŐL

INFLUENZA

A FLAVIN 7 ITAL ÉS A FLAVONOID TERMÉKCSALÁD

Q10 KOENZIM - TÖBB ENERGIA, JOBB IMMUNVÉDELEM

Olimpiq kapszula CUKORBETEGEKNEK

ÚJDONSÁGAINK ÉS KERESETT TERMÉKEINK>>

FRUITCAFÉ, A GYÜMÖLCSPRESSZÓ

AZ ÍGÉRETES GRÁNÁTALMA


A LÚGOSÍTÓ LUCERNA>>

FLAVIN77 - A LEGMAGASABB FLAVONOID TARTALOM>>

AZ IZGALMAS KENDER

AFRODIZIÁKUMOK,
SZEXUÁLIS VÁGYKELTŐK


A ROBORÁLÓ BÚZACSÍRA

ÁLLATI TANÍTÁS, EMBERI GYÓGYULÁS ŐSSEJTFOKOZÓVAL

HOMOKTÖVIS - A TIBETI MEDICINA KINCSE

VEGETARIÁNUSOKNAK

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD - ETKA ANYÓ

CURRENT MOON


Locations of visitors to this page

Google
Személyes blogom a blog.hu-n:
Láss csodát!


Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap


SHP HONLAPVARÁZSLÓ

Loading...


A honlap tartalmának bármilyen felhasználása előzetes engedélyhez kötött.
Copyright 2008-2010
Minden jog fenntartva
FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK