FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK

Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó


Vegetariánusoknak

Kiegyensúlyozott, egészséges étrend

Zöldségek Erőszakmentesség, környezetvédelem, állatvédelem, egészségtudatosság: van aki etikai, morális vagy vallási alapon lesz vegetariánus, van akinek az egészségi állapota miatt kell kihagynia bizonyos ételeket az étrendjéből.

Bármi is az ok, ügyelni kell rá, hogy a vegetariánus étrend ne csak húselhagyásból álljon. Tudatosan ki kell alakítani egy kiegyensúlyozott, egészséges étrendet. Ez még jobban áll azokra, akik sem tojást, sem tejterméket nem fogyasztanak. Ehhez adunk ötleteket a Flavin 7-es cég vegetariánusoknak is alkalmas termékeiből.


Flavin 7-es termékek

Egészségvédő élelmiszerek és étrendkiegészítők

Az egészség egyik alappillére a helyes, változatos táplálkozás. A Flavin 7-es cég egészségvédő termékeinek vegetariánusok számára is alkalmas választékában szerepelnek telítetlen zsírsavakat tartalmazó hidegen sajtolt olajok, antioxidáns hatású magas flavonoidtartalmú italok, 84-féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazó koncentrátum, ezüst- és aranykolloid, presszógépen való lefőzésre alkalmas FruitCafé gyümölcspresszóhoz.

(Információ a vegetariánusok számára: a kapszulázott termékek kapszulája zselatint tartalmaz.)


Egészséges olajok

Kendermag-, szőlőmag-, lenmagcsíraolaj, ...

Medicannabis olaj Kendermag olaj - A kendermag ideális forrása valamennyi esszenciális zsírsavnak, mint pl. omega-3 zsírsavaknak, vagy más néven az alfa-linolénsavnak, valamint az omega-6 zsírsavaknak, azaz linolénsavnak. A kendermag emellett jelentős mennyiségben tartalmaz gamma-linolénsavat (GLA) is, amelynek komoly terápiás hatása van. Csökkenti a koleszterin- és a triglicerid szintet, segít megelőzni a szív és érrendszeri problémákat, csökkenti a vérnyomást. Elhízás esetén segít visszaállítani az ideális testsúlyt, kiüríti a szervezetből a felesleges zsírt. Erősíti az immunrendszert.

Medicannabis olaj 200 ml - Kendermag, vörösszőlőmag, dió, mák, len hidegen sajtolt olajai, kiemelkedő ALA, GLA, valamint Omega -3, -6, és -9 tartalommal.

Flaviol lenmagcsíra olaj 10 ml - Hidegen sajtolt olaj. A linolen zsírsavtartalma gátolja a koleszterin-lerakódást. Segíti az anyagcserét és az emésztést. Bőrtápláló, bőrregeneráló hatású.

Flaviol szőlőmag olaj 10 ml - Hidegen sajtolt olaj. Mérsékli a koleszterinszintet és csökkenti az érelmeszesedés kialakulásának esélyét, segít az ízületek egészségének megtartásában, jelentősen csökkenti a gyulladásokat és óvja az emésztőrendszert is. segít megőrizni a számítógép előtt dolgozók szemének egészségét.

Flaviol tökmagcsíra olaj 10 ml - Hidegen sajtolt olaj. Esszenciális zsírtartalmának köszönhető a tökmag vértisztító hatása, így a köszvény kitűnő ellenszere lett. Az esszenciális olaj serkenti az A-vitamin felszívódását. Prosztatagyulladás esetén is ajánlott.

"Oreganol" oregano olaj 20 ml Antiszeptikus szer. Orr, torok, légcső, tüdő betegségei, ínyfertőzés, emésztés. Külsőleg: lábgombásodás, megfázás miatti és ízületi fájdalmak, pattanások.


Magas flavonoidtartalmú italok

Flavonoidokkal a káros sejtfolyamatok ellen

Napkristály Flavin ital 500 ml A Flavin7 italok és Napkristály Flavin ital hidrogénnel dúsított különlegesen magas antioxidáns hatású gyümölcslékivonatok. A bennük lévő flavonoidok szabadgyök befogó hatása és a kiemelkedően magas redox potenciálú hidrogén antioxidáns ereje együtt fejti ki hatását.

Flavin 7 ital 200 ml és 500 ml - Természetes, gyümölcsökből kivont, antioxidáns- és flavonoid-koncentrátum.

Flavin 7 prémium ital 200 ml és 500 ml - Emeltebb polifenol, flavonoid tartalommal rendelkezik, mint a Flavin7 ital.

Napkristály ital - Ráhangolja sejtjeinket arra a hullámhosszra, amely az "éltető frekvenciát" hordozza. Az oldat a szervezetbe jutva közvetlenül látja el, támogatja sejtjeinket számukra felhasználható energiával, információval, valamint flavonoidokkal. Segíti a sejtek regenerálódását, optimalizálja működésüket.

Flavin 77 szirup 250 ml és 500 ml - Gyümölcsök és gyógynövények kivonata kiemelkedően magas flavonoidtartalommal.

Red Aloe ital 500 ml - Aloe vera ital és vörös bogyósgyümölcsök flavonoidkoncentrátuma.

Biosa Flora 250 ml - A mikroorganizmusok különleges szimbiózisát tartalmazza melyeket egy kiegyensúlyozott bélflórában találhatunk, a benne lévő antioxidánsok pedig a szervezet ellenálló képességét erősítik.


Ásványi anyag koncentrátum

Oldott, ionos tengeri ásványok és nyomelemek

Trace Minerals 84M ásványi anyag koncentrátum Trace Minerals 84 - A Nagy Sóstóból nyert, nátriumszegény, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag Trace Minerals 84 fogyasztásával a test hozzájut a táplálkozás során magunkhoz nem vett létfontosságú ásványi anyagokhoz. Segíti a koncentrációt. Állóképesség, általános vitalitás javítása. Vitaminok hatásának javítása, hisz ezek nem hasznosulnak megfelelően ásványi anyagok nélkül. Ízületi problémák. Csontsűrűség.


Ezüst kolloid oldat

Az antibiotikumok mellékhatásmentes alternatívája

Ezüst kolloid Ezüst kolloid - Crystal Silver Natur Power - A legtermészetesebb antibiotikum, mely a kutatási eredmények szerint kb. 650 féle kórokozót képes elpusztítani. Belsőleg és külsőleg is használható, sőt a lakókörnyezet antibakteriális higiéniájában is felhasználható.


Nano Gold arany kolloid oldat

Az egyiptomiak óta ismert gyógyító ásvány

Nano Gold arany kolloid oldat Nano Gold aranykolloid - Gyulladáscsökkentő, többek között az akut és krónikus izületi gyulladások, degenerációk esetén javallott. Szabályozza a szívritmust, serkenti a vérkeringést, optimalizálja a testhőmérsékletet. Használják alkohol-, nikotin-, koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentésére. Enyhíti az asztmatikus tüneteket.


FruitCafé - a gyümölcspresszó

Az egészséges frissítő ital

Fruit Café gyümölcspresszó négyféle ízben FruitCafé - flavonoidban gazdag vörösbogyós gyümölcsök mag-héj szárítmánya, természetes ízesítéssel - presszófőzőn való lefőzésre. A FruitCafé már nagy kiszerelésben is kapható.

Bővebben a FruitCaféról


Érdekességek vegetariánusoknak

Roy Hilligenn vegetariánus - testépítő és súlyemelő világbajnok A vegetarianizmusról a Wikipédiában

Híres magyar vegetariánus sportolók

Vegán és vegetariánus sportolók angol fóruma

A képen a vegetariánus Roy Hilligenn - 1951-es Mr. Amerika, testépítő és súlyemelő világbajnokVegetariánus hírességek
Vegetariánus idézetek

A lélek minden élőlényben ugyanolyan, jóllehet a testük különböző. - Hippokratész

Mindaddig, amíg az Ember könyörtelen pusztítója lesz az alacsonyabb szintű élőlényeknek, nem fogja ismerni sem az egészséget, sem a békét. - Pitagorasz

Semmi sem lesz kedvezőbb hatással az emberiség egészségére és túlélési esélyeire, mint a vegetáriánus étkezésre való áttérés. - Albert Einstein

Az élet tiszteletének erkölcse minden élőlény iránt könyörületességet követel, ez összhangban van az egészséges gondolkozású ember természetes érzelmeivel. - Albert Schweitzer

Ha a vágóhidaknak üvegfaluk lenne, mindenki vegetáriánus lenne. - Paul McCartney

A jóga alapelve minden élőlény szeretete. Bármi, ami ezt megakadályozza káros hatással van az ősi jóga céljaira. Az állatok megölése is ilyen cselekedet. Az állatok megevése negatív hatással van az egészségre, de a mentális és spirituális jóllétre is. A jóga életstílusban az ételek előkészítése és az étkezés fontos hatással vannak a spirituális, a mentális és a fizikai állapotra. - Wai Lana


"Ne egyél meg, hanem szeress bennünket! Minden élet drága!"Anatómiailag növényevő-e az ember?

Növényevők - ragadozók Idézet Szili Zsuzsanna a harmonet.hu-n 2004. március 1-én megjelent A vegetartiánizmus biológus szemmel című cikkéből

Az ember anatómiai felépítése, élettana hasonlóbb a növényevőkéhez, mint a húsevőkéhez. A táplálkozási folyamaton sorban haladva az első különbségeket, hasonlóságokat a szájban fedezhetjük fel.

A húsevőknek tépőfogaik vannak, melyeket a hús szétmarcangolására használnak. Az embernek és a növényevőknek nincsenek tépőfogaik, ellenben rendelkeznek őrlőfogakkal. Az ember zápfoga a magvak elrágására alkalmas, nem húsevésre. A ragadozó állatok a hús letépése után néhányat rágnak és szinte egyben nyelik le a táplálékukat. Az embernél és a növényevő állatoknál az étel sok időt tölt a szájban. A nyálukban lévő ptyalin nevű enzim megkezdi a keményítő bontását. A húsevő állatok gyomra sokkal magasabb savtartalmú, mely a nagymennyiségű fehérje emésztéséhez szükséges. Az ember és a növényevő állatok gyomorsava sokkal gyengébb. A táplálék a belekben folytatja útját. A húsevők bélrendszere testhosszukhoz képest rövid, mert így a hús lebomlásából megmaradt mérgező anyagok gyorsan távozni tudnak a szervezetükből. Az ember és a növényevő állatok bélrendszere hosszabb a testhosszhoz képest, ezért, ha húst fogyasztanak, a rothadásból származó káros termékek egy része felszívódik a bélfalon át és különböző betegségek kiindulópontjává válik.

Érdekes tapasztalat, hogy a növényevő állatok epéje lúgos, a húsevőké savas. A növényevő emberé lúgos, a húsevő emberé savas. Ez utóbbi a fekélyek egyik okozója.

A különböző megfigyelések szerint sem a húsevők, sem a növényevők vizelete nem tartalmaz nagy mennyiségű húgysavat. A vegetáriánus emberek vizelete is mentes a húgysavtól, míg a húst fogyasztók vizeletében sok húgysav mérhető. Az ember húgysavbontó képessége gyengébb, mint a húsevőké, mert a húsfogyasztás révén keletkező nagy mennyiségű húgysavtól a vesén keresztül próbál megszabadulni, míg a húsevő állatok könnyedén megbirkóznak a táplálékukból keletkező húgysavval. Az ember veséje a húgysavat csak részben képes kiválasztani, mivel nem húsevésre rendezkedett be - a maradék lerakódik a szervezetben (vesekő), vagy az izületek között apró kristályok formájában (köszvény). Növényevő állatokon végzett kísérletek is ezt támasztják alá, melyek során húst kevertek az ételükbe. Mindegyik állat vizeletének húgysavszintje nagyságrendekkel megnőtt. A folyamatos húsadagolás hatására pedig különféle húgysavkristály lerakódások indultak meg.Az okos kismalac:)
A háziállatok érzelmi világa

The Emotional World of Farm Animals (A háziállatok érzelmi világa) című dokumentumfilm meghatóan mutatja be, hogy az általában csak élelmiszernek tekintett állatok is mennyire érző lények. Jeffrey Masson azon élményein kíséri végig a nézőt, amiket a könyve (The Pig Who Sang to the Moon - A disznó, aki a holdhoz énekelt) írása közben gyűjtött állatmenhelyeken, és megszólaltat az állatok érzelmi világát kutató szakértőket is. (angolul)
Az étrendkiegészítők alkalmazása során kedvező élettani hatások várhatók. E termékek azonban nem szándékoznak betegséget kezelni, gyógyítani. A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek. Betegségével forduljon orvoshoz!
Keresés a honlapon


Iratkozzon fel hírlevelünkre, és havonta tájékoztatjuk újdonsá-
gainkról, akcióinkról és hasznos ötleteket adunk az egészséges életmódhoz.
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím


A TERMÉKEKET A GLS FUTÁRSZOLGÁLAT VISZI HÁZHOZ; DÍJA: 15.000 FT VÁSÁRLÁSI ÉRTÉK ALATT 1524 FT, FELETTE INGYENES. KAPOSVÁRON SZEMÉLYES ÁTVÉTEL LEHETSÉGES.EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA DOTERRA ILLÓOLAJOKKAL

ÚJ TERMÉK: KURKUMA KAPSZULA

ANYATEJES TÁPLÁLÁS

ECHO TV INTERJÚ A TÁPLÁLÉKOK SZEREPÉRŐL

INFLUENZA

A FLAVIN 7 ITAL ÉS A FLAVONOID TERMÉKCSALÁD

Q10 KOENZIM - TÖBB ENERGIA, JOBB IMMUNVÉDELEM

Olimpiq kapszula CUKORBETEGEKNEK

ÚJDONSÁGAINK ÉS KERESETT TERMÉKEINK>>

FRUITCAFÉ, A GYÜMÖLCSPRESSZÓ

AZ ÍGÉRETES GRÁNÁTALMA


A LÚGOSÍTÓ LUCERNA>>

FLAVIN77 - A LEGMAGASABB FLAVONOID TARTALOM>>

AZ IZGALMAS KENDER

AFRODIZIÁKUMOK,
SZEXUÁLIS VÁGYKELTŐK


A ROBORÁLÓ BÚZACSÍRA

ÁLLATI TANÍTÁS, EMBERI GYÓGYULÁS ŐSSEJTFOKOZÓVAL

HOMOKTÖVIS - A TIBETI MEDICINA KINCSE

VEGETARIÁNUSOKNAK

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD - ETKA ANYÓ

CURRENT MOON


Locations of visitors to this page

Google
Személyes blogom a blog.hu-n:
Láss csodát!


Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap


SHP HONLAPVARÁZSLÓ

Loading...


A honlap tartalmának bármilyen felhasználása előzetes engedélyhez kötött.
Copyright 2008-2010
Minden jog fenntartva
FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK